Evliliğimi bitirmeli miyim?

baylar bayanlar 10 yıllık evliyim bir kızım var 6 yaşında. son zamanlarda yanı 1 kaç senedir eşimle aramızda tuhaf şeyler oluyor. karı kocalık anlamında pek bir şey yaşamıyoruz. eşimin bu anlamda problemi var ama ufak bir problem doktora gitti ilaç verdi ama alıp kullanmadı. bi adam hiç korkmaz mı acaba benden bu kadın uzaklaşır mı diye? benim bildiğim erkekler yatakta problem yaşadıklarında ne yapıp edip o problemi çözmezler mi? ayda 1 defa birleşme oluyor hadi bunu geçtim dışarıya çıkıyoruz eğlenmeye o benden önce sarhoş oluyor birde onu eve kadar taşıyorum. insan korkmaz mı ya bir şey olursa ben alkolün etkisiyle eşimi koruyamazsam diye. kaç kere konuştuk söz bir daha yapmayacağım dedi ama hep aynı şey. birde aylar önce fake facebook hesabı açmış tanımadığı adamlarla bel altı muhabbet yapmış ben pek göremedim mesajları ama gördüklerim yetti. özür diledi ama güvenemiyorum. kendimi değersiz sevgisiz hissediyorum. haliyle bu durum bende sinirlilik yaptı tahammülsüzleştim. hemen sinirleniyorum sonrada bana çok isyankarsın diyo. sizce kim haklı? bence beni çantada keklik sanıyor...
Evliliğimi bitirmeli miyim?