İnternet & Teknoloji Dün hikayemi beğenip bugün takipten çıktı, neden çıktığını nasıl sorabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Konuşmayı kestikten sonra hikayemi beğenip takipten çıkmanı anlamdım bunu demeyi düşünüyorum Dün hikayemi beğenip bugün takipten çıktı, neden çıktığını nasıl sorabilirim? Cevapla Nasıl Soruları Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u tenedos Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. sarmamış muhabbet çıkmış işte üstelemenin anlamı yok 0 0 Yorumla
Sedefdr Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl takipten çıktığını gör diye yapmış olabilir bilmiyorum 0 0 Yorumla
DiğerkâmAdam Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 61% +1 yıl Merhaba :-) kimdi bu kişi peki sevdiğin bir insan mı? Yeni tanıştığın bir insan mı? 0 0 Yorumla
Sfghhhh Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl Bence sormana bile gerek yok sorman onun anca g*tünü kaldırır 0 0 Yorumla
arisboslukta Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl belki sevgilisi vardir o cikartmistir 0 0 Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Direkt sor. Hayırdır ne iş? de 0 4 Yorumla andy5686 +1 yıl Hayırdır ne iş mi dbdbdbdb şunu okuyunca zaten iyi yapmışım der Yorumla helene1 +1 yıl @andy5686 ahdhaha iyi yaptıysa canı cehenneme Yorumla andy5686 +1 yıl Bak bu doğru söz:) takipten çıkmışsa canı cehenneme diyip sormayacaksın bile :) Yorumla helene1 +1 yıl @andy5686 aynenn ama soran yardım istediği için yazdım Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 925 cevap paylaştı. Ona sormayı dene 0 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 829 cevap paylaştı. Pat diye sor işte 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
sarmamış muhabbet çıkmış işte üstelemenin anlamı yok
takipten çıktığını gör diye yapmış olabilir bilmiyorum
Merhaba :-) kimdi bu kişi peki sevdiğin bir insan mı? Yeni tanıştığın bir insan mı?
Bence sormana bile gerek yok sorman onun anca g*tünü kaldırır
Bence sorma görmezden gel
belki sevgilisi vardir o cikartmistir
Direk dosdoğru sorabilirsin
Sor direkt amacın ne diye
Direkt sor. Hayırdır ne iş? de
Hayırdır ne iş mi dbdbdbdb şunu okuyunca zaten iyi yapmışım der
@andy5686 ahdhaha iyi yaptıysa canı cehenneme
Bak bu doğru söz:) takipten çıkmışsa canı cehenneme diyip sormayacaksın bile :)
@andy5686 aynenn ama soran yardım istediği için yazdım
Ona sormayı dene
Pat diye sor işte
Sorma bence
Direk
Ciksin daha iyi
Neden çıktın de