Daha 2 ayda evlilikten ve sorumluluktan kaçan erkekle ilişkiye devam etmeli miyim?

Henüz 2 aylık sevgilimle geçenlerde biraz evlilik aşamasından konuştuk. İkimiz de geçmişte nişan atmış insanlarız. Bazı şeyleri biliyoruz. Örf adetlerden, çeyiz ve altın konularından bahsettik. Bizim taraflarda kıza alınıp takılan şeyleri söyledim, diretmedim asla. Babasından bile yardım almayıp her şeyi kendi yapmaya çalışacağını söyledi. Konuyu kendi içinde büyütmüş, üstesinden gelemeyeceğini düşünerek kendini bayağı strese sokmuş. Altından kalkamayacağı düşüncesiyle biraz mesafeyle yaklaşıyordu bana zaten son zamanlarda. Buluşma planı yapıp, o gün geldiğinde ses çıkarmıyordu ve başkalarıyla dışarı çıkıyordu. Haber de vermiyordu bana. En son dayanamayıp ayrılmak istediğini söyledi. Bu kadar hızlı ilerlemekten korktum, maddi manevi çok eksiklerim var dedi. Hâlbuki bu sene ciddi bir adım atılmayacaktı zaten. Bana zaman ver dedi. Kafam çok karışık, her an terk edilme korkusuyla yaşayacakmışım gibi hissediyorum.

Daha 2 ayda evlilikten ve sorumluluktan kaçan erkekle ilişkiye devam etmeli miyim?