Dışarı her ciktigimizda bir cay bir kahveyle saatlerce oturuyoruz işten sonra bulusuyoruz aklına gelmiyor hic ac olabileceğim bir gun işten sonra yemek icin sozlestik yemek katına çıktık ben cok ac değilim ama yerim dicektim hemen ben de ac değilim grl bir kahve içelim dedi ama sinirlerim nasil bozuldu devamli maddi durumundan bahsediyor haliyle ismarladigi çayı bile içemiyorum bana değer veriyor farkındayım ama boyle şeyler soğutuyor beni demiyorum zaten her gun yemek ısmarlasın ben zaten yediğimi de oderim artik dayanamayıp söyledim paragöz sandı beni ismarladifi sadece çayla paragöz ilan edildim ki bir o ısmarlıyorsa bir ben ısmarlıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhaba,
3 aylık ilişkide adamın seni hiçbir zaman yemeğe götürmemesi, her buluşmada “bu ay sıkışığım” demesi, yemek katına çıkınca bile kahveye kaçması, sen “biraz bu konudan rahatsız oluyorum” deyince de seni paragöz ilan etmesi…
Bu adam seninle ilişkiyi minimum maliyetle yürütmek istiyor. Bu kadar net.
Bu ilişki yürür mü?
Zor çünkü sen değer görmek istiyorsun, o ise en küçük harcamayı bile yük olarak görüyor.
Mesele para değil, insan hali tavrıyla sevdiğini biraz rahat ettirir. Sen bu rahatlığı hiç görmüyorsun.
3 ay bir insanın “en çok çabaladığı” dönemdir. İlişkinin ilk ayında bile seni yemeğe götürmeyen, açken bile anlamayan, bir bardak çayın hesabını düşünen biri, ileride daha bonkör olmaz.
Tam tersine, şu an gördüğün şeylerin aynısını, hatta daha da fazlasını yaşayabilirsin.
Sen paragöz müsün?
Hayır çünkü anlattığın şey “Beni biraz düşünmesini istiyorum” “Aç olduğumu fark etsin”
“Sürekli maddi dert anlatmasın” “Bir gün ben ısmarlarım bir gün o, normal ilişki işte”
Yani tamamen normal, hatta minimum beklenti. Birini sevmek fedakârlık ister o ise senden beklenti alıyor ama karşılığını vermiyor.
Bu adamla ilişki olur mu?
Olur ama şöyle olur, buluşmalar hep çay/kahve,
sürekli “bu ay sıkışığım”, açken geçiştirilmiş hissetme, bir şey istediğinde “paragöz” muamelesi, kendini hep suçlu hissetme.
Soru şu
Sen böyle bir ilişkiyi ömrün boyunca ister misin?
Cevap büyük ihtimalle hayır. O yüzden vakit kaybetmeden ilişkini bitirmelisin.❤️50 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
8 ayYani 1-2 senelik ilişki olsa anlarım ama en baştan böyle yapması hoş değil. Parası yoksa sevgili yapmasın olsun bitsin. Ya seni kullanmak için ya da cimrilikten yapıyor. Zaten sürekli sıkışık erkeği anlamıyorum. Nasıl nereye borç yapmışta hep sıkışık? Öyleyse sevgili yapmasın otursun evinde. Kimse lüks mekan istemiyor ama bir yemek ısmarlamaya gücü yoksa ya söylemesin ya da kimseyle görüşmesin. Ama birazda sana para yedirme korkusu var gibi. Sana para harcamaya eriniyor istemiyor yarın bir gün ayrılırsın diye. Bence yol yakınken ayrıl. Çünkü seven erkek emin ol elinde olmasa bile borç alıp yedirir bir kere bile olsa. Ben sevdiğimle kuru ekmek yerim ama sevmeyenle padişah sofrasına bile oturmam hele cimriyle yola bile çıkılmaz
20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
8 aySenin hissettiğin şey tamamen normal çünkü mesele para değil değer görmek sen aç olabileceğini bile düşünmeden her seferinde kahveye dönmesi seni önemsemiyor gibi hissettiriyor zaten sen sürekli yemek beklemiyorsun birlikte bir şey planlarken düşünceli olmasını istiyorsun bu çok doğal maddi durumunu bahane edip en küçük isteğini bile yanlış anlaması da seni haksız yere suçlanmış hissettirir ilişkinin tadını kaçıran da bu oluyor bence sen zaten dengeli gidiyormuşsun bir o ısmarlıyor bir sen önemli olan karşılıklı özen o da bunu anlamalı yoksa küçük şeyler büyük soğumalara neden olur
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
8 ayGeçim sıkıntısı herkes yaşıyor ama bunu sürekli imâ etmek, kaçış yolu olarak görmek bana saçma geliyor. Maddi anlamda kendine güvenmiyorsan ilişki yapmayacaksın o zaman. Ya da kendi gibi pinti birini bulacak yuvarlanıp gidecekler. 3 kuruşun hesabını yapan insanlar gerçekten nefret.
