Galatasaray, Şampiyonlar Ligi ilk maçında Sporting Lizbon'a deplasmanda 3-1 mağlup oldu. Ne düşünüyorsunuz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Galatasaray, Şampiyonlar Ligi ilk maçında Sporting Lizbon'a deplasmanda 3-1 mağlup oldu. Ne düşünüyorsunuz?

Cevap
13Cevap
İlk yarıya çok iyi başladık, ilk golü de biz attık. 2. Yarı tam bir rezaletti. Lizbon 2-1 öne geçince, resmen dağıldık.
İşinin eksikliği çöktü vede ilk yerida kacirdiklarimiz çok saçma sane vok kötü.. vede hakeme gelecek olursak. O penaltıyı vermezdi akıl işi değil hakemi aldatmaya ikinci sarıyı görüp kırmızı yemeliydi ne olduysa penaltıdan sonra oldu
Kaybetmek normal ama bu şekilde kaybetmek hiç normal gelmedi bana. Okan da taktik falan yok önde baskıdan başka bir şey bildiği yok golü bulur otobüsü park eder. Sonra rakip farkı açınca bütün tuşlara basar.
Eğer bu kadar para harcanıyor bu kadar transfer yapılıyorsa verilen emeğin boşa gitmemesi lazım. Okan buruk'la şampiyonlar ligi yürümez.
1-0 yeniyorken 4-1 sporting biter diye düşünmüştüm ama durdular, GS sporting dengi olamaz, osimhen olsa da olamazdı. Sane o golü atacaktı burası şampiyonlar ligi affetmezler
Oshimen yok lemina yok singo yok Abdulkerim sakat en önemli oyuncular yok kaybetmeniz normal
Galatasaray’ın saçmaladığı maçlardan bir tanesi oldu yine
Arada sırada yenilmek bizimde hakkımız, kemik kadrosu yoktu ona göre iyi maç çıkardılar
Daha maçın başında belliydi. Top alınca çok hızlı çıkıyorlardı. GS biraz yorulur yorulmaz goller geldi
Üzücü tabi yakında döneriz ananemizin ligine hep beraber Fenerinde olacağı bu
Frankfurt maçı gibi olmasın diye beş yemiyrlim diye diken üstünde izledim
Türk hakemleri olmayınca bir yere kadar.
Osimen yok gayet normal.
Rezillik
Geçmiş olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şampiyonlar Ligi maçı gerçekten zorlu bir deplasmanda geçti ve skor üzücü oldu ⚽🔥 Ancak sporda ilk maç yenilgisi her şeyin bittiği anlamına gelmez! Önemli olan taktiksel hatalardan ders çıkarıp kondisyonu ve takım içi iletişimi yükseltmek. Temsilcilerimizin Avrupa arenasında toparlanıp üst turlara çıkacağına inancım tam 🏆 Sen takımın maça başladığı sistem ve sergilediği hırs hakkında ne düşünüyorsun, sonraki maçta sence nasıl bir değişiklik şart?