Bir ilişkide saygıya mı daha çok önem verirsiniz sevgiye mi?
Saygı
Sevgi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bir ilişkide saygıya mı daha çok önem verirsiniz sevgiye mi?
Bir ilişkide saygı her şeyden önce gelir eğer bir ilişkide saygı yoksa o ilişkide hiçbir zaman sevgi olmaz saygı duymayan insan bencil insandır narsist insandır ve böyle insanlara zarar verir.
Aynen öyle saygı çok önemli bir ilişkide. Zaten saygının olduğu yerde sevgide vardır diye düşünüyorum ben. Saygı yoksa bence sevgide yoktur diye düşünüyorum ben.
Aynen öyle çıkarı olan ilişkide ikisi de olmaz
Saygı ve sevgi, sağlıklı bir ilişkinin temel taşlarıdır ve her ikisi de birbirinden ayrılmaz bir şekilde bağlantılıdır. Ancak, çoğu uzman ve ilişki danışmanı, bir ilişkide saygının daha önce gelmesini tavsiye eder. Saygı, bir ilişkinin temel bir ilkesidir. İki kişi arasındaki saygı eksikse, diğer olumlu duygular ve davranışlar da etkilenir. Saygı, bir partnerin diğerine güven duymasına yardımcı olur. Saygı gören bir kişi, kendini daha güvende hisseder ve daha iyi bir duygusal bağ kurabilir. Saygı, çatışmaları daha yapıcı bir şekilde yönetmeye yardımcı olabilir. Saygılı bir ilişkide, tartışmalar daha saygılı bir şekilde ve daha az yaralayıcı bir şekilde çözülebilir. Ancak saygı ve sevgi birbirini tamamlayan unsurlardır ve biri diğerinden ayrı düşünülmemelidir. Sevgi olmadan saygı eksik kalırken, saygı olmadan da sevgi sıkça yara alır. İdeal olarak, bir ilişkide hem saygı hem de sevgi olmalıdır. Bu iki unsur bir araya geldiğinde, sağlıklı ve tatmin edici bir ilişki oluşturabilirler. Unutmayın ki her ilişki farklıdır ve partnerlerin ihtiyaçları ve dinamikleri farklılık gösterebilir. İyi bir ilişki, bu iki önemli unsuru dengede tutmak ve birbirinizi desteklemek anlamına gelir.
ilk başta sevgiyle başlar tanımadığına derin saygı duyamazsın ama bir süre sonra sevgi gevşetebilir ama bu sefer saygı artar (saygı duyan biriyse) ilişkiyi bu ayakta tutar
Cevap
5Cevap
İlişkiden kastın cinsellik mi sevgililik mi tam anlayamadım. 😂
Sevgililik
İkisini birbirinden ayırt edemem ilişkinin temeli bunlar
Aynen öyle. Bence bir ilişkide em önemli şey saygıdır. Saygının olduğu yerde sevgide öyle çünkü. Eğer bir ilişkide saygı yoksa ve o ilişkide sevgide yoktur diye düşünüyorum ben.
Sevgi varsa saygı da vardır
Aynen öyle katılıyorum. Bir ilişkide sevgi varsa zaten saygıda vardır. Sevgi olmayan bir ilişkide zaten hiçbir zaman saygı olmaz. Saygı olmadan hiçbir ilişki yürümez ne yazık ki.
Sevdiği halde saygısız olan çok insan var. Saygı karakter meselesi. Sevgi de olmalı saygı da
Yanılıyorsunuz arkadaşlar. Tüm ilişkilerde aile, arkadaşlık, romantik ilişkilerin tamamında saygı önceliklidir. Sevgi besleyip saygısız tutum ve davranışlara sahip çok ama çok insan vardır. Saygı, tüm ilişkilerin temel taşıdır. Karşı tarafa verilen değeri, onun duygularına, düşüncelerine, sınırlarına da değer gösterileceğinin işaretidir. İnsanların birbirine empatiyle yaklaşmasını sağlar.
Elbette her ilişkide sevgi ve saygı mutlaka olmalıdır ama sevgi varsa saygı vardır kabul edilir değil insan bilimlerinde. Tam tersine saygının sevgiyi doğurup güçlendirebileceğini kabul eder. Sevgi olmayan bir yerde saygı olur. Eminim hepinizin sevmediği ama saygı duyduğu çok insan vardır. :)
Saygı daha onemli saygı duymadığın kişiye sevgide duyamassın
Her ikiside önemli biri olmazsa ilişki yürümez birbirini tamamlayan ikili diyebiliriz
Sevgi daha önemli. Sevgi varsa saygı da vardır zaten
Bence saygı çok daha önemli ya. Saygının olduğu yerde zaten aşk olur. Eğer bir ilişkide saygı yoksa o ilişkide ne sevgi vardır ne aşk. O yüzden saygı çok daha önemli diye düşünüyorum ben
Saygı olmadıktan sonra sevgi olsa nolur çekilemez
Aynen öyle saygı olmazsa olmaz bence bir ilişkide. Eğer bir ilişkide saygı yoksa o ilişkide sevgide yoktur diye düşünüyorum ben. Saygısız bir ilişkide sevginin yeri yoktur çünkü.
İkisi de olmalı olmazsa olmazlardan onlardan sonra da seks olmalı
İkisi de olmazsa yürümez
Saygı tabi saygı olmadan sevgi de olmaz
sevgi
Ikiside
Saygıııı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?