İnternet & Teknoloji Post mu story mi size göre? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Daha çok hikaye atmak mı hoşunuza gider, post atmak mı? Post mu story mi size göre? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Güzel fotoğrafım varsa post yoksa story 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kalıcı olan Post o yönden post derim yani normal paylaşım 0 0 Yorumla
Ǥнσsτ17 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İkiside hoşuma gitmiyor, ne yapayım çektiğim çileyi mi paylaşayım 0 0 Yorumla
ndenizyıldızı Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Hikaye atıyorum daha çok anlık olaylar 1 0 Yorumla
heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Story ama aylardır story bile atmıyorum galiba 1 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 526 cevap paylaştı. Hiçbiri wp durum wjxjs 0 0 Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,5b cevap paylaştı. Story 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Güzel fotoğrafım varsa post yoksa story
Kalıcı olan Post o yönden post derim yani normal paylaşım
İkiside hoşuma gitmiyor, ne yapayım çektiğim çileyi mi paylaşayım
Hikaye atıyorum daha çok anlık olaylar
Story ama aylardır story bile atmıyorum galiba
Hiçbiri wp durum wjxjs
hikaye atmk
Story
Story