Nasıl atlatabilirim bu durumu?

bir buçuk yıl civarı iletişimdeydik mesajlaşmaktan ibaretti ama bana sahip çıktığını beni sevdiğini hissettirirdi. sonrasında çocuğu olduğunu öğrendim çocuğun annesiyle görüşmüyorlardı kız habersiz dünyaya getirmiş. beni bekleyeceğini düzenimi kurduktan sonra birlikte olabileceğimizi söyledi. gidiş o gidiş bende bekledim birkaç ay sonra geldi ama geri geldiğinde bambaşka birisine dönmüştü sadece bitmesi gerektiğini söylüyordu hesap sormaya çalıştım ama hiçbir şey anlatmadı. abisinin onu bulaştırdığı birtakım işler vardı bunları hep önüme koyup beni dahil etmek istemediğini söylerdi. görüşememizin en büyük sebebi buydu. o gittikten sonra kardeşiyle konuşma fırsatım oldu. onunda benden hoşlandğını abisiyle bu yüzden bu kadar sorunlu olduklarını öğrendim. şok oldum çünkü bizi o ayırmıştı bende bu güvensizliğin ardındaki soruları sordum siz benimle dalga mı geçtiniz bunların hepsi şaka mıydı diye. çok sinirlendi sonrasında engelleyip sildi bütün hesaplarını. biz 30 Nisan günü son konuşmamızı yaptık onunla ama o günden beri ne uyuyabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum mahvolmuş haldeyim sevgim asla azalmyor aksine içimdeki yarım kalmışlık hissinde boğuluyorum beni gerçekten seven birine şans vermek onu geride bırakmak istedim ama olmuyor ne başkasını sevebiliyorum ne unutabiliyorum zaman geçtikçe içimdeki boşluk büyüyor ne yapacağımı bilmiyorum elimde sadece fotoğrafı var gidip bildiğim şeyleri polise anlatayım şikayet ediyim belki öyle bulunur diyorum ama ortada küçük de bir bebek var suçsuz günahsız anne napıyor zaten meçhul babası başında onu da kaybetmesin diyorum gerçekten nasıl atlatacağımı bilmiyorum

Nasıl atlatabilirim bu durumu?