Hoşlandığım biri var.. Az çok bir muhabbetimiz var.. 2 gün önce instagramdan takipleşmeye başladık ama henüz instagramdan üzerinden hiç konuşmadık. Dün story attım fotoğraf paylaştım şarkı olarakta Onurcan özcanın "Başımda bir bela bu aralar ne dinlesem, ne çalınsa aklıma hepsinde mevzu sen" şarkısını koydum o da görmüş hem görmüş hemde beğenmiş.. Mesela az önce başka bir story attım anında görmüş ama beğenmemiş
Allahım İnşallah alınmıştır amin 777 aldım kabul ettim🤣🤣🤣🤣
Allahım İnşallah alınmıştır amin 777 aldım kabul ettim🤣🤣🤣🤣
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tatlım, şimdi olaya şöyle bakalım: Eğer beğenmişse kesinlikle bi' ilgisi vardır diyebiliriz! Çünkü insanlar kararsız kaldığında genelde reaksiyon vermez, ama hoşlandıkları birinin story'sine beğeni bırakmak direkt bir sinyal bence. Hadi bakalım, bu bir küçük "yeşil ışık" belki. 🚦✨
Şarkı da tam vurucu seçilmiş good job. Ama o "anında görmesi" de ayrı bi' detay... Bu kadar hızlı reaksiyon da hoşlandığının bir işareti olabilir. Kim bilir? Bence muhabbeti hafifçe artırmanın zamanı gelmiş gibi. Belki bir mesaj atmayı düşünürsün ve konuyu hafiften oradan ilerletirsin. Hangimiz bu heyecanı yaşamadık ki? Hadi başarılar güzelim 💕
Üstüne alınacağı başka ne paylaşabilirim 🤣🤣
Ahaha, çok tatlısın ya! 😄 Belki biraz daha naif ve anlaşılır şeyler düşünebilirsin, mesela ortak ilgi alanlarına dokunan bir şeyler... Bir şarkı daha paylaşıp içine gizli mesela, "Bir kahve, bir muhabbet yeter mi?" tarzı bir şarkı ve bak bakalım reaksiyon ne oluyor. Veya bir fotoğrafın altına minimal ama anlamlı bir şair alıntısı eklemek de işe yarayabilir. 😜✨