Eski konustugum bana istek gonderdi kabul ettim nasilsin diye mesaj atti bir hafta sonra bir hikaye paylasti , annesiyle cekildigi bir fotograf bu. fotografin ustune , eve her geldigimde o sorulan malum soru : ne zaman evleniyorsun. Yazmis. Ben gecen sene ona evlenelim demistim , sizce bu tesaduf mu bilerek mi paylasmis benim icin yoksa benle alakasiz mi , birakan oydu.
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
olabilir neden olmasın
Yazacaktim ona ama vazgectim
Yol yapıyor olabilir
Benim yazmam icin mi
Evet
Aslinda bi an gaza gelip yazacaktim , bak ben sana gecen sene evlenelim demistim annenler de tam zamaninda demis deyip dalgayla ciddiyet arasi karisik yazicaktim ama vazgectim
Boş ver en iyisi yaptın
Alakasız
Bu cocugun ben bir hafta once hikayesine baktim sonra bana istek atti yazdi ama sonra yazmadi ne yapayim sence
Sktred
Ne dusunuyor hakkimda sence
Ona adım attın için şansını denşyor yavşsan konuşcak ama değmez vakit harcama
Yani yavastan mi alicak diyorsun , ben ona cok yazmistim , hic umrunda olmamisti , nasilsin demesine bile sasirdim
Ya bebeğim seni kullnmak olucak derdi sen bunu şstiyorsan yaz
Istemedigim surece kullanamaz ki
Neyse sen laftan anlamayanlardansın çenemi yoramam
Senden alakasız
Peki baska birisine mi gonderme yapiyor yoksa oylessine mi paylasmis
Öylesine paylaşmış. ki evlense zaten sevse senle vlenirdi demekki başkası var. bu adam seninle kac yıl çıktı
5 yildir taniyoruz birbirimizi , ikimizde 25 -26 yasindayiz
Peki 5 yilda sevgilimiydiniz? Ve aranızda cinsel şeyler oldumu
Evet cinsel seyler oldu , florttuk bana gore sevgiliydik de ama bi seyler tam yerine oturmuyordu , ikimiz de ayni sene atandik
Hm peki bakireligini aldimi senin? Ve atandıktan sonra ayrildiniz mi
Evet aldi, o atandi beni istemedi , sonra ben atandim , onjn herkese acik hikayesine baktim istek gonderdi , bu sekilde oldu
Peki kaçıncı yılda onunla oldun? Ve evlenmicez diye kandirdimi seni ataninca niye istemedi?
Evlenicez felan dememisti , bilmiyorum istemedigini soylemisti qma gecen nasilsij felan yazdi , sence ben ona yazmali miyim
boş ver yine oyununa gelme.. yatağa atmasın seni yine uzulursub