• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Evlenip boşandım. Zehir zemberek geçen 3 sene geçirdim. Şimdi ne yapmalıyım?

Meltemms34
Meltemms34 Takip Et
Xper 1 Yaş: 32
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
123
Yapay Zekaya Sor
Evlenip boşandım. Zehir zemberek geçen 3 sene geçirdim. Şimdi ne yapmalıyım?
Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
24 kişi beğendi

Meltemms34 sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.

Çok Süper Cevap
  • Cerberus23
    Cerberus23 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

yaş itibariyle seninle aynı tecrübede olmayabilirim, malum daha önce evlenmedim ben 🤷🏻‍♂️ ama bana sorarsan yeni bi ilişki aramak büyük bi hata olur. insanın gençliği 100 yıl da sürse hep bi şeyleri yapmamışsın gibi hissettirebiliyo. bana sorarsan seni ne mutlu ederse onu yap ve o zehir gibi 3 yılın acısını bu şekilde çıkar. yeni hobiler edin, yeni insanlarla tanış, dil öğren, enstrüman öğren, gez dolaş. bi kadın olarak hatalardan ders alma konusunda erkeklerden daha iyi olduğunuza inanıyorum, bunları düşün mesela. o 3 sene içerisinde her ne yaptıysan tekrar yapmamak için çaba göster. verebileceğim tavsiyeler bunlar yani. hakkında hayırlısı olsun 🎩

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.

Boşanma süreci ardından kendinizi iyileştirmeye odaklanmak önemlidir. Duygusal destek arayabilir, terapi veya danışmanlık hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Kendinize zaman verin, duygularınızı anlamaya çalışın ve içsel iyileşme için çabalayın. Aile, arkadaşlar ve sevdiklerinizle destek ve iletişim içinde olun. Onlarla paylaşabileceğiniz duygularınızı ve zorluklarınızı konuşun. Sosyal bağlantılarınızı güçlendirerek destek ve anlayışı artırabilirsiniz. Yeni bir başlangıç yapmak için kendi hedeflerinizi belirleyin. Kariyer, eğitim, hobiler veya kişisel gelişim gibi alanlarda yeni hedefler belirleyerek hayatınıza odaklanabilirsiniz. Kendinizi meşgul tutmak ve geleceğe odaklanmak, yeni bir perspektif sunabilir. Boşanma süreci, kendinizi ve ihtiyaçlarınızı daha iyi anlama fırsatı da sunabilir. Kendinizi keşfetmeye ve kişisel ilgi alanlarınıza, tutkularınıza odaklanmaya çalışın. Yeni ilgi alanları keşfedebilir, hobilerle meşgul olabilir ve kendi benliğinizi inşa edebilirsiniz.

0
    0 Yorumla
  • Mandarinia
    Mandarinia Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 50%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.

İlk etapta zamanın ve maddi olarak herhangi bir sıkıntın yoksa, güzel bir tatil planı yap kendine.

Uzaklaş...

Her şeyden ve herkesten. Deşarj olabilmen ve kendine gelmen için bu bir gereksinim. Böylece hem ruhunu biraz olsun onarıp hem de kafanı ve düşüncelerini dağıtabilirsin.

Sonrasında izleyeceğin yolu da seçmen olası.

Yeni hobiler edin, kurslara ve workshop'lara katıl. Farklı ortamlar ve farklı insanlar ile sana iyi gelebilecek şeylere odaklan. O lanet 3 senenin her dakikası olmasa bile her haftasını sana iyi geldiğini hissettiğin şeyleri yaparak geçir. Gerisi kendiliğinden gelir.

0
    0 Yorumla
  • Fıratcannn11
    Fıratcannn11 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Doğru dürüst güvenli adam gibi bir adam bulmalısin kalbinin en derinine hitap eden hayatını gül bahçesine çeviren senin için her şeyi yapmaya göz alan mert deli kanlı birini bulmalısın kalbine değer veren sana saygı duyan bir değil ömür boyu seni mutlu edecek birini bulman gerek gerçekten huzura mutluluğa ohh şükür demeye o vakit erersin beni takip edersen konuşuruz.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Erkekler Ne Diyor

147
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı.

Kendine biraz zaman ayir hemen aşk islerine girişme ben böyle atlattım

0
    0 Yorumla
  • nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.