40 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
8 ay
Ah, inan çok haklısın, böyle şeyler insanı cidden soğutabilir. İlişkilerde denge önemli, maddi durumu zor olabilir ama mesele sadece para değil, hissettirdikleri. Sürekli "sıkışıklık" mevzusundan bahsetmesi, sana keyif alacağın bir an sunamaması, sanki senin duygularını ya da ihtiyaçlarını görememesi gibi bir şey. Bir ilişkinin yapı taşı sadece maddiyat değildir; özen ve düşünceli yaklaşımlar her zaman daha değerlidir.
Sana değer verdiğini söylüyorsan, onu anlamaya çalışmak güzel bir adım olur ama unutma ne hissettiğin de çok değerli! Bu konuyu nazik bir dille tekrar konuşmayı denedin mi? Maddiyattan çok, hissettiklerini ifade ederek onun da bu durumu düzeltmesini sağlayabilirsin.
Bu arada sence ilişkilerde maddiyat nasıl bir rol oynamalı? 😊00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
48Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Olabilir, gayette normal bir şey. Borç ödüyor olabilir, evine destek oluyor olabilir, bu da gayet normal şeyler. Rahatsız olabilirsin anlattığı şeylerden olabilirde ve konuşarak çözülebilecek şeyler gayet. Empati yapıyorum ve bazen istemsiz olabiliyor rahatsızlık duyduğun şeyler ve konuşarak çözülebilir bence :))
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
u 8 ayBelkide parası yoktur sen ısmarla
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
8 ayİnsanlar konuşarak anlaşır. Aç isen ben açım yemek yiyeceğim de, siparişini ver parasını öde 🙃
Ya kendi “bırak ben öderim” der ya da sen kendin ödersin öyle bir teklifte bulunmazsa. Sen ses etmeyince karşındaki insanda aç olduğunu bilemez. Herkesin yetişme ve büyüme tarzı farklıdır bu yüzden sen senin öğrendiğin şekilde uygula bazı şeyleri.
Bir gün sen yemeğe davet et onu ve parasınıda öde 😀
Bazı durumlar mesaj olarakta gidebilir karşı tarafa.. İnan bana bilinçli yaptığını düşünmüyorum fakat bazı erkeklerin aklına gelmiyor bu, düşünmüyorlar. Ona bazı şeyleri sen göster, sen hayatına dahil et 🥳
Kötü bir niyeti olduğunu düşünmüyorum.
10 Yorumla Canım, tam olarak bilemem tabii arkadaşının durumunu ama, sana iyi hissettirmediği belli. Senden para istiyor olabilir, sürekli dile getirmesi hiç hoş değil bence 🤷🏻♀️.. He ama arada olur, insanlık halidir, bir sen ödersin bir o öder. Fakat dediğim gibi devamlı para mevzu açılması zora sokar ilişkiyi..
