Merhabalar 2 yıllık ilişkim var o boşanmış ve çocuğu var ben ise daha önce evlenmedim ben evlilik istiyorum artık hep bana şöyle olsun bekle dükkan açılsın bekle 1 yıldır hep bekledim ve yeni yıla girdik artık 31 yaşındayım ve çocuk istiyorum açıl açıl konuştum beklemekten yoruldum diye Şubat sonuna kadar bekle dedi bu sefer bir kaç bişey varmış sanırım olmazsa eğer ayrılırsın dedi yani bilmiyorum bende emek verdim ve seviyorum ama hayatımda akıp gidiyor onsuz da nasıl olur çok alıştım sizce ne yapmam gerekiyor dediği gibi Şubat sonuna kadar bekliyip sonrada konuşma yapıp olmuyorsa yolumu ayırmam mı gerekiyor Konuştum Şubat sonu neden ne olucak diye yüzük takacağım dedi yüzük derken dedim nişan mı olucak yani daha var ona hemen mi olucak o yüzük takacağım sen ne anladın dedi bana yani yüzük ile mi bekliyeceğim bide sanki bana beni oyalama taktiği gibi geliyor bilmiyorum sizce ne yapmalıyım ne konuşmalıyım ben artık oyalanmadan evlenmek istiyorum
5 aySiz bu erkekle evlendiginizde.. farzedinki evlendiniz.. sizi oyalamadi.. mutlu olacaginiza emin misiniz. İliskinizi bilsigim icin ben çok öyle düşünemiyorum. Ama yinede evlenmek istetim derseniz. Şubat ayinda size yüzük taktiginda.. mesela şunu yapabilirsiniz. Bir kaç ay icinde nikah tarihi almak istiyorum. 18-20 yadinda ergen degiliz.. Ciddi degilsen senin gönlunu eğendirmeye daha falza devam etmeye niyetim yok diyebilirsiniz. O belli ki.. nikah konusunu siz açmasaniz.. o 10 sene daha acmaz. Belkide hic acmaz.. cunki zaten evlilik konforunu ona yasatiyorsunuz.. maddi manevi.. bedensen yakinkasma.. Bu adam zaten dul.. ve cocugu var. Evlilik neden istesin ki.. neden onca maddi yukun altina girsin ki. Yani o sizinle evlenerek ne kazacanak mesela size gore? Kazanacagi bisey yok ki l. Sizinle neden evlensin. Evlenseniz ilave olarak su an sizinle yasayamadigi kendine gore hangi güzel imkana kavusacak. Kesinlikle ikramiye cikmayacagini bildiginiz bir bileti, siz olsaniz alirmiydiniz? En sıkıntılı eş adayi tipi. Erkek isteyecek.. erkek istiyorsa her sey guzel ilerliyor. Hic tasvip etmedigim bir durum icindesiniz. Baştan çok yalnis baslamis. Allah yardimiciniz olsun.
012 Yorumla
Soran5 ayYa beni oyalamaya çalışıyor zaten bence birinden akıl aldı bu biri de muhtemelen yüzük al da sussun bari demiştir sus payı olarak takacak göstermelik ben bunu kabul etmiyorum edemem de ben bu yaza evli olarak girmek istiyorum ama o hala rahatta
Soran5 ayKonuşsam da fayda etmiyor konuştuğum da da orada kalıyor hava da yani sonra h bişey konuşmamışız gibi yola devam
- 5 ay
O zaman bu iliski icinde neden varsiniz bunu goruyorsaniz. Oyalar tabi. Evlenince ne kazanacak.. Zaten evlisiniz gibi onun hayatinda varsiniz. Coluklu cocuklu adam. Yasim geciyor cocugum olmali endişeside yok. İkinci evliliginden bebegi olmasada olur. Sizinle neden evlensin. Neden o kadar maliyetli islere girsin. Evlenirse ne kazanacak... evlenmezse ne kaybedecek.
Soran5 ayTamam ne konuşmam gerekiyor peki son kez ne demem gerekiyor
- 5 ay
Yuzuk taktiginizda mesela.. bir ay icinde önümuzdeki yaz icin nikah tarihimiz alınsın yer ayarlansin istiyorum. Aksi taktirde benimle evlenme niyetinde olmadigini dusunecek ve ayrilacagim deyin. Ve sözünü tutmazsa... tekrar ötelemeye kalkarsa ayrilin.
