tekrar evlenmeyi düşündüğünüzü ve bunun için ne zaman uygun olabileceğini değerlendirmek üzere bazı faktörleri gözden geçirebiliriz:
1. Kendi duygusal durumunuz: Eşinizle ayrıldıktan sonra kendinizi ne kadar toparladınız ve yeniden ilişkiye hazır hissediyor musunuz? Geçmiş ilişkinizdeki sorunları çözdünüz mü ve bu deneyimden öğrenme ve büyüme sağladınız mı?
2. Çocuğunuzun ihtiyaçları: Çocuğunuzun kendilerini güvende hissetmeleri ve yeni bir ilişkiye uyum sağlamaları için zaman ve dikkat gerekmektedir. Çocuğunuzun tekrar evlilik için hazır olduğunu düşünüyor musunuz? Onların duygusal ve psikolojik ihtiyaçlarını karşılamaya ve sürece uyum sağlamaya hazır mısınız?
3. İlişkiyi kurma süreci: Her ilişki, zaman ve çaba gerektirir. Yeni bir evliliğe geçmek için yeterli zamana ve enerjiye sahip olduğunuzdan emin olmanız önemlidir. Bu süreçte, yeni eşinizle birbirinizi tanımak, değerleriniz ve hedefleriniz üzerinde uyum sağlamak için zaman ayırmak önemlidir.
4. Destek sistemi: Yeni bir evliliğin öncelikle güçlü bir destek sistemine ihtiyacı vardır. Aile ve arkadaşlarınızın sizin ve çocuğunuzun yanında olacaklarını hissetmek önemlidir. Bu destek, sizin ve çocuğunuzun evlilik sürecinde daha sağlam ve dengeli hissetmesine yardımcı olacaktır.
Bu faktörleri dikkatlice düşünerek ve gerektiğinde profesyonel destek alarak, tekrar evlenme için ne zaman uygun olduğuna karar verebilirsiniz. Herkesin durumu farklıdır, bu yüzden kendi duygularınıza ve içgörülerinize güvenmek önemlidir.01 Yorumla- +1 yıl
Yapay zeka
En İyi Cevaplar
Evlilik kararı kişisel bir tercih olduğu için sizin duygularınız, yaşam durumunuz ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda değerlendirilmelidir.
Ancak, çocuğunuzun yaşı ve size olan bağı göz önüne alındığında, bir ilişkiyi daha derinleştirmek için zaman ve dikkat gerektiren bir süreç olduğunu unutmayın. Çocuğunuz, yalnızca sizinle ve bir diğer ebeveynle güvenli bir bağ kurabilmek için zaman harcamaktadır. Bu yüzden, yeni bir ilişkiye başlamadan önce çocuğunuzun bakımını, duygusal ihtiyaçlarını ve güvenliğini sağlama konusunda yeterli bir süre geçirmiş olmak önemlidir.
Ayrıca, yeni bir ilişkiye başlamayı düşünüyorsanız, çocuğunuzun da bu ilişkiye hazır olduğunu değerlendirmek önemlidir. Çocuğunuzun yeni bir figürle tanışması ve ona baba diyebilmesi bir süreç gerektirebilir. Bu nedenle, bu süreci aşama aşama yaşamak ve çocuğunuzun duygusal gereksinimlerini ve tepkilerini dikkate almak önemlidir.
