Düğüne iki ay kala nişanlımı terkettim?

Beni 1 saat görmek için okadar yol gelip gece 1 de eve döner sabah 6 da kalkıp işe giden bir insandı. Annem 100 gr altın ve 20 gr süt hakkı istediği için ve annemin bizde herseyi erkek tarafı yapar nişan kına dahil ceyizlerde erkek tarafı alır dediği için ailesi pek sıcak bakmamıştı durum böyle olunca sevdiğim çocuk siz ailemi bosverin herşeyi ben yapicam dedi ve 80 gr bileziği yapıp bana verdi kalanını da düğüne yakin yapacağım derdi. Yani sevgisi konusunda çok belli ediyordu hasta olsam okadar yoldan geliyordu bazen marmaray bozuluyordu taksi ile 60 km yol geliyordu çok zengin olmadığı halde. Beni mutlu etmek için herseyi yapıyordu. Evlendigimizde bizim burada yaşamayı bile göze almıştı işini ilçesini değiştirecekti 2 3 ay sonra evlenecektik. ama ailesinin beni sevmediğini hep söylerdim. Oda sevse ne sevmese ne sen iyi bir gelin olacaksın eğer evlendigimizde onlar sana karşı bir kötülük yaparsa zaten mesafemizi koyarız. Ve ailemden 2 3 saat uzaklıkta olacağız arada sırada gelirler derdi. ama 2 3 gün önce dayanamadım ve 1 aydır ben bu meseleyi düşünüyorum ve biz çok denedik ama olmuyor yapamıyorum ben. bizden umudum yok aileni umursamam dedim ama yapamiyorum.1 aydir olmayacağını dusunuyorum diyince bana çok kızdı sen ne biçim insansın sana daha nişan olmadan önce söyledim bak aileler anlaşamıyor istersen yolun başında ayrılmayı düşünebilirsin ama şurada 2 3 ayımız kalmış ben ev. ev eşyası düşünürken sen ayrılmayı mi planladin dedi. Bir kaç ısrar etti ben hayır diyince Allaha havale ediyorum dedi. yüzüğü de 2 gun annem ile verdim. O kendi geldi yuzugu almaya gelecegim diye en mutlu gününde umarım sende aynısını yaşarsın dedi ve gitti. sizce ben böyle birinden kurtulmuş olmadım mı sevseydi benim peşimden koşmaz mıydı 2 gün sonra direk yüzük almaya geldi. Ben ona yazdım barışmak için oda istiyordu ama annem öğrenince bariscagimizi çocuğu aradı kızımı rahatsız etme diye. Bende ona annem istemiyorsa bende istemem dedim bitirdim doğru yapmadım mı ya
Düğüne iki ay kala nişanlımı terkettim?