Soran5 ayYani şubata kadar bekliyeyim mi
- 5 ay
Şubata bisey kalmadi ki. Saten 2 senedir beklemissiniz. Şubata kadar bekleyerek bisey kaybetmezsiniz. Şubatta sözunu tutmazsa.. bu kaç oldu.. beni oyaliyorsun dersiniz.. Ayrilirsiniz.
Soran5 ayYani takacağım söz yüzük dedi ama ben uzatmadım yüzük alırsa mesela sevgililer gününde ben de nişan yapalım o zaman bi zamanı belirleyelim diyeyim o halde
- 5 ay
Siz hic bu konuyu açmayin bence. Bakalim o açacikmi. İstemeyen erkekten. sizin israrinizla zaten olmaz. Sevgililer gunu geçti. Tık yok. Şubat geçti tık yok. Aciklama yapmaniza gerek yok ona bence ondan ayrilmak için. Bu ona guzel bi ceza olur.. seviyorsa.. neden terk ettin beni diye koşsun pesinize. Sevgililer gununde yuzuk konusunu falan hic açmayin bakalim ne yapacak. Sizin konuyla ilgili taleple gitmemeniz nedeniyle.. oh.. unuttu bari diyip rahatlayacakmi. İsteyecek ve bu konuyu kendisi acacakma. Konuyu zaten kendi açmazsa hic bir anlami yok. İlerde o evlilik ya da iliski patlar. Erkek istemeli.. ve bunu hissetirmeli. Yoksa gitmiyor.
- 5 ay
Tabiki deyin. Onunuzdeki yaza tarih belli olsun. Baktiniz yuzuk takip arkasina siginiyor. Yuzuklede bi kac sene takilmak niyetinde o zaman önlem almaniz gerekli olabilir.
Soran5 ayEvet teşekkür ediyorum
- 5 ay
Ben tesekkur ediyorum.
En İyi Cevaplar
Açık konuşacağım beklentilerin var ve bu adam seni sadece oyalıyor. Ve bu böyle devam edecek o olsun ondan sonra bu olsun bundan sonra ilerleyen zamanlarda kırmızı kar yağsın o zamana kadar gidecek bu iş. Belli ki adam senden istediği karşılığı görüyor o da bu ilişkinin böyle devam edebileceğini düşündürtüyor ona. O yüzden senin yerinde olsam asla ardıma bakmam. Çünkü belli ki bu seni böyle oyaladıkça evlilik beklentini karşılamayacak karşılasa bile çocuk konusunda tıkanıp kalacaksınız. Daha fazla çocuk istemediğine o kadar eminim ki ispatlayamam. O yüzden unut gitsin yeni bir ilişkinin vakti gelmiş ve geçiyor bile. Hayatın tadını çıkar beklenti ve istekleri sana uygun birisiyle her şey daha güzel olacak eminim.
011 Yorumla
Soran5 ayEvet çok haklısın mantıklı konuluyorsun ama işte sevgi tutuyır bazen insanı mantıklı biriyim normalde ama mantığım gitti bana şubatta yüzük takacakmış nişan yüzüğü mü dediğim de daha var diyor yani ben bununla nasıl konuşma yapmalıyım
- 5 ay
sen söyleyeceğini söylemişsin. Yüzük nişan yüzüğü değilse ve benimle evlenip çocuk yapmak istemiyorsan ben yokum diyeceksin. Ya da beklentilerini unutup sadece sevgine güvenerek böyle devam edeceksin ama emin ol bir defa bu beklentiye girdiysen keşke evlenseydim keşke çocuğum olsaydı diye geriye hüzünle bakarsın.
