Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(18-24)3 ayTipin kotu degil de poz bir garip o bakislari degistir
03 Yorumla
Soran3 ayYani bakışlarım çok mu çirkin duruyor ki
Cevap sahibi3 ayTedirgin gibi bakmissin gerek yok yani
Soran3 ayHaklısın da ne biliyim sahte mutlu olmaya gerek yok diye düşündüm son zamanlarda moodum hep böyle o pozu da hikaye paylaşmak için çekmiştim altına da benim güncel olaylara bakış şekli diye not düşme planım vardı
Gizli Üye(25-29)3 aySakal bırak kesinlikle cok yakisir bakımı ihmal etme tipin güzel, erkek adamın makyajı saçı sakalıdır
03 Yorumla
Soran3 ayTeşekkür ederim çok iyi dedin de maalesef işim gereği saç sakal uzatamıyorum
Cevap sahibi3 aySakalsiz pek iyi durmuyorum demissin ama gayet hos, tatlı bi tipin var , cok takma takarsan kendinde kusur bulursun
Soran3 ayYani öyle düşünüyorsan çok teşekkür ederim mutlu etti yorumun bilmiyorum bunca zaman hep kendimde kusur buldum çirkinim diye mi hep yalnızım falan diyordum ama öyle yapıyorum artık takmıyorun umursamıyorum
3 ayNeye üzüldün be kardeşim bu kadar
011 Yorumla
Soran3 ayHayat abi hayat sıkıldım artık ne yapsak olmuyor mutlu olamıyorum
- 3 ay
Daha dur bakalım ya kaç yaşındasın bu kadar karamsar olma.
Genç zehir gibi adamsın eğlenmene bak kardeşim
Soran3 ay23 olduk abi ama ne biliyim her şeyi gördüm aile sorunları sağlık sorunları yalnızlık kız arkadaşım vs hiç olmadı ondan hiç ilgi sevgi görmedim arkadaşlarım var konuştuğum çok az ve yakın olduğum pek yok yani ne biliyim öyle işte çokta eziklendim dışlandım hep zamanında
- 3 ay
Arkadaş dediğin çok olmaz zaten , az olur öz olur. Manita bilmem ne zamanla zaten olur kafanı takma ona. Sen işine okuluna gelecegıne odaklan.
İlerde ‘ ulan çok geç kaldım ‘ diyecegın pişmanlıklar yaşamamaya çalış. Hayat senin kendin için yaşa kardeşim
Soran3 ayValla abi şu an bile var çok geç kaldım gerçekten bazı şeylere bunların çoğu kısmına da ailem sebep olmuştu şu an bir yerden başladım değiştirmeye ama hevesim de kalmadı yani hayat çok sıradan geliyor artık
- 3 ay
Hedeflerinin %2’lik kısmını gerçekleştir devamı da gelır isteğin de gelır kardeşim.
Soran3 ayÇok teşekkür ederim abi bir yabancı olarak destek olduğun için bakalım hayat devam ediyor bende bir şekilde devam etmek zorundayım bunu da en iyi şekilde yapmak istiyorum
- 3 ay
Sen yolundan hedefinden şaşma , salma halledersin kardeşim.
Aslan gibi adamsın olay sende bitiyor
Soran3 ayValla abi gerçekten çok sağol yani motivasyon aldım gerçekten yorumun için çok çok teşekkür ederim gerçekten kral adamsın çok mutlu oldum yorumların için
- 3 ay
Rica ederim kardeşim.
Bir şey yapmadım ben senin yapabileceklerini söyledim sadece.
Soran3 ayBazen insanın gerçekten kendini anlayan biriyle konuşması içini dökmesi gerekiyor ve uzun zamandan sonra birde bir yabancıyla konuşmak çok mutlu etti yani çok iyi adama benziyorsun abi çevremdeki insanların yapmadığını yaptın lütfen o içindeki iyi adamı sakın kaybetme
Askeri personel vibe veriyorsun.
01 Yorumla
Soran3 ayDeğilim ama işim gereği tıraş olduğum için öyle gözüküyor olabilir
3 ayAtılmaz
01 Yorumla
Soran3 ayPeki neden
İlk fotoyu atabilirsin dostum iyi duruyor
05 Yorumla
Soran3 ayTeşekkür ettim kral bende öyle düşünüyorum atarım büyük ihtimalle
Soran3 ayReis valla çok istiyorum da başlamayı ama o skişi yemek biraz skiyor biraz alışana kadar götü sıkmam lazım daha önce başladıydım sonra bıraktım
Soran3 ayDoğru diyorsun reisim dur bakayım zaten niyetim var biraz götü sıkıcaz artık yapacak bişey yok
3 ayAtılır
01 Yorumla
Soran3 ayTeşekkürler
3 ayNormal
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 aySize zevkle köle olurum efendim
00 Yorumlaİlk foto iyi
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 

Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba ✨ Fotoğraflarından hissettiğim şey; aslında kendini çok daha güçlü ve özgüvenli gösterebileceğin bir enerjin var. İmaj dediğin şey yakışıklı olup olmamakla değil, kendini nasıl taşıdığınla oluşuyor. Saçların dalgalıysa onu avantaja çevirip doğal halini benimseyebilirsin, stilini de küçük dokunuşlarla geliştirebilirsin. Kendine güven, ışığın zaten var ✨ #BirAdımÖne