Gerek maddi sıkıntılar, gerek eşimden galiba hayal kırıklığı çok çabuk tükendim.
Düzeltmek için çaba harcıyorum ama mutsuzum nasıl düzelebilir bu durum?
Düzeltmek için çaba harcıyorum ama mutsuzum nasıl düzelebilir bu durum?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Sakın ol önce. Zamanla bazı şeyler. Siz eş olmak evli olmak ne demek bakmadan anlamadan çocuk yapmışsınız önce evli olmak kavramını öğrenin
maddi durum kötüyse ve eşinle ilişki vs de kötüyse düzelmesi zor ya
Madidiyata önem veriyorsan evlenmemeliydin sonra burada dert yaniyosun
Her sıkıntıdan sonra bir ferahlık vardır bunu unutma ve sabret.
Duyduklarıma üzüldüm evlilikten beklentin neydi? Esin neden hayal kırıklığına uğrattı seni
Yani soruna gelirsek eğitim önemli ne mezunusun? İş tecruben var mı?
Akıl veremem bende de kalmadı bende 2yildir evliyim ve 5aylik gebeyim boşanma aşamasındayım🤢
Yani çocuklara yazık eden kişileri görünce okuyunca cidden üzülüyorum
Çocuklara yazık eden ben değilim mukammel giden evlilikten gebe kaldım ve bı anda evlilik bağlarını eşim bırakti ben tutsam bişey degisrmi hiçbir kadın boşanmak için evlenmez istemezdim böyle olmasını 😔
Çocuk ne olacak
Çocuğu bende babası da cock istiyo ve çok seviyoruz ama birlikte olmak anlamsız artık aynı memleketteyiz gelip gorucek vakit geçirmek ben onunla düşman olmam o da benimle çocuk için
Keşke boşanmasan ama
O çocuk hep eksik büyücek neyse olan çocuklara oluyor
Benim annem babamda ayrıldı 3 yaşından 8yasina kadar annesizdim ve babanem tarafından bakildim sonra barıştılar ama huzur yoktu şimdi sorsan bana ailen ayriken mi mutluydun baristiklarinda mi mutlu oldun keşke ayrı kalsalardi da başıma gelenler gelmeseydim bir çok tramva yaşadım
Ben çocuklara karşı zaafım var kendimden biliyirum ama benim durum çok farklı seni. Görüşün değil senin zamanında şimdiki zaman çok farklı yeni nesil çok fakli
Hem ailesi olan hem ailesi ayrı olan bı çocuktum ben hayat hepsinden tattırdı oyuzden rahat kararlar alıyor nasihat değil yaşanmışlık var anne baba anlasamiyolarsa huzursuz evde buyutmesinler cocuklarini
Huzuru tahin eden bireyler madem huzursuzkuk hissediyorsunuz yapmayın cocuk
Çocuk olana kadar ben gayet mutluyum eşim ben mutlu bı yuvamız vardı iki yıllık evliliğim var hemen de düşünmedik zaten
Nenoldu da birden mutsuz oldunuz
Bilmiyorum işte bil mi yo rum uzak oldu benden aşkla bakan adam gitti bı anda ona yanıyorum ya zaten aynı evin içinde onu özlüyordum
O başkası girmiş hayatına anladım
Bilmiyorum ailside sevmiyo beni hemde temizlik yapmadığım için fino köpekleri olmadığım için kafayı yicem belki onlar girmiştir diye düşünüyorum
her şey olabilir Allah evladinizin yardımcısı olsun
Amin
Amin
Sizin evlilik adda olmuş
1.5 yıllık evlilik soğutmuş seni nedeni ne
Konuştunuz mu bu durumu?
ne umuyordun evlilikten?
Ona sıkıca sarıl ve seni çok seviyorum de
Kolay gelsin
Duzelmez dertleşmek istermsn
Çalışmıyor mu eşin