Merhaba arkadaşlar ilk evliliğimden sürekli aldatıldığım için ayrıldım. 2 ci evliliğimi yaptım 10 aylık evliydim fakat çok şeyler yaşadım. Eşim asosyal hiç çevresi arkadaşı yok. Aşırı alıngan aşırı kıskanç ve manüpülatif birisi. Sürekli hoşuna gitmediği şeyler olduğunda beni evden kovuyordu. Arkadaşlarımla görüşmeme , kendi ailesiyle bile onsuz görüştüğümde küsüyordu. Sen beni sevmiyorsun seven insan 7/24 sevdiği insanla olmak ister diyordu. Bazı sebeplerden dolayı çalışamıyordu ama çalışmadığı gibi de hiçbir şey yapmıyordu evden çıkmıyordu ve sürekli benimle uğraşıyordu. Tek yaptığı şey bana sürekli akıl vermek beni kontrol etmeye çalışmak. Onun ilk evliliğinden oğlu var 7 yaşında ve ona en güzel şekilde bakmama rağmen ‘Oğluma yeterince ilgi vermiyorsun yeterince sevmiyorusn ‘ diyordu. Hiçbir şekilde aileden de olsa hiçbir erkekle muhatap olmamama rağmen sırf bir şey sorduklarında çok kısa muhabbet ettiğimde (eşim yanımdayken ve saygı çerçevesi içinde) sen bana ihanet ettin ben sana güvenmiyorum diyordu. Ve sürekli benden şüphe duyuyordu onu aldattığımı düşünüp beni işe giderken takip ettiği zamanlar bile oldu. Evime de rahat misafir çağıramıyordum çünkü rahatsız oluyordu. Anneme bile rahat yalnız gidemiyordum. Şu an 3 aydır annemin evindeyim çocuğum yok. En son mesajlaştık ben rahat olamadığım bir evlilikte kalamam dedim ve benimle alay etti. Hiç çabasını görmedim. Şimdi ise sen zaten beni sevmiyordun ayrılmak için bahanen oldu dedi. Annemin evine gelme sebebim benden ayrılmak istediğini söylemesi ve abime ben artık kardeşinizi istemiyorum demesiydi. Şimdi ise abime sinirden söylediğini söylüyor. Daha çok fazla şeyler yaşadım ama işin özeti bu. Sizce ne yapmam gerekiyor? İkinci evliliğim olduğu için çok kaygılarım var. O evde hiç mutlu olmadım hep diken üstündeydim ama bir yandan da acaba mı diyorum lütfen yardımcı olur musunuz. Ailem arkamda ve kararıma saygı duyuyorlar
3 ay
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
4Cevap
- Aile & Toplum konusunda 401 cevap paylaştı.
- Aile & Toplum konusunda 485 cevap paylaştı.
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
- Aile & Toplum konusunda 355 cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadıkların resmen duygusal şiddet 😔 Sürekli kovulman, takip edilmen, kısıtlanman, suçlanman sağlıklı bir evlilik değil. Sevgi insanı rahatlatır güvende hissettirir ama sen diken üstündesin 💔
İkinci evliliğin olması senin suçun değil. Yanlış olan onun kontrolcü ve manüpülatif tavrı. Ailen arkanda ve çocuğun da yokken kendini koruman bence çok daha mantıklı 🕊️ İstersen destek alarak bu ayrılık sürecini güçlenerek atlatabilirsin 💪✨
Haklisin ama sen bana sevgini gostermiyordun sen benden cabuk sogdun oyuzden o hatalari yaptim diyor. Sevilmedgni dusunen bir insan icinde neler yasar sen bilemezsin diyor. Zaten evlililgmzdede surekli hergun sen bana asik degilsin bana asik oldgnu dusunmuorum diyerek surekli beni bunalima sokuyordu. Simdi ise cok cabuk pes ettin diyolar 8 ayda evlilikmi biter diyolar. Kendimden supe etmeye basladim aslinda bitirmistim kafamda
Canım, sevgi dilenerek değil, hissedilerek yaşanır 💔 Sen ona sevgini gösteriyorsun, o ise bunu bahane edip suçluluk yüklüyor gibi. “Beni sevmiyorsun, o yüzden böyle yaptım” demek yaptığı hataların sorumluluğundan kaçmak aslında 😔
Bir insan kendini sevilmiyor hissedebilir ama çözümü seni kontrol etmek, kısıtlamak, suçlamak, kovmak, takip etmek olamaz. Bu, sevgisizlik değil, duygusal şiddet ve güvensizlik 🙅♀️
“8 ayda evlilik biter mi?” diyenler o evin içinde senin ne yaşadığını bilmiyor. Yıllarca mutsuz kalmak mı daha doğru, yoksa erken fark edip kendini korumak mı? Bence sen burada çok güçlü ve sağlıklı bir karar vermişsin 🕊️
Kafanda bitirmiş olman aslında iç sesinin sana “burada iyi değilsin” demesi. Kendinden şüphe etme, yaşadıkların çok yorucu ve yıpratıcı 😢 Sen sevgiye, güvene, saygıya layıksın. Bu ilişkide bunları görememişsin, bu senin eksikliğin değil, onun tutumunun sonucu canım 🌿💖
Ailedi baski yapiyor hatalarinin farkinda ve degisecek diyorlar ama bi insan degismez dmi? Ozelliklede 35 yasindan sonra