Nişanlım düğüne bir ay kala ayrıldı. Ne yapmam gerekiyor?

Merhabalar, nişanlım düğünümüze bir ay kala babasına mutsuz olduğunu ve ayrılmak istediğini söylemiş. Yaklaşık 10 gün önce işimi kaybettim nişanlım çalışıyordu ve birikimimizde vardı bir miktar. Ben bu süreçte hem iş arama hemde düğün hazırlıkları ile ilgilendim. Nişanlım çalışmaya devam ediyordu. Balayı ile ilgili bir mevzuda ben daha düşük bütçe gerektiren bir yere gitmemiz gerektiğini şu an çalışmadığım için ailemin altında ezilmek istemediğimi söyledim. Ama bir kere oluyor deyince bende bir kere oluyor diyerek geleceğimizi evlilik süresince zorlu zamanlar geçireceğimizi bununda huzursuzluk çıkarabileceğini söyledim. Bu konudan tartıştık, kendisinden sen ve seninle kuracağımız yuvadan daha kıymetli bir şey yok geri kalan herşeyi hallderiz demesini bekledim. 2 gün ne aradım nede bir şey yazdım. 3. günün akşamı babası babamı arayarak bütün masrafların iade edileceğini bu işin bittiğini söyleyerek telefonu kapattı. Nişanlımı aradım ulaşamadım yazdım bana çok değiştiğimi ve onu kandırdığımı söyledi. Hemen evlerine gittim beni kapıdan içeriye almadılar.
Ertesi gün annemle beraber gittik nişanlım yatak döşek perişan bir şekilde ağlıyordu. Konuştuk babasının sözünden dönmeyeceğini bu işin bittiğini söyledi. Beni istemiyor musun artık sevmiyor musun dediğimde elimi tutuyor ve ağlıyordu. O gün o evden nişanlımın karar vermesini ve babasını bizimde desteğimizle ikna etme konusunda anlaştık. Sonraki günler bana çok az mesaj yazdı ve hitap daha etmeden mesajlar yazıyordu. Bu süreçte evimiz eşyalarımız ve çeyiz herşey hazırdı. Bir gün eve gittiğimde kız tarafının çeyizleri evden taşıdığını gördük. Bu süreçte babam akrabalarla konuşmaya çalıştı bende gidip kapılarında yattım ama babası tehdit vari ve hakaret içerikli ifadelerle benim kapılarından uzak durmamı yoksa kötü şeyler olacağını söylemiş babama.
Nişanlım beni heryerden engelledi arayamıyorum yazamıyorum. Başka numaralardan arıyorum yine ulaşamıyorum. Heryerden yazıyorum ediyorum yok. Tamamen vazgeçmiş gibi bir hali var. O kadar yaşanmışlık hayaller aşk sevgi var... Kızlar bu durumda ne yapmam gerekiyor bana yardımcı olur musunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
2 ay olacak ayrılalı neredeyse. Son durum hakkında bilgi verip yeniden fikir almak istedim. Bulunduğum şehirden hemen ayrıldım farklı uzak bir şehirde iş arıyorum tamamen geride bırakmam gerektiğine karar vererek bu hamleyi yaptım. Çünkü heryer anılarla dolu orada ondan ayrı yaşayamazdım. Çook özlesem istesemde mesaj atmadım yazmadım. En son bir sürü mesaj yazdım muhattap alığ tek bir harf dahi yazmadım. Ölüyorum bir harfine muhtacım yazdım yazmadı..
Güncellemeler
+1 yıl
.. Bende tamamen geride bırakmaya odaklandım. 1 hafta önce ortak arkadaşımız mesaj attı bana. Eski nişanlımın çok kötü durumda olduğunu beni unutamadığını ama babası yüzünden bana yazmadığını dönemediğini söyledi. Bu durum haliyle beni umutlandırdı. Beni heryerden engellediği için arkadaşımız vesilesiyle iletişim kurduk.
Nişanlım düğüne bir ay kala ayrıldı. Ne yapmam gerekiyor?