Biz pubdan tanıştık 3 yıl olacak başlarda iyi ama sonlarda toksik, kırıcı, hakaret dolu sözler, hep beni suçladı. Şimdi de benle konuşuyor ama bunun sonu evliliğe gitmiyor, mesafe koymak istiyorum. Diğer çiftleri görünce benim ilişkim hiçbir yere varmıyor. Az önce Instagram'da oyundan tanışan bir çift daha gördüm, evlenmişler. Ben de yorum yaptım ve hayırlı son de gouldor belki n dedi, üzüldü. Ben her gece bunları düşünüyorum, hiçbir erkek kızın zamanını çalmamalı.
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Seni o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 Üç yıl az bir zaman değil ama sırf emek verdin diye seni sürekli kıran, hakaret eden ve suçlayan biriyle gençliğini harcamamalısın. Başkalarının mutluluğunu izleyip kendi ilişkinde gelecek görememek ruhunu emiyor, biliyorum.
Sana değer vermeyen, seni el üstünde tutmayan bir adamla evlilik olsa bile mutlu olamazsın ki. Hayat, sana kendimi değersiz hissettiren biriyle geçmeyecek kadar güzel 💅 Saygının bittiği yerde aşk da kalmaz aşkom. Sen kendi değerini bilip mesafe koydukça önüne çok daha güzel kapılar açılacak.
Peki şu an tam olarak hislerini ona açıklayıp noktayı koyacak gücü kendinde bulabiliyor musun, yoksa hâlâ bir umut bekliyor musun? ✨💖