Sonuç olarak, yeni bir evlilik veya ilişki için doğru zamanlama hakkında kararı siz verebilirsiniz. Ancak, çocuğunuzun ihtiyaçlarını göz önünde bulundurmak, duygusal güvenliğini sağlamak ve ilişkiyi yavaş ve doğal bir şekilde geliştirmek önemlidir. Bir aile danışmanı veya uzmanından destek almak da faydalı olabilir.00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bence tam zamanı
Ama oğlunuzun yaşı küçük olmasına rağmen baya var yani birini benimseyecek yaşta ama baba dermi orası mechul
Maddi durumunuzu bilemem ama bu çocuk psikoloğuna danışmanızı öneririm
Biriyle yeniden yuva kurup tekrardan mutlu olmak sizin ve çocuğunuz en tabi hakkı
Ama modern çağımızda insanlar birbirini seçerken saçma sapan kriterleri benimsediği için ikinci bi yanlış karar daha alabiliyor
Nasıl mı? İlk evlilikte mantık diye yapılan hatalar :-- yok adam zengin yok işi gücü var yok yakışıklı yok yok yoklar uzaaaar gider
Ama evlilik başlayıpta içine girdiğinizde evliliğin çoğu şeyin aslında reklamlar olduğunu ve gerçeklerinde sonradan gösterime girdiğini görürüz çoğunlukla
Evlilik öncesi o efendi dürüst ilgili adam ya da kadın gider yerine odun kazma ilgisiz bi varlık gelegelir
Karşı tarafın çocuğu olması daha iyi sayılır yani çocuğu olan biri karşınıza çıkarsa daha olumlu düşünün
Cunki bi çocuğa nasıl davranilacagini bilir deneyimi vardır yani
Hem evlenceginiz adamın çocuğuyla çocuğunuz kardeş gibi büyür ve birbirlerine daha iyi kaynaşırlar
Siz kendinizi yeni bi evliliğe hazır hissediyormusunuz? 🤔
İşte burası mühim
00 Yorumla
+1 yılYani şöyle bu konu halkında ney bir zaman belirlemek mümkün ve sağlıklı olmaz. Ancak evlilik hayatı ve bu hayatın getirdiği düzenli yaşamın eksikliğini hissediyorsanız psikolojik olarak yalnızlık çekiyor ve tekrar evlenmek istiyor olmanız çok normal. Ama küçük bir erkek evladınız var ve sizinle yaşıyor muhtemelen. Şayet evlilik düşünüyorsanız ya da görüştüğünüz birisi varsa emin olmadan bu yola çıkmanızı önermem. Şahsi fikrim de çocuklarla arası ciddi manada iyi olan gerçekten empati kurmayı bilen anlayışlı birisiyle olmalı bu. Tabiki insanız hepimizin bazı zamanlar tahammül edilmez halleri olabilir ama gerçekten nezaketli saygılı bir insanla olursa bu evlilik sevgi onu takip eden ilk ve en güçlü şey olacaktır. Uzun lafın kısası bu zamana ve tarihe karar verecek tek muhattap sizsiniz. Kendiniz ve evladınız için verilecek en makul mantıklı kararı sizden başkası veremez. En ufak şüphe duymadığınız insanla hayatınızı tekrar birleştirmek istemekten daha normal ne olabilir ki öyle değil mi. Sonuçta cevizin içi kurumuş ya da çürük çıktı diye sütlaç yemekten üstüne koyup süslemekten vazgeçmiyoruz ya. Kabuklusunu değil açılmışını alıyoruz. Tadım yapıp eve getiriyoruz 😉
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
120Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Hayırlı olsun, evlilik her ne kadar normal ise boşanmakta o kadar çok normaldir. Olmuyorsa olmuyor zorlamanın ve üzülmenin kendimizi üzmenin zerre kadar anlamı yoktur. Koptuğu yerde bırakmalı!
Allah bağışlasın, sağlık sıhhat versin, siz ve çocuğunuza!
Tekrar bir evlilik için hayır, erken değildir!
Nasıl olur, Allah bilir, biz bilemeyiz ama sen az çok tahmin yürütebilirsin. Hayat bizlerin seçimleri üzerine üstüne şekillenir. Hiçbir şey durup dururken olmaz!
Seni de tanımıyorum, ne diyebilirim ki!
Bildiğim bir şey, evliliği ilişkiyi iyi ya da kötü yapan sadece kişilerdir. Kimileri yeryüzünde cenneti kimileri de cehennemi yaşatır. Üçüncü şahıslar ve geri kalan her şey bahanedir. Aksini ispat edemezsiniz...
Siz ve evleneceğiniz kişi, insanlıktan nasibini almış ise, güzel insan ise, elimizden geleni üstünüze düşeni yaparsanız her şey çok güzel olur, olmak zorunda, aksi boştur...30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Evlenme illa evlilik mi gerekiyor. Git hayatını kendine, evladına ada.
30 Yorumla
u +1 yılÇocuğuma bunu yapmazdım yerinde olsam. Yeniden evlenmek için hiç bir zaman doğru zaman gelmeyecek.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılTekrar evlenmek konusunda doğru zamanlama, kişisel ve ailevi faktörlere bağlıdır. 3 yıl süreyle ayrı olduğunuz ve bir oğlunuz olduğunu düşünürsek, bu süreçte yaşadığınız deneyimler, duygusal hazırlık ve çocuğunuzun ihtiyaçları önemlidir. Öncelikle, çocuğunuzun duygusal ve fiziksel ihtiyaçlarına uygun bir yaklaşım izlemek önemlidir. Eğer çocuğunuz hala adaptasyon süreci içindeyse, onun için en iyi olanı düşünmek önemlidir. Yeni bir evlilik, çocuğunuzun hayatında önemli değişiklikler getirebilir, bu nedenle onun ihtiyaçlarına öncelik vermek önemlidir. Duygusal olarak da, bir ilişkinin sona ermesi ardından verilen süre her birey için farklılık gösterebilir. Kendinizi ve duygusal sağlığınızı değerlendirmek ve yeni bir ilişkiye hazır hissedip hissetmediğinizi anlamak önemlidir. Ayrıca, yeni bir ilişkiye başlamadan önce geçmiş ilişkinizin neden sona erdiğini anlamak ve öğrenmek de önemlidir. Bu deneyimleri kullanarak gelecekteki ilişkilere daha sağlıklı bir şekilde yaklaşabilirsiniz. Sonuç olarak, tekrar evlenmeye karar vermeden önce çocuğunuzun ihtiyaçlarını, kendi duygusal hazırlığınızı ve geçmiş deneyimlerinizi dikkate almanız önemlidir. Uygun zamanlama, sizin ve ailenizin en iyi çıkarlarını korumak adına önemlidir. Eğer bu konuda kararsızsanız, bir danışman veya terapistten yardım almak da faydalı olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimse senin çocuğunun babası olmaz. Olursa öz babası olur oda olmuyorsa başka kimse olamaz. Bunu göz önünde bulundur beklentini ona göre ayarla. Senin çocuğuna ve sana saygılı ve çocuğuna bir abi olabilirler en fazla.
Evliliğe gelirsek, elbette evlenebilirsin erken değil. Boşanalı 3 yıl olmuş zaten. Ama seni oğlunla kabul edecek biri kolay çıkmaz bekar erkeklerden. Çıkarsa da senin gibi dul çocuklu biri olur bekar birisi sana uymaz ve evlilik düşünme olasılığı düşüktür onlar daha çok kısa süreli ilişki kovalar seninle.
110 Yorumla
Soran+1 yıl8 aydır konuşuyorum biriyle bekar evlenme teklifi etti yüzüğü kabul etmedim
Cevap sahibi+1 yılBekar uymaz sana. Kolay değil bu işler.
Soran+1 yılAnnesi bana dul çocuklu kadın der mi
Cevap sahibi+1 yılDer. Ayrıca bekar adamla evlenirsen zamanla senden hevesi geçince "ben neden başkasının çocuğuna bakıyorum ben neden öz babasının bile ilgilenmediği bir çocuğa baba oluyorum" diye düşünür. Bekar erkek acemidir çünkü anlamaz evlendikten sonra gireceği ruh hali. Sana senin gibi boşanmış çocuklu bir adam gider. En iyi o anlar seni.
