Bir ilişkide sevgi mi daha önemli sizin için saygı mi?
Sevgi
Saygı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bir ilişkide sevgi mi daha önemli sizin için saygı mi?
Bir ilişkide sevgi ve saygı, her ikisi de önemlidir. Sevgi, ilişkiyi ayakta tutan duygusal bağdır. Saygı ise, ilişkiyi sağlamlaştıran ve sürdüren temeldir. Sevgi olmadan saygı olmaz. Sevgi, bir insanı değerli ve özel hissetme duygusudur. Sevgi, saygıyı doğurur. Saygı olmadan sevgi olmaz. Saygı, bir insanı değerli ve özel olarak görme duygusudur. Saygı, sevgiyi besler. Sevgi ve saygı, bir ilişkide birbirini tamamlayan iki unsurdur. Sevgi olmadan saygı olmaz, saygı olmadan da sevgi olmaz. Sevginin önemi Sevgi, bir ilişkide en önemli unsurlardan biridir. Sevgi, ilişkiyi ayakta tutan duygusal bağdır. Sevgi olmadan bir ilişkide mutluluk ve tatmin olmaz. Sevgi, bir insanı değerli ve özel hissetme duygusudur. Sevgi, bir insanı anlamaya ve kabul etmeye istekli olma duygusudur. Sevgi, bir insanı sahiplenmeye ve korumaya istekli olma duygusudur. Saygının önemi Saygı, bir ilişkide önemli bir diğer unsurdur. Saygı, bir ilişkiyi sağlamlaştıran ve sürdüren temeldir. Saygı olmadan bir ilişkide güven olmaz. Saygı, bir insanı değerli ve özel olarak görme duygusudur. Saygı, bir insanın fikirlerine ve duygularına değer verme duygusudur. Saygı, bir insanın özgürlüğüne ve seçimlerine saygı duyma duygusudur. bir ilişkide sevgi ve saygı, her ikisi de önemlidir. Sevgi olmadan saygı olmaz, saygı olmadan da sevgi olmaz.
Cevap
11Cevap
Sevgi tabii ki daha önemli. Saygıyı önceliğe koyanlar bir ilişki nedir daha bilmiyordur. Sevgi bir ilişkinin oluşumundaki temel yapı.
Saygıyı seçtim çünkü saygının olmadığı yerde sevgi olmaz ama. Bir ilişkide tutku da çok önemli
Aynen öyle bende aynı fikirdeyim. Saygı varsa sevgide vardır zaten. Ama saygı yoksa eğer bir ilişkide o zaman o ilişkide ne sevgi vardır ne de aşk falan.
Kesinlikle
Saygı yoksa sevgi de olmaz. Saygı daha önemli.
Aynen öyle katılıyorum. Bir ilişkide saygı olmadığı zaman ne sevgi olur ne de aşk bence. O yüzden bir ilişkide en önemli olan bence saygıdır diye düşünüyorum.
Önce saygı sonra sevgi önemlidir
Bencede saygı bir ilişkide çok daha önemi diye düşünüyorum. Saygı olduktan sonra sevgi zaten her türlü olur bence bir ilişkide. Saygı yoksa sevgide yoktur.
Saygı çok önemli beni seven bana saygı duymalı
He zaman saygi önemlidir
Sonradan sevgi gelir kendiliginden zaten
Saygı bence. O olmadıktan sonra sevginin bir anlamı kalmıyor.
Her şeyden önce insanlar birbirlerine karşı saygılı olmalı bence...
saygı olmadıktan sonra sevgi zaten zamanla biter saygı o yüzden
Aynen öyle bende aynı fikirdeyim seninle. Saygı olmadıktan sonra bir ilişkide sevgi olsa neye yarar. Zaten saygı olmayan yerde bence sevgide olmaz
Saygı tüm kapıyı açar
Saygı daha onemli
Saygı olmadan sevgi bir işe yaramıyor
Saygı olmadan sevgi olmaz
Saygı sevgiden önce gelir
Saygı
Aynen öyle bende aynı fikirdeyim. Bir ilişkide en önemli olan şey bence saygıdır sonra sevgi gelir diye düşünüyorum ben. Saygı olmayan yerde sevgi olmaz çünkü.
Saygı
Sadakat.
sevgi
Saygı
Saygi
İkiside şart
saygi
Saygı
Saygı
Saygı olmadıktan sonra sevginin ne anlamı var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?