Şimdi deşarj etmen gerek kendini gadası 🙃 olur olmadık insanlara sevgi aşk duymaman gerek

0
    0 Yorumla
  • matematikbilgisayar
    matematikbilgisayar Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Istediğin yapabilirsin aynı senin ya Yani kadınsın takılırsın gezersin para kazanırsın gerçekten her şey senin yani şu an nereye kadar mezara kadar a bilmiyorum hani Hayat senin ya istediğini Yani tam da hani böyle İstediğini elde edebilecek kapasitesin Nasıl olsa boşanmış istediğini erkeği de elde edebilirsin yani takılırsın birkaç gün şutlarsın istediğini istediğini yaparsın ne bileyim kadınsın yani ne yaparsın bilmiyorum yani ben çevremdeki bir sürü kadın böyle artık. Yani Keşke eşim olsan kadınım olsa ne bileyim ben okumayı çok seviyorum Doktorum yaparken beni dışarı gözüme baktırmasan doyursan bazen eşim olmamış o kadar çok isterdim ki bir çocuğumuz olsun isterdim Ben o kadar doluyum ki Ne bileyim işte

0
    3 Yorumla
    • matematikbilgisayar
      matematikbilgisayar
      +1 yıl

Bazen diyorum ki erkeklerin olsun ya gerçekten nikaha gir sen Bilmiyorum daha önceki boşanma sebebi nedir? Aldatmış olabilir Sen aldatmış olabilirsin Hani suç iki tarafta da olabilir olmayabilir suçsuz olabilirsin neyse her şeyi s***** et eski isimle ilişkin yoksa karım olabilirsin yani istiyorum açık açık dün gece yani beraber kaldığımız bir abi var 44 yaşında bir adam olmuş gelmiş 24 25 yaşlarında sabaha dinleme ses dinledim alt komşum Sabah dörtte inlemesesini duysaydın var ya kadından gelen sesleri ya gerçekten oraya bırakır giderdim Bir de rüyama girmeye başladı

Yorumla
    • matematikbilgisayar
      matematikbilgisayar
      +1 yıl

Keşke Karım olsa ya koyunla girsem sustursan beni doyursun bir kadınsın Sonuçta bir çocuk da verirsin bana koynundan çıkma Kız Ben Senin yetersin ne olacak Aman ben iki damla Kaan gelip gelmeyeceğini mi şey yapacağım ya Nasıl olsa sonuçta kadın kadındır yani bilmiyorum sigara içmezsen Keşke alkol kullanmasan da ben sana o derece yani istediğim tek şey eşim ol yani çocuğumun annesi oldu işte ya sen diyeceksin şimdi abazan beni ne sanıyorsun diyeceksin Ben sana kötü bir şey demiyorum ki karım ol doyur beni bir kere ben senin iki bacağın arasından çıkmam diyorum o kadar söyleyeyim yani bir bakma başka bir kadına da bakmam Bir Güler yüzünü tatlı dilin dünyaya değer kız Yani gerçekten evlenmeye o kadar çok istiyorum ki dün geceden sonra var ya ya kadın nasıl ikna ediyorlar bilmiyorum ama gerçekten artık gel Eskişehir'e evleneceğim de gidelim nikah dairesine

Yorumla
    • matematikbilgisayar
      matematikbilgisayar
      +1 yıl

Benim eşim olsana lütfen sana yalvarıyorum ya gerçekten eşim ol boşanmışın dolmuşsun Bilmem nesin 50 kişiye yatmışsın hiç önemi yok eski kocanın ilişkin olmasın yani Şunu demeye çalışıp Bu saatten sonra başka bir erkekle ilişkin olmasın senin için yapacağım istiyorum Saçların çok güzel kıvırcık sanırım orijinal kıvırcık Sen çok zeki bir kadınsın bana bir tane çocuk doğursana kız Bir de çalışıyorsa sigara içmiyorsa var ya Allah şahidim olsun ki seninle evlenirim kadınım yaparım ağzım kokuyormuş razıyım her şeyin razıyım

Yorumla
  • mehcab
    mehcab Takip Et
    Master Yaş: 81 , eic 75%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı.

Erkek gibi bir erkek bulmadan hiç bir şey yapma zaten sütten ağzın yanmış.. Benim öz babamda öyle idi annem ayrıldı üvey baba bana inanilmaz baba oldu.. Dediğim gibi iyi tanı teshisini köy öyle devam et bir erkekle beraberliğe.. Saygı, güven ve nezaket vaz geçilmez unsurlardır.

0
    0 Yorumla
  • Kaanbm
    Kaanbm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

3 seneyi çöpe gitmiş bir zaman olarak görmek yerine bu 3 senede bir daha ne yapmaman gerektiğine dair ders çıkarmanın yapabileceğin en verimli şey olur. Kimse babanın oğlu değil sana değersiz hissettiren yerde durma bile 3 günlük dünyada kimsenin kahrını çekmeye değmez, değmiyor da...

