Arkadaslar merhaba bundan yaklaşık 1,5 ay önce ninsanlimla ayrıldık üstelik resmi nikâhımız vardı. Nişanı attı. Kısaca olay şöyle 3 yıllık bi ilişkimiz vardı ve ev tutmuştuk mobilya beyaz eşya yerleştirilmiştik tüm masrafları beraber yaptık tabi doğal olarak o da cok sıkıştı ben de o ankaraya gidince yeterli destegi olamadim. Çalışıyordu baska bi sehire 2-3 aylık egitim icin gitmişti. Tabi bende de son zamanlarda cok kıskançlık basladi hem bu surecin stresini yaşıyordum hem ona yansitiyordum bu son zamanlarda sıklasmaya başladı ve en sonunda tartıştık. Bana biraz süre ver dedi ve ailesiyle konuştu sonra benim ailemle konuştu bu işin bittiğini söyledi ben cok çabaladım ama çabaladıkça daha ters oldu ve en sonunda ben de pes ettim ve annesini arayıp artık benim icin de bittigini soyledim ve kız gelir gelmez boşanma işlemleri icin görüşmek istedi ben görüşmek istemedim ve dilekçeyi verdi bana da Artık hemem vermem gerektiğini söyledi ben de istemeyen biri icin uzatmanın anlamı yok dedim ben de verdim. Duruşma tarihi 2 ay sonrasına falan verilicek ama hâlâ cok seviyorum keske bi yolu olsaydı diyorum çünkü ikimizd de birbirimizi cok ama cok seviyorduk ama bu olaylardan sonra artık senden soğudum dedi. Sizce sevgisi artık tamamen bitmis midir ya da o da uzuluyor mudur bu duruma ya da özlüyor mudur
Güncellemeler
+1 yıl
Vvh
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar