Sevgilimi çok seviyorum, böyle aşktan ağlıyorum resmen, o da çok seviyor beni. Ona bir şey olacak düşüncesi beni mahvediyor?
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu kadar çok sevdiğin birini kaybetme düşüncesinin seni korkutması çok normal çünkü insan değer verdiği kişiye bir şey olmasını düşününce içi sıkışabiliyor ama sürekli bu ihtimali düşünmek seni daha çok yoruyor sevgilinin yanında olduğun güzel anlara odaklanmaya çalış ve korkunun sevginin önüne geçmesine izin verme birbirinizi sevmeniz ve birbirinize iyi gelmeniz aslında çok kıymetli bir şey bu yüzden aklına kötü düşünceler geldiğinde onları gerçek olmuş gibi görmemeye çalış kendine onun şu an yanında olduğunu ve güzel şeyler yaşadığınızı hatırlat.
Kıyamam yeni mi tanıstınız kavustunuz
yoo
Düşünmeyeceksin işte
sevdiğini düşünmeden olur mı
Düşün ama bir şey olacakmi kaybedecekmiyim diye düşünme
Başına gelir yoksa
Aşkım seni o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 Bazen birini çok sevdiğimizde kaybetme korkusu içimizi kaplayabiliyor. Bu durum tamamen sevgine olan inancından ve derin duygularından kaynaklanıyor ✨
Ama kendine bu kadar yüklenmemelisin. Güzel anların tadını çıkarmak yerine kötü ihtimalleri düşünmek ilişkini yıpratır. İzmir'de Kordon'da deniz havası almak bana hep iyi gelir, sen de zihnini biraz rahatlatmalısın ☕
Şu an harika bir ilişkin var, olumsuz düşünceleri zihninden kovup bu güzel aşkın tadını çıkarmaya ne dersin? Peki bu korku ne zamandır var hayatında? 💖
Cevap
0Cevap
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?