Flört etmek kişisel tercihlere ve ilişki beklentilerine bağlıdır. Bazı insanlar birden fazla kişiyle flört etmeyi tercih edebilirken, diğerleri tek bir kişiye odaklanmayı tercih edebilir. İlişkilerde dürüstlük ve açıklık önemlidir. Eğer birden fazla kişiyle flört etmeyi düşünüyorsanız, bunu diğer kişilere açık bir şekilde ifade etmek ve herkesin rahat olduğu bir düzenlemeyi belirlemek önemlidir. Ancak, herkesin bu tür bir ilişkiyi kabul etmeyebileceğini unutmayın ve bu nedenle tüm tarafların beklentilerini ve sınırlarını anlamak önemlidir.
Yok ya onun neresi normal kimse kendini kandırmasın, oldu olacak grup seks yapalım anasını satayım, işimiz daha kolay olur.
Öyle şey olur mu ihanet demektir şöyle bir şey var adam belli etmez aynı anda iki kişiyle görüşür hangisi kafasına yatıyorsa ona yönelir bilmem yani çünkü erkekler genelde zor sevgili yapar kadınlar kadar kolay değil, ama yok ya benim vicdanım rahat etmez ben yapamazdım.
Öyle bir devirde yaşıyoruz ki akıl mantık dışı şeyler normal sayılmaya başladı. Artık daha ne normal sayılabilir ki diyorum ve ciddi anlamda daha iğrenç şeyler normal görülüyor. Çok eşliliğe karşı çıkmak geri kafalılık ise geri kafalı olmaktan memnuniyet duyarım.
Etrafındakilere bakma sen zaten kötü olan şeylere karşı olana işlerine gelmediğinden gerikafali diyorlar şimdi tersini düşün bir adamı çok seviyorsun aşıksın diyelim adam senle sevgili olup birde başkasıyla sevgili olsa flört etse bu seni derinden üzmez mi?
Hayır hiç normal değil. Kim kiminle flört mü sevgili mi ne olduğu belli değil. A kişisi B kişisine yürüyor, B kişisi de sevgilim var diyor, bi bakıyosun B kişisinin C, D, E, F, G... diye 20 tane flörtü H, K, L diye 3 tane sevgilisi, M diye de eşi var. Oha bu ne yaa diyorum ama böyle bir durum var yani
Teknolojinin bu denli geliştiği bir dönemde 2 3 insanı yedekte tutmak çok rahat bazı insanlar için. Daldan dala atlıyor işte midesizler. O olmazsa diğeri hemen olsun kafası..