Nişanıma bir ay kalmışken terkedildim?

1 bucuk yıldır ilişkimiz vardı her şey çok güzel ilerliyordu arada bir kavga etsek bile nişan alışverişine çıktık takım aldık sevgilime ama mendili koymamışlar bende mendil olmasın nolcak takmasın dedim sonra ona bozuldu ablasıda kırıcı oluyosun dedi sonrasında bende benim istediklerimde olmuyo ama ben böyle kırılmıyorum dedim çünkü nişan alışverişine gitmişiz ve bana kıyafet falan hiç bişey almadılar elbiseyide diktiriyodum neyse sonra sevgilimle tartıştık senin ne istediğin olmadı dedi bağırdı bana masaya vura vura sonrasında ablasına gidip ben nikah ya da nişan istemiyorum dedim çünkü nişandan sonra direk nikah istiyolardı ben kendimi hazır hissetmiyodum ablası nişan tepsisinden benim istemede giyeceğim elbiseye kadar hepsini kendi seçti sonra eve döndük apar topar arabada kimse kimseye konuşmuyo sevgilim çok sabrettim ama bu yaptığın son damlaydı ara verelim erteleyim sen düzelmeden olmaz dedi bende düzelirim lütfen bozmayalım aramızı dedim ama dinlemedi çok bıktım soğudum eskisi gibi hissetmiyorum dedi sonra ayrıldı benden ortada hiç bişey yok ve nişana bir ay kalmışken bitti her şey ablası hep ayılıp bayılıyo sürekli ortada bu kadar tepki göstercek hiç bişey yok zaten

Nişanıma bir ay kalmışken terkedildim?