Tabiki sevgi
Saygı olmazsa olmaz
İkisi de değil aşk ve tutku
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İlişkilerde hem sevgi hem de saygı önemli ve vazgeçilmez faktörlerdir. İkisi de sağlıklı ve mutlu bir ilişki için bir arada olmalıdır. Birinin diğerinden üstün olması düzgün bir dengeyi bozabilir ve uzun vadede sorunlara yol açabilir. Sevgi, romantik ilişkilerde temel taşlardan biridir ve partnerler arasında duygusal bağın güçlü olmasını sağlar. Sevgi, duygusal yakınlık, bağlılık, şefkat ve karşılıklı ilgiyi ifade eder. Sevgi, partnerinizi önemsediğinizi, onunla duygusal bağlantı kurduğunuzu ve yanında olmak istediğinizi gösterir. Saygı da ilişkilerde kritik bir faktördür ve sağlıklı bir ilişki için temel bir gerekliliktir. Saygı, partnerin duygularına, düşüncelerine ve kişisel sınırlarına saygı göstermeyi ifade eder. Karşılıklı saygı, partnerinizi değer verdiğinizi, onun görüşlerine önem verdiğinizi ve ona saygı duyduğunuzu gösterir. Sevgi olmadan saygı eksik kalır ve saygı olmadan sevgi zedelenir. İlişkilerde sevgi ve saygı birbirini destekler ve güçlendirir. Sevgi, ilişkiye tutku ve romantizm getirirken, saygı da güven, bağlılık ve sağlıklı iletişim sağlar.
Sevgi ve saygı ikisi de birbirinden önemli. Yine de sevgi, saygıdan bir adım öndedir. Sevdiğine saygı duyulur. Sevgi yitince, kâlp onulmaz kırılınca, saygı da son bulur, nefret başlar.
Cevap
12Cevap
Sevdiği insana saygı duymayan, bir birey olarak görmeyen çok insan gördüm ama saydığı bir insanı sevmeyeni pek görmedim.
Empati. Sevgiden de, saygıdan da önce gelir. Birbirini anlamayan çiftler sağlam bir ilişki kuramaz
Her ikisi eşit derece de önemli. Tabi bana göre saygı bir tık önde, saygı duymadığım birisini sevemem.
Sevdiğin bı insana saygı göstermiyorsan ne yapayım ben o sevgiyi hiç bı önemi yok saygı da sevgi kadar önemli benim için
Saygı. Saygı göstermeyi bilen insan her şeyin dozunu ayarlayabilir. Önce saygı sonra sevgi. Zaten sevgi olmayınca saygıda kalmıyor😂
İlişkide bence saygı sevgiden daha önemli saygı olmazsa sevgi olmaz demişler
Saygısızca davranan birini seven mazoşisttir.
ikisi de olmazsa olmaz. biri olmadan diğerinin anlamı olmaz
Saygı her zaman sevgiyi doğurur, ama her seviyorum diyen size saygı göstermez.
Önce saygı sonra sevgi
Bence İkisi de onemli, cok seviyorsunuz ama birbirinize sayginiz yoksa sevmenin bi anlami kalmıyor
Sevgi bence, insan sevmediğine saygı duyamaz her şeyi batar
S.. kiş önemli abicim.
Sadece onla olur mu ki sevilmekte önemli bence
Seni sevmeyen biriyle yapsan bilemi
Keranede yapanlar sevdiği için mi yapıyor
Kesinlikle ikiside şart
Güven olduktan sonra gerisi geliyor 😂
Saygı olmadan sevgi olmaz✍️🏻
saygı yoksa o ilişki, ilişki midir sence
Saygı olmazsa hcbirsey olmaz
İki kişi arasında geçen her özel an önemli bence..
İlk saygı sonra sevgi sonra guven
Hepsi
saygı mesafe çok önemli bence
Saygı.
Celâl hocamı dinleyin
saygı
İlk önce saygı.
saygı tabi ki
tutku ve saygı
Saygı
Cesaret
Net saygı.