6 aylık uzaktan ilişkide kızın sürekli gitgel yapıp ayrılmaya çalışması buluşunca yakın davranıp terk etmesi?

Merhaba,,, 6 aylık uzaktan ilişkim vardı. kısa süre önce bitti ayrıldı benden. Daha önce evlenmek istediğini ve benim işim olmadigi için kpss sınavimi bekleyemeyecegini söylemişti. sonra gittim ben yanına ayrılık konuşması yaparken bı anda dudaklar bulustu. Ben yalvarmadim geri dön demedim ama bı şekilde barıştık oldu. Dönerken de sordum bı sorun var diye hatta yok dedi. Memlekete döndüğümde 2 3 aylık süre boyunca ara ara ayrılıyorum deyip trip attı bazen özür diledi bazen ben konuştuktan sonra geri vazgeciyordu. Kafası karışıp duruyor benimle gelecek göremiyordu. Sürekli başkaları bulandiriyordu kafasını bana ise soylemiyordu zorla ogreniyordum bende sonra barisiyorduk geri. Sonra o geldi artık temas da olduğu icin bana sarılıyor opuyordu. sonra gitti birkac hafta aşırı bağlı davrandı bana hatta mesajlasmalarda bile ileri gitmeler vardı. Sonra yine gelecek yönünde kafası karışmış sen atansan da benim atandigim yere gelemezsin deyip başkalarıyla konuşmuş ve bunu buyutmus kafasında bı ara numaramı falan sildi soğuk soğuk cevap verdi. Sonra görüntülü arayınca ben çok özlemişim seni diyip geri yelkenleri suya indirdi en son da 14 subat kutlamasi için gittiğimde bı sürü organizasyon yaptım ve bı sürü hediye aldım mutlu olması için çok da eğlendik mutlu oldu şaşırdı. 2 gün boyunca kutlamalar devam etti. Hatta bu organizasyonlarda baya da yakinlastik kıyafet üstünden. o aksam eve gittiginde bana küfürler etti sen boyleymissin beni kullandın diyerek halbuki baslatan hep kendisiydi. Benim pişman olacağımı bile bile engellemedin beni dedi. Kendi iradesini kontrol etmemi bekledi benden. Bende gidemedim memlekete kaldığı şehirde kaldım orada burada yattım. Her buluştuğumuzda tam kendimi anlatiyorum ayrılmak için sarılıyor öpüyor yine ayrilamiyorduk. haftasonu kahvaltı için evine gittim yaptık kahvaltıyı sonra yanıma oturdu öpmeye başladı yine. Sonra bı şekilde o gün birlikte olduk ama o şeye dokunmadım. Evden çıktık akşama kadar vakit geçirdik. Eve gidince yine bana ağır küfürler etti beni kirlettin dedi. Ve ben yine gidemedim o durumda ertesi gün yine buluştuk sonra yine buluştuk neyse sorunlar çözmeye çalıştım özür de diledim bı daha asla boyle bı şey olmayacak diye yemin de ettim istersen hemen evlenelim dedim isteyelim dedim sınavı beklemeyelim dedim hem sende hemen evlenmek istiyordun dedim. Hazır deilim dedi bu sefer de. O günün gecesi yazmış ki ben bizi affedemiyirum istemiyorum seni artık yazmış. Ben de teli kapattım akşama kadar beni aradı en son aradı beni sana yiyecek hazırlayacam iftardan sonra giderim belki dedim bı sey demedi. Sahurda yazdı hazır diye. Dedim gitmiş de olabilirim. Dedu ki gitmezsin sen dedi. Gittim aldım. ertedi gün de iftara anlaştık bı de hediye aldım götürdüm çalıştığı yerden aldım. Sert sert konuşup bitti dedi bu sefer dedi. bu da bitiş konuşması dedi. Gittik konuştum meğerse bana karşı bı şey hissetmiyormus sadece bana karsi koyamıyormus

Güncellemeler
+1 yıl
Onun icin her şeyi yapmama rağmen nasıl bu kadar gaddar olabilir anlamıyorum. Babasına götürse bula bula bunu mu buldun dermiş. Bı isim yok diye şuanda sınava kadar beklemeyip türlü türlü bahane sunuyor. Oysa ben onun her şeyiyle ilgilenip her işini kolaylaştırıyordum. Şimdi de bı kez aradı bı kaç kez de foto attı kpss ile ilgili ayrılmıştık halbuki neden böyle yapıyor şimdi geri mi donecek ya da amacı nedir
6 aylık uzaktan ilişkide kızın sürekli gitgel yapıp ayrılmaya çalışması buluşunca yakın davranıp terk etmesi?