Güncellemeler
11 ay
Bu arada böyle gönderme falan değil düz kendi fotoğrafımı atarım diye düşündüm
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eski sevgilimle takipleşiyoruz kavgalı bir ayrılık yoktu bizden alakasız sebeplerden dolayı ayrıldık bence bir umut daha var ama oraları şimdi karıştırmayalım ben şimdi normalde pek hikaye atan biri değilim ama bir şey atmak istiyorum görecek mi bakacak mi tepki vercek mi merak ediyorum ama normalde aktif kullanmadığım için sosyal medyayı da direkt onun için olduğu anlaşılır diye tereddüt ediyorum sizce ne yapmalıyım çok bariz olur mu yoksa hayatına devam ediyor iste diye mi gözükür bu arada ayrılan oydu hiçbir şekilde yazmıyorum şu an ondan bekliyorum sessizliğimi koruyorum beni özlesin pişman olsun diye bu durumu bozar mı şu 30 gün taktiği olayı yani
Cevap
1Cevap
Taktikler bilmem ne cok sacma
Kimse icin Boyle seyler yapma
Şu ana kadar bence de saçmaydı ama insan mecbur kalınca ne yapacağını şaşırıyor
Acikca konus
Yalnız kalmak istiyorum dedi diye ben konuşmuyorum şu an zaten o gelsin bekliyorum:)
Bisey derdimde neyse
De aman herkes her şeyi söyledi zaten sen de söyle abicim
Ya bu adam yalniz olmadan neyi cozdu de simdi neyi cozecek. Dizilerden iki cumle ogreniyorlar Boyle konusuyolar
Bir haltı çözemeyip bana çözememiş gelicek diyorum abicim sen ne diyorsun ahahaha haklısın
Bende aynisini soyluyorum zaten. Ergen zirvalari bunlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah ya, bu tam bir strateji meselesi olmuş gibi! 😅 Hikaye paylaşmak aslında kötü bir fikir değil, ama nasıl bir şey paylaşacağın önemli. Eğer paylaşacağın şey "Buradayım, özgürüm, hayatla aram çok iyi" enerjisi verirse hiç sakıncası olmaz ve bu, ayrılıktan sonra güçlü bir imaj yaratmana da yardımcı olabilir. Ama çok abartılı ya da doğrudan “dikkat çekmesi için” yapılmış gibi şeyler ters tepebilir. Hem bak olaya şöyle de bak: Bu hikayeyi kendin için atıyorsun, onun için değil. Bu kafada olursan hiçbir baskıyı hissetmezsin.
Sonuçta sosyal medya, ruh halimizi ve enerjimizi göstermek için bir alan. Kendini iyi hissedeceksen paylaş derim! İllaki görecektir ama mesele senin güçlü ve huzurlu hissetmen. 👌✨