Düğüne 1 ay kala nişan attık, aileler de karıştı; barışma şansım var mı?

Merhaba ben askerden yeni geldim nişanlımla geldiğim gün biraz atıştık ve sinirden nişanı attık sonra ben pişman oldum orta yolu bulmak için çok mücadele ediyorum ailesiyle defalarca görüştüm benim de yaptığım hatalar söylenen kelimeler yüzünden özür diledim ama kız ikna olmuyor bizim aramızdaki tartışmada aileler birbirleriyle gidip gelinmiyor iletişim sağlanmıyor ben istenmeyen gelin miyim gibi olaylardan dolayı oldu ama ailem kendisini istemediği gibi bir düşünceleri yok ailelerin kültürleri farklı olmasından dolayı tamamen düşünce yapılarından dolayı olaylar büyüdü ve ben de sürekli aynı konuları konuşup tartışmamızdan dolayı patladım o da öfkeden ben de öfkeden kırdık birbirimizi ve şu an çok özledim 6 ay ayrı kaldık gelince bir de üstüne bu olaylar beni çok yıpratıyor her gün düşünmekten kafayı yemek üzereyim kendisi beni her yerde engelledi ulaşamıyorum evlerine gittim annesiyle beraber kendisiyle beraber konuştuk düşüneceğini söyledi ama 2 gün oldu halen dönüş sağlamadı ve bu durum beni çok yoruyor olayların buraya gelmesini istemezdim ne yapacağım bilmiyorum..

Düğüne 1 ay kala nişan attık, aileler de karıştı; barışma şansım var mı?