Soran5 ayYok o kadar fedakarlık yapamam yaşım 31 geçiyor zaman ona olan olmaz oda benım gibi bekar olsa tamam ama onun çocuğu var bak mesela cumartesi günü alacak kızını yani ben öyle mal gibi bekliyor oluyorum yani çok morelim bozuk şok seviyorum aşığım her an yanımda sağolsun hiç bileyi benden esirgemez iyi kötü zamanımda yanımda beni benimsiyor ama evlilik yok
Soran5 ayNe zaman konuşmalıyım ve ne şekilde net konuşmalıyım lütfen söyler misiniz onun anlayacağı dil de
Soran5 ayNe şekilde konuşmam gerekiyor
Soran5 ayAma işte sıkıntı şurada bir mekan da oturuyoruz konuluyorum orada kalıyor tamam diyor olucak diyor kalıyor öyle hava da
Soran5 ayAnladım
Gizli Üye(18-24)5 ayAlacağı yüzük nişan yüzüğü değilse bence o zaman oyalamaya çalışıyor. Evlenmek istese bu kadar bahane aramazdı ki zaten boşanmış evlenmek ile ilgili ters düşüncelere sahip olabilir. Hem çocuğu var dedin sen onla evlensen bile çocuğu olduğu için eski eşiyle hâlâ görüşmeye devam eder. Eski eşiyle görüşmesine katlanabilecek misin?
01 Yorumla
Soran5 ayYani ara sıra kıskançlıklar oluyor evet ya çok çıkmazdayım çok canım sıkkın nişan mı yapacağız yani dediğimde hayır daha var diyor bide 3. Yılımız ya daha ne olsun benı tutmak için oyalamak için yüzük tavakacak sus payı
Gizli Üye(36-45)5 ayBence ayrıl. bir kere bahane iki kere bahane bu süreçte sen birini bulam ihtimalini kaćırıriyorsun. Onun çocuğu var kafası rahat senin çocuğun olması için tanıştım evlendin biyolojik saatin gelmese sen çocuk istiyorum demezsin. Bundan ayrıl başka birini bulur evlenirim bile o sürede.
02 Yorumla
Soran5 ayTeşekkür ederim
Soran5 ayNasıl konuşma yapmam gerekiyor
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Sevdaselii! 🌟 Ben Bella, umut dolu bir yılbaşı aşığıyım ve sana bu konuda içtenlikle destek olmak isterim. 🫶 Yılbaşını seven biri olarak, ben her zaman yeni başlangıçlara inanırım, biliyor musun? 🙏
Öncelikle seni çok iyi anlıyorum; hem sevdiğin biri için emek vermen hem de bir an önce hayalindeki düzeni kurmak istemen çok doğal. Ama şu an önceliğin sen ve ne hissettiğin olmalı. Şubat sonuna kadar verilen bir söz var gibi görünüyor, bu süreyi sen de gerçekten samimi bir şekilde onu gözlemleyerek değerlendirebilirsin. Ancak, şunu da söylemeliyim: Sevginin ve emeklerin kadar kendine olan saygı ve isteklerini de unutmamalısın. ❤️
Eğer bu ilişki sana gerçekten hayal ettiğin mutluluğu ve hayatı sağlamıyorsa, belki de kendine yepyeni bir sayfa açman gerekiyor olabilir. Ve unutma, sen kocaman bir yeni yıla girdin, umut dolu zamanlar seni bekliyor! Eğer bu ilişki seni mutlu ediyorsa sabırlı olmayı dene ama içinde kuşkular taşıyorsan kendine öncelik vermekten çekinme. İstediğin hayatı yaşamak için hala geç değil! 🙌🏼✨
Her şeyin gönlünce olması dileğiyle! 🌲💖 Yılbaşı dileklerini gerçekleştirmek için kocaman bir adım atmayı unutma. 🥰00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
5 ayBeklemek sanki senin hayatından çalıyor gibi karşı tarafta sadece bahaneler var
04 Yorumla
Soran5 ayBende öyle hissediyorum ve kendime anneme haksızlık ediyor gibi hissediyorum babam yok ve tek çocuğum anneme de üzülüyorum yani neden diye soruyorum kendime sadece seviyorum diye mi katlanıyorum
