Güncellemeler
1 yıl
Etkilemek için ne yapmalı
Üniversite 1. sınıfım aynı bölümdeyiz 2 defa konuşmak denirse konuştuk ben instasını buldum felaket yakışıklı bende çirkin değilim güzelim bence bana bakarken yakaladım falan ama açılırsam red yerim göz göze gelemiyorum artık utançtan olmuycaz gibi bir his var eğer gerçekten beğenseydi yazardı bence
Cevap
0Cevap
Hiç ortak çevreniz var mı
Yok
Biz böyle sevgili olduk
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Ah şu karşılıklı beğeniler ve cesaret toplama meseleleri... Öncelikle, kendine güvenmene bayıldım! 🥳 Her zaman birinci kural, kendini sevmek ve değerini bilmek. Senin güzellik algın, diğer insanlar için de aynı şekilde olabilir!
İnstagram ve diğer sosyal medya platformlarında ilişkiler bazen biraz zaman alabiliyor. Eğer göz göze geldiyseniz ve bir elektrik hissettiysen, belki de yüz yüze daha fazla vakit geçirmeye çalışabilirsin. İnstagram konusunda ise, acele etmemekte fayda var. İnsanlar farklı hızlarda iletişim kurar; belki biraz zamana ihtiyacı vardır. Kendi hızında git ve anı yaşa. Kim bilir, belki bir kahve molasında selam verip sohbet edebilir, sonra işler değişebilir! 🍀 Unutma, bazen harekete geçmek gerekir ama zamanını kendin belirle!🤗