Düğüne 1 ay kala nişan bozuldu ne yapacağım yardım?

Merhaba. Eski erkek arkadaşım yani eski nişanlım düğüne 1 ay kala ayrılalım dedi. 5 yıldır tanışıyoruz 2 yıllık sevgililik 8 aylık nişan dönemi. Babası ilk gördüğünde ne kadar kilolu demiş. Boy 172 kilo 78. balik etliyim. Eşya alırken babası herşeye karıştı ses etmedim. Nişanlım çok seviyodu beni ya da aksini hissetmedim hiç. Sanki babası kendine eş alıyo.. Neyse bir hafta beraber kaldık ailesi ile aynı evde. Eşyalara karıştılar şu bu derken bir hafta sonra kendi ailemin yanına döndüm ertesi gün aradı bitti dedi. Yüzük takıldı takılalı babası bisi dicek biri bana bakıp kötü yorum yapacak diye ödü kopuyomus. Seven insan ben seviyorum diyip kapatmaz mıydı konuyu. Hiç bir şey talep etmedim altın eşya para pul hiç bir şey istemedik ne ben ne ailem. bir anda bıçak gibi kesildi. Beni aradığı gün hemen onlara gittim (evleri başka sehirde). Babası düğün yerini iptal ettiriyodu. Sonra beni havaalanına götürdü. Vedalaşırken belki başka zamanda dedi ağladık ikimiz de. Her yerden sildi engelledi. Ayrılıktan üç dört gün önce nolur beni bırakma diyen adam gitti neler oldu..
Düğüne 1 ay kala nişan bozuldu ne yapacağım yardım?