Bir yıllık evliyim, ilişkim toksikleşti. Ne yapmam gerek?

Merhabaaa biraz uzun olmuş olabilir kusura bakmayın

Benim 1 yıllık bir evliliğim var eşimi çok seviyorum ama eşim son zamanlarda çok fazla değişti. Daha önce baska kızın hikayesine alev attığını gördüm ayrıca instgramda tiktokta takip ettiği ve takipçilerinde eski hayatından kalma kızlar var normalde benden önce olduğu için takan bir insan değilim ama benimkilerine karışabiliyor ben şakayla karışık söylediğimde 3000 tane var yoramam kendimi al kendin çıkar diyor bana sürekli sen kafanda kuruyorsun diyor ayrıca eskisi gibi öyle bana vakitte ayırmıyor onunla karşılıklı konuşamıyoruz bile ayrılmak istesem bırakmıyor. Uzak kalayim kısasa kısas yapim diyorum dayanamıyorum onunla konuşmadan calışıyo diye aramak istemiyorum mesajlarıma 4 saat sonra cevap veriyor sonra beni gün içinde neden aramadın bana değer vermiyormusun diyor kendi kendine çelişiyor üste çıkmaya çalışıyor artık psikolojim bozuldu.

Toksik bir ilişkiye döndü artık bazen şiddet içeren kavgalar ediyoruz 2 gün iyi oluyor sonra eski haline geri dönüyor.

En doğru karar ne arkadaşlar çünkü ben dışardan bir gözle kendime bakamıyorum ama yaşadıgım ilişki çok toksik olduğunu biliyorum.

Bir yıllık evliyim, ilişkim toksikleşti. Ne yapmam gerek?