6 yıllık ilişkide 9 gün aramayan sevgili, aileyle tanıştırmayı erteleyen biriyle devam etmeli miyim?

Bir konuda fikrinizi almak istiyorum. 6 yıllık bir ilişkiniz var. Siz sevgilinize karşı elinizden geldiğince anlayışlı davranıyorsunuz; çalıştığı için hafta içi yorgun olmasını anlayıp dinlenmesini söylüyorsunuz, sürekli arayıp darlayan biri değilsiniz. Ama buna rağmen sevgiliniz bazen sizi 9 gün boyunca hiç aramıyor, hafta sonu da müsait olduğu halde aramıyor. Siz sadece 5 dakika bile olsa kendi isteğiyle aramasını ve ilgi göstermesini istiyorsunuz. Bunu defalarca konuşmanıza rağmen değişmeyince tartışmalar yaşanıyor. Her seferinde son şans diyerek bir şans daha veriyorsunuz, o da yalvarıp söz veriyor ama sonra aynı şeyler tekrar ediyor. Bir yandan da siz bu ilişkinin artık ciddileşmesini ve ailelerin tanışmasını istiyorsunuz. Bunu uzun zamandır söylüyorsunuz fakat sevgiliniz sürekli erteliyor. Tam bu sırada bugün ablası sevgilisini aileyle tanıştırmak için eve getirmiş. Bu da ister istemez moralinizi bozuyor çünkü siz 6 yıldır ciddi bir adım bekliyorsunuz. Sizce bu durumda beklentileriniz fazla mı? Sevgilinizin davranışı normal mi? Siz olsanız bu ilişkiye bir şans daha verir miydiniz, yoksa artık geri çekilip onun gerçekten çaba gösterip göstermediğine mi bakardınız?

Güncellemeler
17 gü
Tanışma yazmışım pardon tanışıyoruz ciddiye taşımayan demek istedim
6 yıllık ilişkide 9 gün aramayan sevgili, aileyle tanıştırmayı erteleyen biriyle devam etmeli miyim?