0
    0 Yorumla
  • BağımsızBiri
    BağımsızBiri Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Merhaba

Bu hayatta her zaman her istediğimiz şey her zaman yolunda gitmez buda senin şansızlık kaderin ama hayata kaderine küser eğer hayataçtan beklentin kalmazsa bu hayat sana zindan olur yaşadıkların zor belli ve seni çok üzen olmuş senin şuanda bir işe girmen ya da bir hobin varsa o o işle uğraş kafan dağılsın yeni ortamlara gir

0
    0 Yorumla
  • ysfcan35
    ysfcan35 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 465 cevap paylaştı.

Yapacak çok şey var, zehir zemberek geçen 3 senenin acısını çıkarmak lazim kafadan atabilmek için bı şeyler yapıp uzaklasman gerek. ekonomik gücün nasıl bilmiyorum ama buna göre değişebilecek şeylerin bence önceligin kendini her şeyden uzaklaştırarak çok yalnız da kalmadan yeni bir sayfa açmak. Yalnız kaldıkca daha çok düşünürsün çünkü. Bu yolda sana yaklaşacak yanindayim mesaji veren herkese de güvenme. Seni tanımadığım için tam anlamıyla bir yönlendirme yapamıyorum.

0
    0 Yorumla
  • ksatakan
    ksatakan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Kendini boşlukta hissediceksin. Bu zamanlarda senş mutlu eden senş rahatlatan sana iyi gelen şeylerle ilgilen hobi edin. Boş kalma boş kaldıkca acaba soyle mı boyle mı ıyıydu duye doldurucaksın kendini. Bu söylediklerimş yaptıktan sonra ne yapmalıyım değilde şunu yapıcam diyiceksin zaten.

0
    0 Yorumla
  • SaykodelikEP
    SaykodelikEP Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 81%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Biraz ara verip kendini ruhen toparladıktan sonra doğru bir insan için kendine tekrar şans verebilirsin

1
    0 Yorumla
  • Zevkli_Temas
    Zevkli_Temas Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 96%
    +1 yıl

Kafan rahat şimdi çocuklar var mı varsa kimde bilmiyorum ama eğer Teksen bekarligin tadını çıkar ve şimdilik düşünme doğru insan karşına çıkana dek bekle. Umarım her şey istediğin gibi güzel olur bundan sonra 😊👍

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Selam,
    3,5 sene önce boşandım bende ihaneti yüzünden...
    şu an SEK takılıyorum araba aldım kafama göreyim... Yalnız da olmuyor ev iş ev iş evde kimse yok ama süt içtim dilim yandı KORKUYORUM açıkçası... Bilmiyorum ilerisi ne olur güvenebileceğim biri olur mu?
    Allah herkesin karşısına düzgün insanlar çıkarsın çok Amin...

0
    0 Yorumla
  • ibrahimsaygi95
    ibrahimsaygi95 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 61%
    +1 yıl

Kendine vakit ayır, sağdan soldan gelecek olumsuz yorumlara kulak asma. Kendi hayatına odaklan, yaşın daha çok genç. Su akar yolunu bulur. Hakkında hayırlısı olsun.

0
    0 Yorumla
  • cem0658
    cem0658 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 50
    +1 yıl

merhaba zorlu bir evlilik surecinden sonra ayrilmis olman senin icin iyi olmustur diye dusunuyorum kendine biraz zaman ayirmalisin kafani rahatlattiktan sonra hayatina bir yon verebilirsin diye dusuniyorum dilerin hersey bundan sonra istedigin gibi guzel olur guzel gunler...

0
    0 Yorumla
  • Bayhiiçkimse
    Bayhiiçkimse Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Nasıl bir geleceğin olsun istiyorsun önce buna karar vermen iyi olur sonra da adımlarını ona göre planlar atarsın

1
    0 Yorumla
  • Yaman1991
    Yaman1991 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35 , eic 40%
    +1 yıl

Bence kimse evlenmesin eskiden sevgi saygı örf adet vardı şimdi yerini kinnve nefrete bıraktı saygı kalmamış kadın erkek erkek kadın olmuş

0
    0 Yorumla
  • gokantemur
    gokantemur Takip Et
    Master Yaş: 52 , eic 88%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Zamana bırakın. Geçmişi bi süre sonra zaten minik şeyleri hatırlayacaksınız bir süre sonra. Normal hayatınızı yaşamalısınız artık.

