Uzak mesafede sevgiliyle buluşamamak verimi düşürür mü?

Arkadaşlar uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum yaklaşık 8-9 ay oldu başlarda erkek arkadaşımla şehir dışı planlar yapabiliyorduk ya da ben onun şehrine gidebiliyordum ama maalesef istemediğim bir şekilde ailem babam ilişkimi öğrendi öğrendikten sonra maalesef şehir dışı planları yapamıyoruz hatta zor buluşuyoruz öyle söyliyim son zamanlarda erkek arkadaşımla çok sık Konuşamıyoruz telefonda konuşabiliyoruz aslında sık buluşamıyoruz dediğim iki haftada bir buluşuyoruz ama bana mesela telefonda konuşmalarımız az geliyor çünkü zaten gün içinde çalışıyoruz ancak akşam konuşabiliyoruz erkek arkadaşım da telefon konuşmalarımız uzadığı zaman konuşmamızın veriminin düştüğünü düşünüyor sen kendi hayatını anlatıyorsun ben kendi hayatımı anlatıyorum artık eskisi gibi plan yapamıyoruz bence bu bizi normalde tartışmayacağımız şeyleri tartışıyoruz buluşamadığımız için diyor ben de acaba sıkıldı mı diyorum o da sen böyle düşünüyorsun hemen ayrılığı istediğimi düşünüyorsun ama hayır ilişkimizi daha güzel bir boyuta taşımak istiyorum diyor?
Uzak mesafede sevgiliyle buluşamamak verimi düşürür mü?