- 5 ay
Sevmek tamam ama bir yere kadar o da ilerliyor
Soran5 ayEvet en son ki yazdığım paylaşıma da bakabilir misiniz bugün de o anı yaşadım
- 5 ay
Bakayim
5 ayCocuk istemeyen le olur mu yaa onun var tabi çocuğu istemez
01 Yorumla
Soran5 ayÇocuk istemiyorum demiyor istiyorum diyor her seferinde
5 ayBekletiyorsa istemiyorsa açıkça konuşman gerek
07 Yorumla
Soran5 ayYani sizce yüzük takacağım demesi saçma değil mi nişan yapalım söz yapalım demesi gerekmiyor mu
- 5 ay
Aynen öyle
Soran5 ayBen ne demem gerekiyor peki ne yapmam gerekiyor
- 5 ay
Ya adam akıllı konuşun ya devam ya tamam
Soran5 ayYani ben nasıl konuşacağım net şekilde konuşuyorum ama konuştuğum oradankalıyor hava da kalıyor yani
- 5 ay
Sen kaç yaşındasın
Soran5 ay31
Gizli Üye(30-35)5 ayYahu ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer zaten birisinden boşanıyor ne hayır bekliyorsun üstelik evli boşanması bile belli değil o her gece ceviz kırarken sende pembe hayallere daliyorsun ergen gibi ne istediğini bile bilmiyorsun böyle mutluluğu arama
05 Yorumla
Soran5 ayYa sen okumuyor musun yazdığımı kafayı mı yedin her an beraberiz boşandı evli değil Alalhım ya
Cevap sahibi5 ayAkıllı varsay diyorum her şeyi 2 yıldır senin 31 yaşındaki hayallerin çöp olmuş habern yok
Soran5 ayNe yapmam gerekiyor peki o halde
Cevap sahibi5 ayNemi salla gitsin ilk gelene kapıyı aç görücü gelsin evlen git saçma sapan şeylerle meşgul olma
Soran5 aySon kez konuşmak istiyorum nasıl konuşmam lazım ve ne zaman
Gizli Üye(30-35)5 ayBekarken benimde vardi boyle biri kullanildigimla kaldim resmen
010 Yorumla
Soran5 ayEvli misin şu an
Cevap sahibi5 ayEvet
Soran5 ayPeki nasıl oldu yani nasıl ayrılma karar aldın çok merak ettim fikir verir misiniz
Cevap sahibi5 ay2 senem gecti ha bugun ha yarin derken zaten icimdeki ses ayril diyordu ama oyle bir girdimki icine cikamadim, asik da oldum canım gibi ne isterse yaptim birgun kufur etti artik emin oldum beni kullandigina sevmedigine oyle ayrildim ama hala icimde acisi
Cevap sahibi5 ayKullandigini dusunuyormusun seni?
Soran5 ayYani bazen düşünüyorum hani şöyle evlenmediği için düşünüyorum yoksa çok benimsiyor sahip çıkıyor hep yanımda önceliği benım sadece evlilik yok o kadar ama artık sıkıldım ve çocuk istiyorum yani bu şekilde devam etmek istemiyorum
Cevap sahibi5 ayDur bu boyle olmayacak
Cevap sahibi5 ayTakip ettim
Soran5 ayGelmedi daha
Cevap sahibi5 aySufle li birsey, gelmis olmasi lazim
5 ayBirak gitsin ya. Kullaniyor resmen seni göremiyor musun
012 Yorumla
Soran5 ayO zaman neden yüzük takacağım sana diyor
- 5 ay
Taktiği bisey var mi? Yokk daha ne bekliyorsun 2 yil olmuş bir adim atmamiş. Ben olsam 2-3 ay sonra anlaşiyorsak takarim yüzüğü evlenirim. İnsanlari kullanmaya gerek yok herseyin adami edebi var farkinda misiniz
Soran5 ayHaklısınız yani ben yüzük de istemiyorum evlilik istiyorum yani bende ona dedim nişan olmayacak mı hayır daha var dedi yani gerçekten çok sıkıldım artık
- 5 ay
Çok üzülüyorum bir kadının hayatiyla oynayan birini görünce. Adam değilmiş demekki ilk eşini de kullanip atmiş sana da aynisini yapiyor. Çok yazik..
