Sevgilisinden ayrılmak üzere olan kız hemen başkasıyla ilişki kurar mı?

Sevgilisi var ama ayrıkmak üzereylermiş. Dün erkek arkadaşım sevgilisiyle buluştu. Sevgilisininde yanında kız vardı bende o kızla tanıştım. Arkadaşım sevgilisiyle başka masada biz başka masada konuştuk yaklaşık 1 saat kadar. Kız buluşma bittikten sonra arkadaşımla ben eve giderken yanımdaki arkadaşa mesaj atmış. ''Yanındaki çocuğu sevdim'' yazmış. Çocuk bana okuttu biraz havalandım triplere girdim ister istemez ama çok sürmedi havam :) Sizce Kızın sevgilisinden ayrılıp benimle ilişki kurma ihtimali nedir?
%50 Evet. Senden elektrik almış
%50 Hayır. Sadece arkadaş olarak ısınmıştır sana.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Bu gün kızı tekrar gördüm. Sevgilisinin yanındaydı. Sevgilisi olan çocugun yanında da benim arkadaşım vardı. Nyse 3 kişi bir parkta oturuyoruz erkekler olarak. kızda sevgilisiyle konuşuyo kız aykta. Neyse sevgilisi motorunu parktan çıkarmak için gitti. arkadaşımda motorunu çıkaracaktı. kızla ben yalnız kaldık konuşmaya başladık. neden sevgilinin yanında konuşmuyon dedim kıskanır dedi. bende ses etmedim. Ayrılırken sevglisi motorda prkn orda bekliyordu kız hadi iyi akşamlar görüşürz dedi
Sevgilisinden ayrılmak üzere olan kız hemen başkasıyla ilişki kurar mı?