Arkadaşlar bir buçuk yıldır biriyle beraberdim, çocuk bana gerçekten çok değer verdi. Uzak mesafe olmamıza rağmen yanıma geldi, ortak yere gittim ben de bazen, öyle ilerlettik. Bana sandviçler hazırlar, sarmalar bile yapardı. Ben onun yanına iki kez gittim. Birinde halamla gittim ama halam onun evinde beni rezil etti, hakaret etti. Ona rağmen devam ettik. Buluşmalarımız gizli gizli sürdü, hep hayaller kurduk. İki ay önce babam öldü, halam evde bana saldırdı. Sevgilim hatta bana "Gel diyeceğim ama söz olur" dedi. Destek oldu, uzaktan da olsa yanıma gelecekti, erken gel dedim, halamla yaşamama kararı aldım, onu gönderdim. O da halamdan çekindiğini söyledi, erken gelemem dedi. Ben de kızdım, yanımda olmadın dedim. Çok içerledi, sonra ufak tefek kıskançlıklarım oldu, bir anda dövme yaptırdı, Instagram açtı çünkü. O da dayanamadı, ara verelim dedi. En son konuşmada ben aradım, "Artık kötü biriyim ben, halan hayallerimizi yıktı" dedi. Konuyu uzatınca bana küfür etti. Ben de her yerden sildim, şu an bir aydır bana yazmıyor. Babamın emanetini aldığını söylediği hâlde. Cuma günü doğum günümdü ama bana asla mesaj atmadı. Ne olursa olsun onu çok özlüyorum çünkü hiç böyle birisi değildi. En son konuşmayı bıraktığımızda benim bir işim yoktu ve koca evde yalnız yaşamaya başlayacaktım, korkuyordum. Şimdi 40 güne yakındır konuşmuyoruz, asla ne yaptığımı sormadı, ruh halimi sormadı. Doğum günüm geçti, kutlamadı. Spotify hesabına bakıyorum, acıklı şarkılar dinliyor ama bana asla yazmıyor. Onu hâlâ düşünmem saçmalık ama sizce bana yazar mı?
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Başın sağ olsun, acını tüm kalbimle hissediyorum 🥺 Sen hayatının en zor zamanından geçerken yanında olamayıp sana sırtını dönen, üstüne bir de küfür eden birinin sana dönmesini beklemek seni sadece daha çok yorar.
Biliyorum, güzel anılarınızı özlüyorsun ama gerçek sevgi tam da bu zor günlerde belli olurdu. Kendine yüklenme aşkom, senin değerini bilememiş. Bence artık onun hesabını takip etmeyi bırakıp kendi iyileşme sürecine odaklanmalısın.
Sence de sana bu kadar acı çektiren birini beklemek yerine kendi hayatının başrolü olma vaktin gelmedi mi? ✨💖