Bu evliliği bitirmeli miyim yoksa devam mı ettirmeliyim?

Merhaba ben 2,5 senelik evliyim 5,5 aylik kızım var eşimin beni önceden aldattığına dair aciklarini bulsam da itiraf ettiremiyorum sürekli inkar ediyor dün gece de tesadüfen telefonunu kurcalarken sahte bir twitter hesabı açtıgını +18 sayfaları takip edip beğendiģini üstelik biriyle canimli cicimli yazışmalarını gördüm üstelik kendi cep telefonu numarasıyla kayıt olduğu twitter hesabı ama her seferinde inkar ediyor kavga cikartiyor itiraf ettiremiyorum üstelik bu durumda gidecek hic bir yerimde yok bunu ögrendigimden beri beynimden vurulmusa döndüm tiksinerek bakiyorum artik cocugumun babasina ve artik kocam olarak bile görmüyorum bırakıp gitmek istiyorum ama gidecek hic bir yerim yok bu konuyu daha önce kız kardeşime açtıgimda bile göz yum katlan görmezden gel naparsa yapsin cocugun var biz zor sigiyoruz eve cocugun icin herseye katlanmak zorundasin diyip oranin kapisinin bana kapali olduğunu söyledi ne yapacagim bilmiyorum cıkmazdayım ama cocugumu da alıp gitmek istiyorum ama nereye nasıl gidecegimi bilmiyorum üstelik karda kışta
Bu evliliği bitirmeli miyim yoksa devam mı ettirmeliyim?