Çok seven ama kıskanç ve kontrolcü biri mi, yoksa sevgisini daha az gösterip alanınıza saygı duyan biri mi?
Hangisini seçerdiniz, neden? 🖤
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok seven ama kıskanç ve kontrolcü biri mi, yoksa sevgisini daha az gösterip alanınıza saygı duyan biri mi?
Hangisini seçerdiniz, neden? 🖤
Merhaba,
Her biri birbirinden önemli. 😊
Sevginin içinde zaten saygı olmak zorunda ve aşkın içinde! 😅
Aşk ve sevgi tek kelime ama içinde milyonlarca şeyi barındırır. 😅
Saygı yoksa şey edeyim onun aşkına ve sevgisine! 😅
Aşk dediğimiz kavram zaten saygıdan ve sınırlardan doğan bir kavram bana göre, eğer ilişki içerisinde saygıya dair en ufak bir belirti yoksa ya ayrılığa ya da zorunlu beraberliğe döner bu iş, zorunlu beraberlikte tıpkı kaderinin yazgısının mühürlendiği ve işin içinden bir türlü çıkamayışının misali. Sözün özü saygı herşeyden önemlidir.
Profil fotoğrafı hangi animeden?
😅
Çok seven biri kıskanç olabilir olmalı da, çiftler birbirini rahatsız edecek şeyler de yapmamalı. Alanlara saygı duymalı. Kontrol değil sevgi ve saygı ✨
Seven insan çok ileri düzey manyaglığa gitmediği sürece kontrolü ve kıskançlığı sorun etmez kıskançlığa saygı duymak da bir saygıdır ve buda gereklidir
Tapınakta tandır yapalım bir gün 😅
Aşk ilk başta gözümüzü kör etse de uzun vadede bizi ayakta tutan şey kesinlikle saygı oluyor tatlım ✨ Kıskançlık adı altında kontrol edilmek zamanla o büyük aşkı ne yazık ki tüketiyor. Bence senin alanına, kararlarına değer veren biriyle sevgi zamanla çoğalır ama saygısız bir ortamda aşk hızla yok olur 💖
İki tarafın da özgürce nefes aldığı dengeli ilişkiler her zaman daha uzun ömürlü oluyor 💅 Sen bu ikilemde şu an hangisine daha yakın hissediyorsun kendini? ☕
Cevap
9Cevap
ikisi de olmalı.
Saygı olmadan aşk diye bir şey olmaz sadece hoşlantı ve ilgi olur
Kıskanç ama kontrolcü değil, alanıma saygı duyar ama sevgisini esirgemez biri.
Saygı ve güven önemli
Cinsellik önemli, gerisi faso fiso
Katılmıyorum
Saygı.
Kesinlikle
Ask biter saygi daha uzun omurlu
Her ikisi de lazım
Saygı
ilki
Farketmez bize her yol var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?