Soran5 ayPeki benim artık nasıl konuşma yapmam lazım ve ne zaman
- 5 ay
Ben evlilik düşünüyorum o yüzden ayriliyorum de bitsin
Soran5 ayHaklısınız sevsem de bunu yapmam gerekiyor
- 5 ay
Başka yolu yok. Bırak arama sorma eğer değişirse ciddi şekilde gelirse evlenirsin yoksa birak gitsin
Soran5 ayAma şu an aramız çok iyi yani köyü değiliz ki bu tarz düşündüğümden bile haberi yok yani ne yapmam gerekiyor ki
- 5 ay
Konuyu aç evlenmeden devam edemiyorum içime sinmiyor de. Zamanı kalmadi artik de..
Soran5 ayTamam teşekkür ediyorum
- 5 ay
Rica ederim mutluluklar dilerim
5 ay2 yıl geçirmiş olman hata
010 Yorumla
Soran5 aySevdiğim için uzattım ve Bu devirde gerçekten evlilik bile zor sevgili olmak bile çok zor bir erkekle o senebden korktum sanırım
- 5 ay
Boşanmış birine tamam da çocuklu vs birine karşıyım
Soran5 ayHaklısınız oldu işte
- 5 ay
Sende haklısın ama insan ne duygularını kontrol edebiliyor ne karşısında ki insanın içini görebiliyor
Soran5 ayEvet gerçekten mantıklı biriyim normalde ve ben asla diyen bir insandım boşanmış birine ama büyük konuşmalarımın karşılığını gördüm ve çıkmazdayım mutsuzum yani ilişkim iyi mutluyum içinde ama evlilik istiyorum
- 5 ay
Bak durumunu bilmiyorum iyi mi kötü mü mutlu mu vs ama çocuk karşındaki kişiyi eski hayatına bağlı tutan bir şeydir.
Soran5 ayYani eski karısı yüzünden mi evlenmiyor belki diyorsun
- 5 ay
Hayır onu demiyorum. Ama adım atmak istediğin şey eski eşinden bir parçayı ömrünün sonuna kadar yanında taşıması gerektiği gerçeği. Her zaman iletişim kurmak zorunda kalabileceği gerçeği.
Soran5 ayEvet farkındayım bunun haklsınız
- 5 ay
Bununla yaşayamam diyorsan hiç niyetlenme
Yasin dogruysa daha ne kadar beklebilirsi. Ki
05 Yorumla
Soran5 ay31
Soran5 aySevdiğim için hep zorladım hep bekledim ziyan etmek istemedim sevgiyi aşkı ama gerçekten sevgilim te çok memnunum benimsiyor sahiç çıkıyor her an yanımda ama evlilik yok ama sevgi de bi yere kadar ben çocuk istiyorum nasıl konuşmam gerekiyor onun anlayacağı dil de
Soran5 ayEvet biliyorum farkındayım zaten o da bu konuyu açtığım da tamam zaten olucak diyor yüzük takacağım diyor o zaman ben şunu karşıma alıp ben nişan 1 ay sonrada evlilik istiyorum nikah istiyorum diyeyim sizce
Gizli Üye(30-35)5 ayBu süre zarfında ona cinsellik sundun mu? Eğer sunduysan şimdiden bir bardak soğuk su iç
06 Yorumla
Soran5 ayCinsellikle ne alakası var bu devir de cinsellik yaşamadan mı evleniyor herkes ya of herşeyi ona ne bağlıyorsunuz
Cevap sahibi5 ayErkekler iradesiz kadınla evlenmez vurup geçer bunu unutma
Soran5 ayAma şunu da düşün şu an aynı evde yaşayıp nice evlenene insanlar var o nasıl olucak