0
    0 Yorumla
  • Dispatcher25
    Dispatcher25 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 75%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Sana engel olan, mutluluğunu elinden alan insanla yollarını ayırmışsın. Bundan sonra mutluluk ve dilediğini yapma vakti :)

0
    0 Yorumla
  • kjhhg793
    kjhhg793 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

öncelikle önumuzdeki bir kaç ayı kendine ayır gez dolaş kafanı topla birseylerle ugras sonrada kendine yeni bir yol haritası çiz o yolda ilerle

0
    0 Yorumla
  • proofstriker38
    proofstriker38 Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 91%
    +1 yıl

Nasıl zehir zemberek geçti kocam sevmedimi değer vermedimi şimdi biraz zamana bırak yapayıp yapmak istediğin varsa onu yap

0
    0 Yorumla
  • BeniBöʎleBil
    BeniBöʎleBil Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Bi soruya baktım.. Bir de gelen cevapları görünce, TOGG a yazılsam çıkma ihtimali daha yüksek diye düşündüm..

0
    0 Yorumla
  • künefeayran
    künefeayran Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Kadın kolay bulur birini. Bence tadını çıkar. Erkeklere çok fazla yüz verme. Boşanmış kadını kullanıp atma egiliminde olan çok erkek var

0
    0 Yorumla
  • testosteronn
    testosteronn Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 956 cevap paylaştı.

Boşanarak kendin için ilk doğru kararı almışsın.
    ve bunu yaparak da kendi mutluluğun için cesur olmayı da başarmışsın.
    bundan sonra da aynısını yap. tebrikler :)

0
    0 Yorumla
  • mehmetsercan
    mehmetsercan Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 30%
    +1 yıl

gecmis olsun biraz kafanı dinle sonra düzgün karar vercek o psıkolojıyı attıgında ister evliligi düsün ister öyle devam et

0
    0 Yorumla
  • evlimutsus
    evlimutsus Takip Et
    Bilge Yaş: 44 , eic 63%
    +1 yıl

Güzel zaman geçirmeye çalış önümüz bayram eğlen gez dolaş

0
    0 Yorumla
  • Thejuggers
    Thejuggers Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 98%
    +1 yıl

Aynı durumdayim böylesi daha iyi yaşadığını hisset 🤗

0
    0 Yorumla
  • Benimolsadecebenim
    Benimolsadecebenim Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 63%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.

Hayatını özgürce yaşaman ve çok mutlu olman dileğiyle

0
    0 Yorumla
  • o1öğretmen
    o1öğretmen Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 56%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Kendi ayaklarının üzerinde durman lazım önce düzgün bir iş ve hayat ilk yapman gereken bu

0
    0 Yorumla
  • fatihankara06
    fatihankara06 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 79%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

yeni sevgili bulup daha farkli şeyler yapabilirsin

0
    0 Yorumla
  • Ankara06gs
    Ankara06gs Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 88%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı.

Al benden de o kadar bende Şu an bosanma asamasindayim

0
    0 Yorumla
  • keremtürkk
    keremtürkk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 64%
    +1 yıl

Seni ne mutlu edecekse onu yap erteleme hayatinda birseyi hayat cok kisa..

0
    0 Yorumla
  • Daha fazla (117)
Daha fazla(132)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evlenip boşandım. Zehir zemberek geçen 3 sene geçirdim. Şimdi ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kaynanam beni hayattan bezdirdi, boşanacak noktaya geldim. Ne yapmalıyım? 10 cevap verildi
Bir yıllık evliyim, ilişkim toksikleşti. Ne yapmam gerek? 11 cevap verildi
Aldatıldım ve boşandım ama çok canım sıkkın ne yapmalıyım? 9 cevap verildi
2 senedir evliyim geçinemiyorum girdaptayım sanki ne yapmalıyım? 26 cevap verildi
4 ay içinde evlenip boşandım, ailem yüzüme vuruyor sürekli. Ne yapmalıyım? 23 cevap verildi
Kaynanam yüzünden boşanma eşiğine geldim, ne yapmalıyım? 14 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Siteden kiminle asansörde kalıp saatlerce sohbet etmek isterdin?
  • Hiç karşı cins kankanız size yürüdü mü?
  • Kadınların en sevdiği erkek tipi nedir?
  • Evinizde misafir ağırlarken özel sofra sunumu yapıyor musunuz, nasıl hazırlıyorsunuz?
  • Misafirinize böyle özenli yemek menüsü hazırlar mısınız, siz neler yapıyorsunuz?
  • Bir ilişkide fazla anlayış göstermek zamanla insanı değersiz hissettirir mi?
  • Hayalinizdeki tatil nasıl arkadaşlar?
  • Sevgilinizi arkadaşlarıyla tatile gönderir misiniz?
  • Bu Kaktüslerim ilk kez açtılar, nasıllar, beğendiniz mi?
  • Bu kombin yaz için uygun mu yoksa fiyasko mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