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
8 aySenden sakindigini başkasına bolca veriyordur merak etme bu kadar acımasızim çünkü aynı şeyi yaşadım hatta benden borç bile aldı muhtemelen gitti o kıza yedirdi geri de odemedi haram olsun zaten de ulan bana vialanda gidelim demişti gittik gişeye ben girdim bana odetti ben sana sonra vericem dedi lafını bile açmadı jdjdjsjjd enayi mali yedi durdu yani benim enayiligime de doyma gitsin seviyorum diye gözümün önünde perde vardı galba ayrildik gerçi ama hala acısı içimde
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Anladım da zaman zor geçim zor biraz da aileden tasarruf kültürüyle yetismisse demek ki biraz bunları sert ediyor olabilir fazla takılma zamanla belki biraz değişebilir bir şeyler sende lisan-ı munasiple kendisini uyarır maddi konuların açılmasından rahatsız olduğunu anlatırsın
00 Yorumla
8 ayBen Partnerimi istediği her yere götürüp yiyip içip geziyorduk Hesabı hep ben ödüyordum
Saygısızlık yaptı şu an konuşmuyoruz
Senin gibi bir partnerim olsaydı her istediğini yapardım İnan ki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayPahalı gözükmen ve olman gerekiyor. Sen kendi paranı kazanıyorsan kendine daha iyi bak öyle iyi bak ki karşına çıkan her adam sana bir şeyler hediye ediyormuş gibi sansınlar. Ancak o zaman böyle cimri veya fakir adamlar senden uzak durur. Bu kadının değerleri var ben buna para yetiştiremem diyor genelde parasız erkekler zaten. Çabalamayan erkek fakirdir. Bazıları da zengin ama cimridir. Hem fakir hem cimri? İşte ondan net uzak duracaksın
20 YorumlaAyrıl ben arkandayım mesele sıkışık olması değil mesele sürekli paradan bahsetmesi sürekli bunu yapıyorsa sana benden çay bile bekleme diye mesaj veriyor bildiğin yani ayrıca bir çay için bir yemek için paragöz ilan eden erkekten hiçbir halt olmaz
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayParası yoksa sevgili olmasın bu ne yahu? Sevgili olup maddi gücü yoksa niye sevgili oluyor. Ayrıca bir yemek ısmarlamayacak kadar cimriyse bu onun ayıbı. İş çıkışı aç olacağın belli. Çoğu iş yeri öğlen yemeği veriyor bazısı onu bile vermiyor. Bu kişi ilişki yaşamanın sorumluluğunu alacak biri değil. Böyleleri evlenince de kadının parasını yiyip kahvehaneye borç tekele borç kumara borç yapıyor. Bitmesi iyi olmuş varsın sen paragöz ol. Kimse yoğurdum ekşi demiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayKnka hergün hergün siz neyün buluşmasını yapıyorsunuz anlamadım. Haftada 3 kez buluşmak neyinize yetmiyor. Her gün hergün buluşcak kadar ne yaşıyor olabiliyorsunuz. İşin gücün yok mu? Çocuguda darlama kendinide darlama gerek yok bence böyle davranışlara
00 Yorumla
8 aybacım sen buna yol ver. hepimizin maddi sıkıntıları oluyor tabiki ama bir erkeğin böyle davranması helede bi o bi sen ısmarlıyosan hiç hoş değil.(not; cüzdan olarak görmem karşımdakini ama buda ayıptır)
10 Yorumla
8 ayİnan bana erkek sevdigi kişi için harcama yapar. Param yok değil sana yok demektir onun anlamı. Icinden senin için para harcamak gelmiyor. Sebebi acı da olsa bu. Yoksa insan her ay mi sıkışık olur. Kucuk çocuğa desen inanmaz buna
10 YorumlaSaçma geldi parası yoksa buluşmamak için bahane bulur veya borç ister yine de sana hissettirmez bu durumu diye düşünüyorum sanki sen de lüks bir restoranta gidelim diye diretiyorsun. Ne bileyim parası yoksa simit alır pizza alır dışarda veya başka bir mekanda uygun ortam illaki oluşturulur.
10 YorumlaAlttan alttan bana para ver demeye getiriyor durumu takıldığın insan her daim senden bir gömlek üstün olsun açlarla ne işin var hoşlantı gelip geçer ama para hep lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
8 ayHangi ahırdan buldun bebeğim sen bunu biraz boyu varsa biraz postu varsa biraz yakışıklıysa * düşüyor Sonra da gelip dert sıçıyorsunuz burada müstaksınız
00 Yorumla Yani tabi geçim sıkıntısı çekiyor olabilir çok normal fakat ben çalışmıyorum o çalışıyor 4 4 lük etkinlik bulup yapıyoruz suyumdan sigrama alır biraz da düşünceyle alakalı ben al demem mesela yanlış anlamayın ama beni almaya gelirken markete uğrar alır verir yanj
00 Yorumla
8 ayBacım kusura bakma ama böyle bir adamla gerçekten ileriye gidebileceğini düşünüyor musun? Hayır tabiki bazı şeyleri biz kadınlarda yapabiliriz yaparız da sesimizde çıkmaz ama siz daha 3 aylık bir ilişkide madem bir şey alamayacak kahvede içmeyi yani gerek yok yarın evine erzakta aldırmaz bu senin bence yol yakınken iyi düşün
00 Yorumla
8 aySen onunla yapamazsın zaten halden anlaman lazım olamaz mı yok devran döner yadirgamayin kimseyi ha çay icmissin ha havyar yemişsin önemli olanın ne olduğunu anlarsınız birgün
00 YorumlaKızlar böyle adama bir kere bile olsun sıkışıksın sana evden bişeyler hazırladım dışarıda para harcama diye diyip yemek götürseniz o ilişki evliliğe kadar gider gerçekten ekonomik şartlar zorlayabilir ama erkekler de insan düşünüldüğünü görmek bilmek istiyor
00 Yorumlasürekli kafelerde buluşmak yerine bir yerden bir yere yürümek isteyebilirsiniz. Onun dışında sürekli böyle diyorsa ya etkinlik bulamıyorsunuzdur ya da para yedirmek istemiyor olabilir. Yine de başka şeyler bularak ilişkiyi canlı tutabilirsiniz. birbirlerinize göre olmayabilirsiniz...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 837 cevap paylaştı.
8 ay3 ayda çözülemeyecek maddi sıkıntı yok yaa... kralını çözerim. 4 kolum falan da yok yani. bana çabasız bi eleman gibi geldi.
02 Yorumla
Soran8 ayDerdim o degil çözemez eyvallah ama bana neden anlatıyor ne istiyor borç mu vereyim
- 8 ay
bilmiyorum... hatun kişilere maddi sıkıntı anlatma işleri yapılma motivasyonunu anlamadığım işler.
8 ayMaddi durumu sıkışık olabilir. Ama sürekli bundan bahsetmesi normal değil.. ki bir yemek ısmarlayamiyacak kadar da kötü değildir durumu.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
8 ayBir çay ısmarladı diye paragöz diyorsa ayrıl bence. Sanki ev araba mı almış, sanki çok mu zengin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayTamam ülke ekonomisi kötü her şey pahalı bunu kabul ediyorum ama merak ediyorum neye sıkışık bu çocuk mesela aile evini mi geçindiriyor, ev araba almış kredi mi ödüyor? Kardeşini falan mı okutuyor? her ne olursa olsun bütün parasını bir yere bağlayıp kendi ay boyunca sıkıntı çeken erkek bütçe yönetimi nedir bilmiyor demektir. Böyle insanla da zaten zor evlensen de ilerde olacağı o. İnsan biraz aklını kullanıp parasını yönetmeyi bilmeli
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayerkekler sevdikleri kadınlara harcadıkları paranın asssla hesabını yapmaz, tam tersi onu mutlu etmek için sürekli maddi destek çıkar, acil ayrılmalısın aşko
20 Yorumla
8 ayÇözüm olarak maddi durumu yoksa bile evde bir şeyler hazırlayıp sandviç tarzı seninle yiyebilir
00 Yorumla
8 ayOlmaz. Kimsenin maddi durumu dışarda bir yemek yiyemeyecek kadar kötü değil. Cimrinin Teki o herif
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı.
8 ayayrıl slk msiin sen ya böyle çulsuz top erkekleri nerden buluyorsunuz bide açıklama yapıyor kendine biçtiğin değerin sonucunu yasiyosun
00 Yorumla Sen ısmarla bıkerede baktın olmuyor yol ver boyle adamlar evlenıncede herseyı ustune yukler yasandı bu durum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 489 cevap paylaştı. Senin ondan bir beklentin olmadığı halde sürekli "bu ay sıkışığım" demesi çok itici bir davranış çünkü baştan seni uyarıyor, mesajı gibime geliyor.
00 YorumlaCimrilerle vakit oldurmeyin kardesim. Parasi olmayan da kari kiza bulasmasin. Erkek yedirir içirir becerir
02 Yorumla- 8 ay
Bu biraz sert olmadı mı? 🤔
Gizli Üye(25-29)8 ayYorumlar gerçekten çok iç karstıcı insanlık sanırım gerçekten ölmüş eskiden aşk sevgi vardı şimdi her şey paraya bakıyor parası sen ısmarla illa omu ısmarlayacak evden kek börek bişeyler getir yiyin bugün olmaz yarın olur bu işler böyledir babanın parası olmasa babanı bırakıp gidecek misin?
Yorumlarda ki erkeklere de yazıklar olsun bu konuyu erkek erkeğe konuşsalardı hepsi cok farklı konuşurdu emin olun burada herkes kendini göstermek istemiş tamam en iyisi sizsiniz devam edin10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)8 aySöyle yapın o zaman ısmarlamak yerine herkes yediğinin parasını ödesin. Sonucta sen de çalışıyorsun sevgili diye kendini o ödemek zorunda hissetmesin. Bi çok asa... lak kız var bu konuda
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
8 aysıkışıksa sal gitsin işesin, sende sıkışmayan birini bul, yedirsin içirsin ve ıslatıp geçirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayKızım daha ne istiyon baştan kendini belli etmiş. Böyleleri çoluğundan çocuğundan esirger ilerde. Yok say üstünü çiz geç git. Sen bi de buna şimdi ayrılık konuşması hazırlarsın. Asla hiçbir şey demeden bitir arkanı da dönme huylu huyundan vazgeçmez. Taşıma suyla değirmen dönmez. Böylesine Çabalama!!!
00 YorumlaBunu ima etmesi hoş değil bu sekılde devam ederse ilişki yürümez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı.
8 ayOlmaz herkesin maddi zorlug var bunu sürekli dillendirmenin faydası ne
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı.
8 ayHerkes dört dörtlük değildir başkalwriyla kıyaslama yaparsan kaybedersin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 aynerde aç , işsiz güçsüz serseri tipler varsa onlara ilgi duyar kızlar. beyefendi, işi gücü son derece iyi, kariyerli vede şık erkeklere neden yönelmez bu kızlar anlamıyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Düz cimri ve gurursuz. Aklın varsa bırakırsın. Bunla ömür mü geçer ya
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Böyleleri çimri olur sürekli maddiyatı öne süren ilerde neler yapmaz bence soğuyorsan yol ver
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aklına geliyordur ama maddi durumu düşünüyor demek ki cimri buri
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayMaddi durumu nasıl karşıdakinin o önemli, bir yemek ısmarlayamayacak kadarda eyvallah, ama pintilik yapıyorsa hiç çekilmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayBir kere sen onu saglam utandır. Güzel bir yere yemeğe götür, o an ve sonrasında ne tepki verecek bir bak. Ondan sonra kararını verirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayAbi nerden buluyorsunuz böyle tipleri 😁😅😆 yatağa da atmıştır belki seni. Bu halde bile 😁
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 aykendi ihtiyaçlarını kendin alsana erkekleri ATM gibi görmekten vazgeçin
10 YorumlaCinsel ilişkiden birde senden faydalanıyorsa tam kullanmalık
00 Yorumla
8 aySıkışık falan değil bence sana para harcamak istemiyor. Birde şey bedava ilişki peşinde anladın ne demek istediğimi
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayayrıl güzelim neden 3 aydır yıpratıyorsun kendini. adam belli.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayVe sen bu adamı HER AY inanıp 3 ayı devirdi isen onu değil kendi aptllıgini sorgula🤣
00 Yorumla
8 ayOlmaz sıkıştığı yerde bırakmalı yoksa o seni bırakır
20 YorumlaBizde zamanında manitayı arabadan indirmedik sonradan boşandık bu kadınları mutlu etmenin bi kitapcığı falan yokmu sen imkanlarını seferber et
00 Yorumla
8 ayolmaz. Abi sevgili olmak mı kaldı ya ne saçma şey. evleneveksen nişanlanırsın bitti gitti. sırf ömür törpüsü iş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayYa bı tatlı bı yemek ismarlamayacak kadar ne kadar sıkışık olur ki? Calisiyomusta iki tatlı yeseniz 600 TL hani Max. Yemek yeseniz normal bı yerde 700 de hani iki kişi iicn.
00 Yorumla
8 ayBenim gibi eli açıkların kıymetini bilmez böyle cimrilerle takilirsanz böyle olur...
00 Yorumla
8 aySürekli bunu söylemesi olmaz. Bence kafasında başka şeyler var. Şahsi fikrim bitirmeniz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 814 cevap paylaştı.
8 ayKanka sıkışık olabilir
01 Yorumla
Soran8 ayYa tabiki olabilir ama bir cay ya bir insanı ne kadar batirabilir bu tarz konulardan ikinci çayı içemiyorum yaninda
Gel aşkım 3 öğün yemek var faxişem
00 YorumlaZengin erkek bul.
00 Yorumla- Devamını Gör (43)
Devamını Gör(88)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 3 aylık ilişkide devamlı bu ay sıkışığım diyen erkekten olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım