Evliliğimi bitirmeli miyim?

Diğer sorumda da söylediğim gibi her tartışma esnasında ağır hakaretler bazen vücüdumun çeşitli yerlerine vurması veya üzerine bir şeyler fırlatmadı oluyor seviyeli bir tartışmamız yok sevgiliyken bu şekilde değildi bana zarar vermekten çekinirdi evlendikten sonra huyu suyu değişti sanki çöktü yani hayattan bıkmış gibi davranıyor dışarı çıkmıyoruz gezmiyoruz evde olmak istiyor sürekli beni tekte çıkarmıyor açık giyinmiyorum ama her giydiğime bir kulp buluyor öncesinde bir ilişki yaşadığım için bunu yeri geldiğinde yüzüme vuruyor bu yüzden artık benle cnsllk yaşamadığını söylüyor ilk başlarda normal derecede devam ediyordu cnssliğimiz sonrasında bitti denebilecek kadar yaşlarımız 23 bunu sorun etmiyordum çünkü sebebini bilmiyordum ve utanarak sormuyordum ama son kavgamızda bunun sebebinin benim geçmişim olduğunu söyledi ama sonrasında üzerinden 1 2 saat geçince benden özür diledi ve bunu uydurduğunu beni sinir etmek için söylediğini yinede cnsllij olmadan da evli kalabileceğimizi bunu önemsemediğini ve boşanmaya yanaşmadığını söylüyor ben artık boşanma taraftarıyım çünkü hiç bir sosyallim yok dışarısı yasak gezmek yasak arkadaş yasak evimize elektrikçi herhangi bir tesisatçı gelse bile evde bir sorun olduğu zaman ev sahibimiz sormadan gönderiyor eve ve gelen kişiyi bile kıskanıp bana tonlrca laf ediyor evde bir şey bozulsa yaptırması haftalar sürüyor yani her şeyi benim defalarca söylememle kavga gürültü ile oluyor ama her kavgamızdada yanaşıyor sonrasında özür diliyor ne yapmam gerekiyor anlamıyorum seviyorsa neden böyle sevmiyorsa neden ilişkimizi devam ettirmek istiyor bilmiyorum bazen gerçekten bana bebekmişim gibi davranır bazende düşmanı gibi anlamıyorım bu yüzden ne yapacağımı kararlaştıramıyorum tam bitti derken birden melek oluyor karar vermemi etkliypr delirmek üzereyim
Evliliğimi bitirmeli miyim?