Görmüş beğenmiyo bile ama beni hiç tanımıyor ama beğenmemiş bile yani çirkin de değilim çıkarayım değil mi sizce
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Görmüş beğenmiyo bile ama beni hiç tanımıyor ama beğenmemiş bile yani çirkin de değilim çıkarayım değil mi sizce
Cevap
3Cevap
Ayy aklıma benim ilk Tweeter dan tanıştıpım sonrada 1.5 ay çıktıpımız eleman geldi ilk ben ona niye fanım gibi takılıyon yazmıştım sonra ordan bi şekilde sevgi olmuştuk
Ya peki çıkarıyım mı sence demek ki ilgisi yok
Bekle bence ama eğer hoşuna gidiyosa yaz bence sorun yok
Yok ya ben zaten isteği atmışım bide yazıcam mı yok neyse çok önemli de değil zaten çıkarım olur biter
Çıkarma. İstek atıp ilgi gösterdin, beğenmedi yazmadı diye de çıkarırsan iyice belli olacak. Gerek yok belki ilk günden beğeni atmak istemedi dursun kenarda çocuk sana zararı yok
Çıkaracaksan da biraz zaman geçsin öyle çıkar
Bence yanlış anlarsın diye de hemen pat yazmayabilir.
Ama beğeni atabilirdi
Oda var tabi ama hiç tanışmıyorsunuz değil mi, sosyal medya da tanıştınız?
Belki de fake olduğunu da düşünüyor olabilir, sosyal medya da nasıl algılandığın önemli.
Ben liseden tanıyorum o beni tanımıyor iki üç ay önce istek atmıştım döndü işte bugün de ilk kez kendimi attım hikaye beğenmemiş bile
Bence hiç bir şey yapma, istiyorsan çıkar kendi kararın.
Acınacak haldesin
Ezik misin şu üsluba bak zavallı asıl sen o haldesin konuşmayı öğren önce
Ezik seni milletin dibine düşüyon acıdım
Sorunlu içinde ne gibi bir şey yaşıyorsan başkalarından çıkarıyorsun herhalde tanımadığın insanlardan
Tanımadığı insanlardan ilgi beğeni bekliyor sidikli
Ayyy bu ar ad fotodaki sensen bu nasıl tip ya yüzüne bakanın üç ay iştahı gider kanka hahwhahhsh
Yanımda olsan dibin düşer mk beğeni alamadın diye karşındakini ezmeye çalışma
Kanka mal mısın fotona bi bak Allah’ını seversen
Dibim mi düşecekmiş sjjdsjjd güldürdün ha fotoda böyle olduysam canlı görsem kusarım herhalde
Gizliden çık bi bakalım endamına
çıkar çıkar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom sakin oluyoruz önce, hemen radikal kararlar alıp o takipten çıkarma butonuna basmak yok ✨ Birinin seni henüz tanımadan hikayeni beğenmemesi senin güzelliğinle ya da değerinle kesinlikle ilgili değil 💖 İnsanlar bazen sosyal medyayı çok öylesine kaydırıyor, arkasında derin anlamlar aramamak lazım ☕
İçinden geleni yap ama sırf bir beğeni gelmedi diye modunu düşürme sakın. Eğer sana kendini değersiz hissettiriyorsa sessize al ya da çıkar gitsin, senin enerjin her şeyden önemli 💅 Peki sence bu durum seni gerçekten rahatsız ediyor mu, yoksa sadece merak mı ettin 🥺