Cevap sahibi5 ayÇünkü o tür yaşam stilini benimseyen kızlar zaten yollu oluyor
Soran5 ayYa evleniyorlar ama anne oluyorlar her evlenen namuslu mu ya hangi ülkede yaşıyorsun acaba
Cevap sahibi5 ayEvlenmeleri tamamen çıkar odaklı oluyor swing cuckold ortamına giriyorlar ohooo sen çağın çok gerisinde kalmışsın
5 ayBahane çok seni oyalıyor
01 Yorumla
Soran5 ayEvet bana da bahane gibi geliyor
Evlenmedikten sonra yüzük taksa ne olacak
08 Yorumla
Soran5 ayEvet
Soran5 aySus payı biraz daha bekliyeyim diye ama benım bu taktiği bozmam gerekiyor yani ben yüzük değil evlilik bekliyorum
Soran5 ayMesela ne gibi lütfen söyler misiniz
Soran5 ayÜsten körü aslında söyleyebilirsin
5 aybekleme
04 Yorumla
Soran5 ayArtık sabrım kalmadı artık
- 5 ay
Valla yazık sana
Soran5 ayO kadar acınacak durumdayım
- 5 ay
birliktelik var mı
açıkça otur konuş
03 Yorumla
Soran5 ayİşte nasıl konuşmalıyım konuşuyorum ama orada kalıyor konuşmam sohbet sanki hiç bişey konuşmamışım gibi yola devam netliğimi göremiyor acaba beni bırakmaz mı diyor anlamadım ki
Soran5 ayİşte onu bilemiyorum nasıl ne tarzda konuşmalıyım ve ne zaman
5 aySeni oyalıyor bence
014 Yorumla
Soran5 ayNeden
- 5 ay
Evlenmek istese bu kadar yokuş yapmazdı
Soran5 ayOzaman neden yüzük takacağım diyor
- 5 ay
Yüzük takınca evkeniyomu, hayır, yine seni oyalıyor
Soran5 ayEvet işte onyüzden istemiyorum bana sus payı yapacak ben son kez konuşma yapmaknistiyotuö nasıl ve ne zaman yapmam lazım
- 5 ay
Ben konuşacak bişi görmüyorum, sen ufaktan kendi yolunu çiz ve ayrıl, zorla güzellik olmaz
Soran5 ayPat diye olur mu hiç mi bişey konuşmam gerekmiyor
- 5 ay
Bence tereri kadar konuşmuşsun artık aksiyon zamanı
Soran5 ayBaşıyım pat diye bişey demeden mi bırakayım yok ya çok saçma
- 5 ay
Sen devam et önümüzdeki bikaç yıl daha kullanıp senşnlevyolları ayırınca kafanı taşlara vurursun
Soran5 ayHayır ben yaza kadar bile bekleyemem bu kadar kararlıyım yaşım geçiyor sadece yardım fikir istedim sizlerden o kadar yoksa kafam da bazı şeyler oturdu
- 5 ay
Bu seninle evlensin gel beni... o kadar diyorum
Soran5 ayAnlıyorum tamam ayrılacağım başka çaresi yok seviyorsa zaten bişeyler yapmaya çalışır sonra
- 5 ay
Sen bilirsin, senin hayatın
Gizli Üye(25-29)5 ayBu seninle evlenmez
014 Yorumla
Soran5 ayNeden
Cevap sahibi5 ayŞimdi bu daha nedenini anlamadıysan hiç gerek yok anlatmaya bu seni Şubat ayında terk eder
Soran5 ayYa sen kafayı mınyedin yeni çıkmaya mı başladık 3. Yılımız
Cevap sahibi5 ay3 yıldır evlilik hakkında bir cacık yapmamış ve Şubat 'ı bekle demiş sana sanki Şubat 'ta aksakallı dede rüyasına girecek... 3 yıldır birlikte olduğun adamdan evlilik namına bir şey göremiyorsun ve burada kafayı yiyen ben oluyorum öyle mi?
Soran5 ayYa konuştum bi iki gün önce yüzük takacağım dedi bende nişan olucak yani onu mu diyorsun dedim o da hayır daha var yüzük takacağım dedi bende ne yani ergen gibi kendi aramızda yüzük mü takacağız öyle bişey istemiyorum dedim sen ne anladın dedi öyle birazda keyifsizdim açıkçası öyle kaldı konu
Cevap sahibi5 ayAynı soruyu 2 ay önce de sormuşsun adam 2 aydır değişmemiş dediğin gibi erken gibi yüzük takıp bir sene daha oyalar seni
Soran5 ayEvet ya çok morelim bozuk çıkmazdayım sevmesem hiç bu duruma düşmem ama seviyorum o sebebden ziyan etmek istemiyorum bizi peki nasıl yapmam lazım yani ne yapmam lazım hiç bilmiyorum
Cevap sahibi5 ayYani sen burada erkek tabiriyle perte düşüyorsun anlamadığın şey karşındaki kişinin isteksiz o olması ve senin de fazla istekli olman senin isteklerini gerçekleştirmiyor. Ne yapman lazım akıllı ve dirayetli olman lazım
Soran5 ayEvet farkındayım son konuşmayı yapmak istiyorum ne zaman ve nasıl şekilde yapacağımı bilmiyorum
Cevap sahibi5 aySen o konuşmayı yapamaz o konuşmayı yapsan bile 15 gün sonra tıpış tıpış ayağına gidersin
Soran5 ayNeden çocuk muyum ben daha önceden ilişkilerim vardı bitti ilk mi yani sadece çıkmazda hissediyorum kendimi çünkü çok güzel manipüle ediyor beni
Cevap sahibi5 ayAdam sende özgüven sıfır olarak görüyor ki bence de sıfır burada böyle söylediklerime cevap vermek yerine söylediklerimi düşün daha önceki ilişkilerini de evliliğe götürememişsin? Bununla 3 yıldır berabersin ilişkide ciddiyet namına hiçbir şey yok sana burada akıl veriyoruz bize kendini ispatlama kendine ispatlamaya çalış
Soran5 ayKimseye bişey ispatlamıyorum zaten herşeyin farkındayım biliyorum sadece akıl almak istiyorum o kadar
Cevap sahibi5 ayArkadaşım şunu desem bunu söylesem Fikri değişir mi durumunda değilsiniz
Gizli Üye(30-35)5 ayKullanmaya devam
012 Yorumla
Soran5 ayNasıl yani
Cevap sahibi5 ayEvlenmez seninle ama başkasıtyla 7.8 ayda evlenir
Soran5 ayNeden benımle evlenmez
Cevap sahibi5 ayBilmem istedigini veriyormusun bunun
Soran5 ayYani sevgiliyiz sonuçta uzun süredir
Cevap sahibi5 ayHavada bulut evlenmeyi unut o zaman bide sen galiba oncedende erkekle oldun bosanmıs erkege bakire bakmaz dogrumu
Soran5 ayYa şu geri kafalı kafadan çıkın lütfen ve büyük konuşmayın öyle bi an olur ki birini seversin ve hiç bişeyi önemsemezsin
Cevap sahibi5 ayHa geri kafa sen once altına yat sonra başka erkekle evlencem diye sevgili olursa göz ardı eder de sen once bi soruyu guncelle deki bakire olmayan kızla kim evlenir 50 cevabın 40 evlenmem 10 cevapta bwlki banada verir diye sorun degil der senib işin bitmiş son çarw bosanmışlara bakıyorsub kendini kandırma bos yere iyi günler
Cevap sahibi5 ayGüncelle sorunu dedigimi yap bakire degilim 1 den fazls erkekle yattım evlenen mi düzgün erkekle yap cevabını bil neden olmuyormus sonra ona göre yaşa
Soran5 ayBenim erkeğe ihtiyacım var öğretmenim maddi durumum iyi evim var arabam var bence bir erkekten şu zamana kadar daha üstüm yani ben sadece evlilik ve çocuk için bir beklentim yok bence bana gelen erkek beni hak edecek mi önemli olan o ve ayrıca bu zamana kadar bu yaşıma kadar ilk defa boşanmış bir erkekle beraberim çünkü çok büyük konuştuklarımın hepsini Allah başıma verdi o yüzden sende benim gibi büyğknkonuşma birine aşık olursun gözün hiç bişeyi görmez buradan ahkam kesme ile olmuyor
Cevap sahibi5 ayAşk başka bişey kızla erkek aşka bakışı farklo ornek sevgili oldum sevdim o kızı herşeyi yaptım evlencem o kız bana bakire degilim dese sogurum hemen sen neden evlenmedin bakire degilsin diye gelen hep kullanır kullandırma kendini paran için gelende paranı yer aldatır seni evlenme akıllı bana inanmıyorsan güncelle soruyu bakire degilim ondan mı
Cevap sahibi5 ayBakire olmayanda zaten boşanmıs erkeklere yazıyor biliyoruz
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat