1 aylık ilişkimde durum bu?

Sevgilim avukat henüz 1 ay oldu ilk tanıştıgımız sıralarda mesajlarıma geç yazıyordu ama biliyordum işi oluyordu neyse şu son bir haftadır bişeyler oldu pat diye Mersin'e gitti haber vermeden orda attığı fotoğraf da bir kız ayağı vardı teyzesi ve teyzesinin arkadaşları olduğunu söyledi tamam dedim bu çocuk normal zamanda da böyle aramıyor hiç beni insan sevgilisi ile konuşmak istemex mi ilk günler beş dakika sesini duysam yeter diyordu şimdi mesajlarıma 4 - 5 saat sonra yazmaya gün içinde hiç aramaya başladı dün buluşucaktik önceden kararlaştirmustik sabah kalktım 11 Gibigi yazdım bana misafir olduğunu babası eve gelmeden cikamiycagini söyledi bekle beni seni ariycam dedi saat 4 oldu hâlâ ne bir mesaj ne bir arama ben yazdım mesaj atıp haber vermek bu kadar zor mu diye evdeki durum belli olmadan nasıl vereyim dedi bende evdeki durum belli olmuş bu zamana kadar oturanlar bu saatten sonra kalkmaslsr bari tenezzül edip bir mesaj atsaydun dedim mesajımk görüldi yaptı sonra da hiç konuşmadık adam akıllı yani anlamıyorum ayırmak istiyorsa neden adam gibi söylemiyor
1 aylık ilişkimde durum bu?