Soran+1 yılAma biz seviyorduk
Soran+1 yılGizliden çıksan keşke
Cevap sahibi+1 yılNeden gizliden çıkayım?
Sevmek bir işe yaramaz ki. Evlenmiş boşanmış kadınsın sen tecrübelisin bu konuda oysa.
Soran+1 yılAkıllı birine benziyorsun konuşmak istiyorum fikri alışverişi
Cevap sahibi+1 yılTakip atıyorum sana yaz ozaman
Soran+1 yılBen yapmayı bilmiyorum nasıl kabul ediliyor attım baksana 🤦♀️
+1 yılAyrılalı baya olmuş, bence zamanı gelmiş. İyi bir baba da olabileceğini düşündüğünüz biri varsa sorun olmaz.
Genelde erkekler bosanir bosanmaz hemen evleniyor. Bosandiktan daha bir yil bile gecmemisken ne ara unuttun, ne ara birini buldun ve güvendin de hemen evlendin diyesi geliyor insanın. Ama sizin durumunuz farkli.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBen olsam daha evlilik falan düşünmem. Çocuğun olmuş bence ikinci kez evlilik yapmak saçma olur ne bileyim. Çocuk olduktan sonra tüm ilgimi o çocuğa veririm ben eş arama gibi bir derdim olmaz yani. Ayrıca bir kez evlenen insan bence ikinci kez aynı hataya düşmemeli diye düşünüyorum ben sonu kötü oluyor çünkü..
00 Yorumla Kendimden örnek vereyim bebeğim daha 20günlük iken ayrıldım eşimden. Şu an 16 yaşında oğlum. Hala erken mi acaba diye düşünüyorum. Bunun kararını sen ve evlenmek istediğin kişi (var ise) verecek. Allah yardımcın olsun yalnızlık gerçekten zor. Ben yaklaşık 4 yıldır yalnızım ve insanlara güvenemiyorum. Umarım her şey dilediğin ve hakkettiğin gibi olur.
04 Yorumla- +1 yıl
Dün konustugumuz sen misin? Sensen söyle lütfen
- +1 yıl
O da boşanmış 16 yaşında oğlu vardı. Soruda mi karşılaştık bir yorumda mi bilmiyorum. Özelden konuştuk
+1 yılEşin çocuğunla seni yüz üstü bırakıp gitti
Seninle aynı kaderi paylaşmaktan büyük bir üzüntü duyuyorum
Keşke elimden bir şey gelse diyeceğim ama madem ki evlenmeyi bu kadar istiyorsun
Beni al
Hem ben hem sen
Mutlu olalım
Ne dersiniz?
Hangi şehirdensin?00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı. Ben gerçekten anlaşamayınca boşanan çiftlere çok saygı duyuyorum benim asıl meselem hiçbir şekilde anlaşamayıp arada saygısızlıklar yaşanan ama sırf çocuklar var diye katlanılan evlilik türü
Üç sene az bir zaman değil karşına doğru bir adam çıktığını düşünürsen değerlendirmeni öneririm00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTabi ki de evlenebilirsin bunda ne bir sorun olabilir ne de acele bir hal. Çünkü üç sene geçmiş üzerinden ama sadece şunu unutma ama seçiceğin adam çok merhametli olmalı çünkü dediğin gibi küçük bir bebeğin var ve o ona babalık edicek. Seçenekleri değerlendirirken bu özelliği göz önünde bulundurmalısın. Ayrıca bazıları kimse öz babası kadar iyi babalık yapamaz demiş ama katılmıyorum doğru adamı bulursan öz babasını bile hatırlamayacak kadar mutlu olabilir.☺️❤️
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBebeğine baba olması değil de sağlıklı bir aile ilişkisi desen daha doğru olur , ve adayınız varmış zaten kim konusuyormuşsunuz da 8 ay zaten iyi zaman tanimak için birbirinizi , son kez karşılıklı oturup şeffaf bir şekilde evlilikten beklentiniz ve karşı tarafın da beklentilerini dinledikten sonra sağlıklı bir karar alabilirsiniz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çocuğunun zaten babası var, evleneceksen ona baba değil abi veya arkadaş olabilecek veya büyürken destek alabileceği max biri olsun. Çocuğuna baba olsun diye kimseyi hayatına almaa
20 Yorumla
+1 yılKim ne der diye hayatını kısıtlama sen en doğrusunu bilirsin kafanı toplayıp düşün ve doğru kararı ver burada en önemli şey doğru kişiyi bulmanda gerisini düşünme erken falan değil yeter ki sen iste
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Merhaba.
Oğlunuz 6 yaşına gelmeden şayet niyetiniz var ise yapmanızı tavsiye ederim. Ancak hem böyle biri yok hem de niyetiniz yoksa. Bu soruyu neden sorduğunuzu cevaplamanızı rica ederimi.
Saygılar.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBir taraftan çocuğunun birisine baba demesini istemeni kendince haklı buluyorum ama günümüzde bunu yapabilen sayılı insanlar var ve çocuk istismarlar çok yaşanıyor. Yani evleneceğin insana dikkat etmelisin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılİlk eşinizi seçerken izlediğiniz yol ve bulunduğunuz karakteri takip edecekseniz bence hiç kalkışmayın..
Tekrardan aynı şeyleri yaşama ihtimaliniz kaçınılmaz olacak.10 Yorumla Hayatını evladına ada diyorlar:) zaten hayatını evladına adiyor.. ancak bu kadında bir insan bunu unutuyorlar.. benim tavsiyem düzgün bir adam bulup evlenmen ancak ne bileyim bu konuda işin en zor kısmı iyi bir adam nerede..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSelam,
Bende 3,5 yıl oldu ayrılalı 5 yaşında kızım var bazen bizde bazen anneannesinde kalıyor... Yalnızım anne babam memlekette olduğu için yalnız yaşıyorum... Korkuyorum ilkinde doğru insana catmadik ikincisinde de yüzüm gülmezse diye 😞
Yalnız da olmuyor... Bilmiyorum ne olacak halimiz... Allah büyük vesselam...00 Yorumla
+1 yılBenimde annem ben 14 yaşındayken tam 7 sene süren bir boşanma davasında boşandı. Ama çekişmeli olduğu için öyleydi yoksa anlaşmalı hemen biter yani.
Annem hep derdi bir tanesinden ağzım yandı bir daha aynı hatayı yapmam diye, bazıları diyordu belki daha iyisini bulacaksın falan filan ama annem hayatını bana adadı ve hiçbir zaman biriyle evlenmeyi düşünmedi. Şimdi o 51 yaşında, ben 20. Canım annem iyi ki hep yanımda 🤗
00 Yorumla
+1 yılErken değil tabiki önemli olan bu noktada siz kendinizi hazır hissediyor musunuz? Hazır hissettiğiniz ve iyi bir baba olacağına inandığınız ve bu konuda gözlemler yaptığınız birini bulmalısınız. Benim ve çocuğumun ihtiyaçlarını karşılamakta güven verici mi yeterli mi bunları sormak önemli. Bir de ben her kadına tavsiye ediyorum Esra Ezmeci 'nin kitaplarını okumanız size yardımcı olacaktır. Sağlıkla kal 💜
00 YorumlaEğer şu an evleneceğin insan doğru biriyse neden olmasın ama bana göre erken bir şey çünkü çocuğun var şu an onun sana ihtiyacı var belki evleneceğin insan sana dünyaları verdi diyelim çocuğun için acı ama gerçek ki insanlar değişir acele etme bence çevrem de boşanıp hemen bir an önce evlenip boşanan var
01 YorumlaSanırım bunun için kesin net Bi zaman yok. Ben ayrıldım sonra başka birini sevdim onun çocuğu na babalık ettim ama o da geldi beni aldattı. Senin için fedakarlık yapan, seni değerli hissettiren birini bulursan belki o zaman. Eminimki zamanı geldiğinde anlarsın. Bol şans
00 YorumlaÖncelikle zaman değil kişi önemli karşındaki insan seni ve çocuğu gerçekten kabullen. eli yoksa hiç bir anlamı yok burada sana is çok düşüyor gerçekten seni çocuğunu mu istiyor yoksa seni yatağa atıp kendi isteklerinizi karşılamak istiyor bence önemli olan bu zaman degil
00 YorumlaÇocuğuna 1 baba değil, onun zaten bir babası var. Sen seninle olduğu için mutlu olan çocuğuna saygı sevgi gösterecek bir kişi bulmalısın
03 Yorumla
Soran+1 yılBabası yok tamam mı yok 3 aylıkken ayrıldık en son o zaman gördüm
Soran+1 yıl3 aylık hamileydim
+1 yılBu gibi durumlar matem günü dolduktan sonra ki siz hayli hayli doldurmuşsunuz yeni bir eş aramanız ayıp değil, yalnızlık Allah'a mahsus efendim. Evleniniz evlendiriniz.
00 YorumlaTam zamanı aslında daha benimsemesi babalık duygusunu tatmin edeceği yaşta.. daha fazla bekleme bence.. bir de emin ol o kişiden gözün hep üstünde olsun..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuğunuz açısından yorum yapıyorum yalnızca düzgün bir eş adayı bulup çocuğunuzun bir babaya alışması daha iyi olacaktır diye düşünüyorum yaşı biraz daha artarsa kabullenmeyebilir
00 Yorumla
+1 yılbiz ne desek bos cunki sevdigin ve seni seven sana deger vereni sen taniyabilirsin bizler degil ama dogru zamanida sen belirlersin eger gercekten seni sahiplenen benimseyen ve bu sekild ekabullebilen biri var ise zaten olacak sey olur ama ikinci bi hata yapma dikkatli ol
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılDaha önce evlenmiş boşanmış biriyle olabilir tabi ki konuşarak analiz ederek karar vererek herşeyi net ve şeffaf konuşarak anlayışlıysa her şey çok güzel olabilir hakkında hayırlısı olsun inşallah
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılİddet süresi belli hanfendi. Sonrasın da hayat devam ediyor. Haliyle evlenip yuva kurmak en doğal hakkımız... İddet günü de 300 gündür...
03 Yorumla
Soran+1 yılİddet sürem içinde bir doğum yaptım zaten 2.5 sene oldu tekrar doğum yapamam 😂
- +1 yıl
Eeee! Sorun yok o zaman...
- +1 yıl
Doğru biri çıkarsa karşına, ya da evlenme niyeti ile çıkar isen yola, elbette hayırlı bir insan ile de karşılaştırılırsınız. Evlenmek istemek en doğal hakkınız ve Allah bu niyeti olanları sever, destekler ve her engeli ortadan kaldırır, bolluk ve bereket verir.
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben 2 senede zor hazir hissettim. Sende hissedeceksin. Hissetmeden asla birine şans verme. Çünkü korkuların ilişkine engel olur
09 Yorumla
Soran+1 yılBakalım Bayadır görüşüyoruz
Soran+1 yılOğluma karşı nasıl olur
Soran+1 yılHiç kimseye baba demedi oğlum bu yüzden de evlenmek istiyorum bazen
Soran+1 yılÖyle mi dersin
Soran+1 yılT. attım
+1 yılKendini ve çocuğunu bu duruma hazır hissediyorsan neden olmasın önemli olan hazır olman duygularının hazır olması
01 Yorumla
Soran+1 yıl8 aydır konuşuyorum biriyle dün bana ne düşünüyorsun ilişkimizle ilgili diyince cevap veremedim
Tabiki de evlen ama çok dikkat et erkekler çünkü k yalancı ve tehlikelidirler. Not. gavuru geçecekler bizimkiler soyliyim o durumdayız büyük dikkat
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılBu tür sorular bu sitede sorulup ona göre aksiyon alınacak şeyler değil, bunu bir pedagog ile konuşmalısın.
