Uzak mesafe ilişki istemeyen kıza boşuna mı umut bağlıyorum, hata bende mi?

Bakın ben ciddi ilişki isteyen ve sevdiğim kişiye sadık olan birisiyim. İstediğim şey sadece sevmek ve sevilmek yaşım 24. Yakışıklı olduğumu düşünüyorum ve boyum da 1.78. 15 16 gün önce hayatıma bir kız girdi kızı köyden tanıyordum ve durumuna bakarken bana istek atmıştı. Hoş bir kızdı kapalıydı üstüne tam benim istediğim bir tipteydi. İçim ısındı kıza ben de gittim yazdım kıza. Sonra kız da iyiydi yani karşılık vermişti sohbetimiz sarıyordu yani o da soruyordu ben de soruyordum konuşma olması gerektiği gibiydi sonra aradan kaç gün geçti hâlâ konuşuyoruz ben buna sevgilin veya sevdiğin var mı diye sordum o da yok dedi ve bana kızarak sevgilim olsa senle niye konuşayım dedi açıkça sevgili adayım sensin demeye getiriyor ben mi yanlış anlıyorum. Daha sonra sohbetimiz sürüyor ben iltifatlar ediyorum o da durumdan rahatsız olmuyordu hoşuna gidiyordu falan arada o da tatlısın iyisin, canım gibi kelimeler kullanıyordu yani her şey karşılıklıydı. Ayrıyetten ailesindekiler de öğrenmiş beni annesine anlatmış tüm bu olanlar iyiye işaret diye yani ben de ümitlendim açıkçası kız benle her şeyini paylaşıyordu bana güveniyordu her sorununu her şeyini anlatıyordu rahattı bana karşı. Ben de her şey güzel ilerliyor diye kızı mutlu etmek istedim ve ona hediye ayı ve çikolatalar olan bir set aldım kıza yolladım. Kız kabul etti hediyeyi falan mutlu oldu benim açımdan her şey yolunda. Yani olacak bu iş diyorum içimden. Yıllardır beklediğim doğru insan bu olmalı gibisinden hayaller kuruyorum yani mutluydum. Hediyeyi aldığı gün annesi görmüş o ne siz sevgili mi oldunuz diye sormuş. O da yok hediye almış sadece sevgili değiliz demiş annesi kızmış buna niye kabul ediyorsun o zaman diye. Kız da bunu bana anlattı. Ben de yani kıza acıyayım bari annesi de bu konudan rahatsız olmasın istedim. Söyledim işte şöyle şöyle hoşlanıyorum zaten bunu sana belli ettim diye farkındasın diye yazdım. Kız da heyecanlandığını söyledi ve şunları söyledi ben güvenemiyorum uzaktan olmaz sevdiğim adamla her gün buluşmam lazım yani şu an ilişkiye sıcak
Güncellemeler
17 sa
İliskiye sicak bakmiyormuş daha sonra ben cekildim ve 2 gun sonra profilinde bir erkekle fotorgrafi gördüm
Güncellemeler
17 sa
Daha sonra ben yazdım niye böyle böyle yaptın dedim iste den iyimisin demeye basladi ve sanki sevgili olmusuzda seni aldatmisim gibi
Uzak mesafe ilişki istemeyen kıza boşuna mı umut bağlıyorum, hata bende mi?