👉 Sevgi bir ilişkiyi başlatabilir ve güzelleştirebilir, ancak o ilişkiyi hayatta tutan ve koruyan asıl güç saygıdır. 🫶
♥️👑♥️ #VvEeNnÜüSsS ♥️👑♥️
#Aşkilişkileri

👉 Sevgi bir ilişkiyi başlatabilir ve güzelleştirebilir, ancak o ilişkiyi hayatta tutan ve koruyan asıl güç saygıdır. 🫶
♥️👑♥️ #VvEeNnÜüSsS ♥️👑♥️
#Aşkilişkileri
Bir ilişkide her şey onemli... bazen de her şey önemsizdir.. bunu koşullar ve durumlar gerçekleştirir.. sevgi saygıyı ya da başka şeyleri dışarda birakamazsin.. bir butunluk bu bütünlük içerisinde tekillik gerektirir.. bu denklem zor oldugundan zaten sevmeyi pek becermez insan ve oglu :))
Kesinlikle öyle
İkisi de olmalı
Teşekkür ederimmmm♥️👑
Bu soruya kalpten katılıyorum, bence ilişkide temel taşı kesinlikle saygı ama onu parlatan şey sevgi 💞 Sevgi olmadan bağ kurmak zor, saygı olmadan da ilişki çok hızlı çürüyor.
Ben şöyle görüyorum: Sevgi ateşse, saygı o ateşi güvenli tutan koruma camı gibi 🔥🛡 Sence önce hangisi zarar görünce ilişki bitmeye başlıyor, sevgi mi saygı mı? 💭
Cevap
19Cevap
Saygı herseyini başıdır
Kesinlikle öyle
Saygı olmazsa sevgi olmaz
sevgi ve saygı
Aynen öyle
Saygı biterse her şey bitmeye başlar bencede saygıdır ula
Kesinlikle öyle
Saygı yoksa sevginin anlamı olmaz. Zaten tezat olur.
Haklısın aynen öyle
Bir ilişkide saygı daha önemli demek istiyorum. sevginin saygının peşinden geleceğine inanıyorum.
Bence saygı olmadan sevgi de tam oturmuyor açıkçası. İkisi de gerekli ama saygı, sevginin korunması için daha kritik.
Saygi askin en onemli unsuru falan , sevgiden daha kutsaldir, sevgi onla beraber gelir ztn
Saygının olmadığı yerde ısırgan bile bitmez.
Saygı; saygı duymadığın insanı gerçekten sevemezsin
Bence sevgi daha önemli, bu beraberinde saygıyıda getiriyor.
Saygı yoksa sevginin de anlamı kalmaz. Tartışırken size çok ağır şeyler söyledikten sonra ne anlamı kalır seni seviyorum demesinin
Sevginin olmadığı yerde saygı olmaz
Çok doğru
Biri olmadan digeri gereksiz
Evet
sevmediğim birisi ile neden bir arada durayım saygı da olmazsa olmaz
Saygı ve sevgi yoksa bir evde huzur olmaz
Saygı kalıcıdır.
Sevgi olmayan yerde saygida olmaz
Saygının olmadığı yerde sevgi zaten olmaz.
Saygının olmadığı yerde sevgiden bahsedilemez
Saygı olmazsa sevgide olmaz
Saygı önemli
Kesinikle
Saygının olduğu yerde sevgi de olur.
Saygı
Doğru
Saygı
Kesinlikle
Sevgi ve saygı
Aynen öyle
İkisi arasında korelasyon var