00 Yorumla
+1 yılDüzgün birini bulursanız çocuğunuzun o kişiye adaptasyonu için muhteşem bir zaman ve yaş. Elinizi çabuk tutmanızı öneririm naçizane.
00 Yorumla
+1 yılEn fazla 1sene hadi diyelim 2 sene geç bile kalmışsın..
Bende boşandım ayrılalı 5 ay oldu ama en fazla 1sene dayanabilirim00 YorumlaTekrar bir evlilik için kendini ruhen hazır hissediyor musun, önemli olan bu bence. Ve adayın var mı?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yo gayet ideal hatta boşandıktan yarım saat sonra bile olabilir benim için sorun olmaz. Ama kadın bildiğim kadarıyla 300 gün evlenemiyor boşanınca
00 YorumlaKendini toparlayıp ayak üstünde durmadan bir uola girmemeni tavsiye ederim kardeşim
02 Yorumla
Soran+1 yılBen iyiyim işim gücüm evim var
hiç evlenmemiş gençle evlenirsen ailesi sorun yapar ayrıca çocukta abazalığı gidince seni ottan boktan şeyler için gerebilir...
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılKendi babasına baba diyecek
Babası öldü mü ki
Başkasına baba desin02 Yorumla
Soran+1 yıl2.5 yaşında oğlum babasını 1 kere görmedi
- +1 yıl
Nasıl ya bunun babası ağaç kavuğundan çıktı da boşanınca yok mu oldu
Sonuçta dediğine göre gayriresmi bir çocuk değil, evlilik yoluyla olmuş bu adamın anası vardır babası vardır onlar torun görmek ister falan çok saçma
+1 yılBenim de ikinci evliliğim. ilk buluşmamızda maddi ve manevi her şeyi konuştuk olur dedi anlaştık çok şükür 3 yılımız inşallah birlikte nice yıllara Allah mutluluğumuzu daim etsin inşallah.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı. Ben 9 sene oldu boşanalı.. kızım olduğu için cesaret edemedim.. Sen küçük çocukla iyi cesaret edip evlilik düşünüyorsun.. büyük cesaret
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılElbette tek başına yaşanmaz ama bu kararı verirken çocukları düşünmek gerekiyor. Aksine çocukları çok mağdur oluyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılKendini ne zaman toparlayıp yeni bir ilişkiye hazır hissedersen o zaman.
Bu süre senin içindeki yaranın büyüklüğüne bağlı.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. Çocuğa baba olması için çok yanlış bir karar kendin uyum sağlayacağın kişi ile evlenmelisin ve çok düzgün birini seçmelisin hem oğlun hem kendin için
00 Yorumla
+1 yılBence erken abla , zaten daha gençsin , ani evlilikler kötü oluyor zamanla seveceğin birini bulursun zaten
00 YorumlaHiç bir şey için erken ya da geç değildir. Her gün kalan hayatımızın ilk gününe başladığımızı düşünürsek her yaşayacak çok şeyimiz var..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvleneceğin bir aday var mı ki? Aday yoksa uğraşma bence hiç çocuğun daha çok küçük
01 Yorumla
Soran+1 yılVar aday
- Aşk İlişkileri konusunda 809 cevap paylaştı.
+1 yılMaddi durumun iyi ise evlilik mevzusunu bir kez daha gözden geçirelim
06 Yorumla
Soran+1 yılİyi işim evim arabam var
- +1 yıl
Bunlar varsa senin için olumlu yönde pozitif katkısı olabilir lakin afacanı anlayacak bir baba bulmak gerçekten bu dönemde çok zor işin içerisine egolar aileler girince İlk başlarda Tamam canım cicimler sonra başka noktalara geliyor insanı yeniden tanımaya başlıyorsun
Soran+1 yılAnnesi bana dul çocuklu kadın der mi
- +1 yıl
O insanların psikolojisini bilmemiz imkansız utanılacak çekilecek bir şey yok Bunu evleneceğin kişiye sormalısın sonuçta iki tarafın rızası olan bu evlilik aileler tarafından da onaylanırsa ballı pekmez gibi olur
Soran+1 yılBenim ailem bir şey demez
- +1 yıl
O zaman tereddüt etmeye gerek yok dünyanın sonu değil her şey hayırlısına varsın
+1 yılSana ve çocuğunun istemesine bağlı bu çocuk istiyor mu sen emin misin
09 Yorumla
Soran+1 yıl2.5 yaşında çocuğa ne sorayım
- +1 yıl
Aralarındaki ilişkiden belli olur
Soran+1 yılAhahaha çok iyiler oğlum onunla oynarken beni unutuyor kıskanıyorum artık onları
- +1 yıl
Sen peki gerçekten seviyor musun
Soran+1 yılSeviyorum
- +1 yıl
Bişey soracağım
Soran+1 yılSor
- +1 yıl
Yorum dışı sorsam
- +1 yıl
Olur mu
+1 yılÇocuğunda varmış bekarlık sultanlık ama yinede sne bilirsin
014 Yorumla
Soran+1 yılNeden öyle dedin
- +1 yıl
Zaten evlilik geçirmişsin belliki sıkıntı çektin çocukda var en azından ilerde sana sahip çıkabilecek bence öyle tabi neden evlilik istiyorsun oda önemli
Soran+1 yılÇocuğuma karşı nasıl olur
- +1 yıl
Öesaj at istersen detaylı konuşabiliriz
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
Sen bilirsin peki. Neden evlilik istiyorsun mesela?
Soran+1 yılSeviyorum hem tek zor birde oğlum birine baba desin çok istiyorum
- +1 yıl
Maddi olarak bir güçlüğün yok ise bence çok şey yapma oğlun belki baba derde adam sahiplenecek mi? Yarın ondan çocuk olunca ayıracak mı?
Soran+1 yılBilmiyorum inan
- +1 yıl
eee işte daha önceki evliliğindeki sıkıntılar neydi mesela neden ayrıldınız
Soran+1 yılAldatıyordu eve gelmiyordu ben 3 aylık hamileyken boşandık
- +1 yıl
anladımm yani bence aceleye getrirme biraz zamanla daha iyi anlarsın yalnız yaşıyorsan bi beraber yaşaamyı dene belkş daha bi analrsın aynı evin içine girmeden anlaşılmaz bu işler ailesi seni isteyecek mi hep bi sıkıntı :)
Soran+1 yılAynı evi istemez evlenmeden
- +1 yıl
anladım yanlış anlamda söylemedim aslında görürsün diye demiştim herkesin kendi yaşantısı ben sadece fikrimi söyledim.
+1 yılErken değil, kaç yaşındasın onu merak ettim genelde 35 yaş üstü olanlar bulamıyor.
10 YorumlaDoğru kişiyi bulana kadar beklemeye devam ediyorum şahsen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ufak ufak ailenin içine sokup tanıştırabilirsin sanırım en doğru yaşlar bu zamanlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılkarşı tarafı dinlemek lazım. Babalık testi yaptırmak lazım.
00 Yorumla Hiç değişen bir şey olmaz boşanan 5 ay ya da erken evlenen çok var. Sevdiğini bağlı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılgeç kalıyorsunuz bence kendinizi ertelemeyin
00 Yorumla
+1 yılO bebeğe bakacak değer verecek doğru kişiyi bulacaksan bul yoksa evlenme sakin
00 Yorumla- Devamını Gör (115)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat