Merhaba arkadaşlar. 7 aydır sevgili olduğum kız benden hoşlandığını ve beni sevdiğini ama bana hiçbir zaman aşık olamadığını itiraf etti. Sizce bu ilişkiyi bitirmek için bir sebep mi?
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
0Cevap
Evet gayet yeterli bir sebep. Aşk yoksa neden sevgilisiniz? Ne saçma.
Ben de öyle düşünüyorum. Ve bana sonuçta seni seviyorum ve hoşlanıyorum aşk gelip geçer ama sevgi hep kalır diyor. Ama aşık değilse o zaman arkadaş olarak mı görüyor yani aşk yoksa sevgililik saçma geliyor bana da
Evet bence de. İnsan sıradan bir arkadaşını da aşık olmadan sadece sevebilir. Bir de aşk zaten hoşlantının ileri boyutu, yani birinden çok hoşlanmak demek. Sevgilinin aşka yüklediği anlam ne acaba? Eğer birini görünce heyecanlanıyorsan, sürekli düşünüyorsan bu aşk işte. Tabii zamanla bunlar azalıyor sonuçta defalarca kez gördüğün birini bir süre sonra görünce artık heyecanlanmazsın, bu da aşkın yerini sevgiye bıraktığı anlamına gelir ama başından beri aşık olmadım demesi garip.
Evet çok haklısın. Mesela sevgilime sevgiliyi dudaktan öpmek hakkında ne düşünüyorsun diyince de konuyu kapatalım utanıyorum demişti. 7 aylık sevgili olduğum birisi bunu dedi yani. Belki de aşık olmadığı için öpmekte istemiyordur. Sonuçta birisini öpmek sevgililerin yaptığı doğal bir şey değil mi. Ben mesela sevgilime aşıktım ve bunu ona da söyledim ben sana aşık oldum ama şu an aşık değilim sen öyle dediğin için dedim. Ama o hiç bir zaman aşık olmamış maalesef. Belki de boşuna zaman kaybediyorumdur bu ilişkide bilmiyorum
Yani öpme durumu farklı, bazısı rahat olur öper bazısı aşık olsa bile belki kendince bazı etik nedenleri isteğinin önüne geçer ya da sadece utanıyor olabilir. Ama aşık olmadım hiç demesi bence ilişkiyi bitirmek için ciddi bir sebep.
Evet evet haklısın, öpme durumu farklı olabilir. Mesela ben de 26 yaşındayım ve bakirim. Toplum tarafından tipim iyi denilen birisiyim ve aslında bakir olmak benim kendi tercihim bazı sebeplerim var. Yani demek istediğim şu, öpme durumu da bunun gibi farklı olabilir dediğin gibi o yüzden. Ve bu arada dediğine katılıyorum aşık olmadım demesi bence de ilişkiyi bitirmek için sebep çünkü bana aşık olmadıysa belki ileride aşık olduğu biri çıkarsa beni terketme şansı da var diye düşünüyorum çünkü aşık olmadığı birisini terketmeme garantisi olmaz sonuçta aşık değil ayrılsa bile çok üzüleceğini bile sanmıyorum ben. Mesela sevgilime bu 7 ay boyunca aklında başka birisi var mıydı dedim sonuçta bana aşık değilmişsin dedim, bunu diyince de bana kızdı trip attı
Aşk olmasa bile ayrılsa üzülür muhtemelen, çünkü aşk acısı ve ayrılık acısı farklı şeyler ama aşkı önemseyen birisin anladığım kadarıyla ve bu ilişki seni mutlu etmiyor. Bana göre de aşk ve duygular önemli bir ilişkide, bana aşık olmadığını söyleyen biriyle devam edemezdim.
Evet evet aşkı çok önemseyen birisiyim. Çünkü takılmalık ilişki yapmadım hiç ve öyle ilişkilerden nefret ediyorum. Yani gerçekten aşık olmadığım birisiyle sevgili olmak ve aylar boyunca sevgili kalmak bana çok saçma geliyor. Mesela sen de benimle aynı düşünüyormuşsun, yani sana göre de aşk ve duygular çok önemliymiş. Bence olması gereken de bu ya, yani senin gibi benim gibi düşünmek olması gereken zaten bence. Büyük ihtimalle ben devam edemeyeceğim gibi ya, çünkü beni arkadaş olarak ve kafa dengi birisi olduğum için ve onun dertlerini dinleyip onunla uzun sohbet ettiğim için seviyor sadece, bana karşı içinde aşk olarak his yok ve bana karşı arzusu, bana karşı o kalbinden gelen heyecanının olduğunu düşünmüyorum. O yüzden kendimi daha fazla yormadan bitirmeyi düşünüyorum. Bu arada yorumların için teşekkür ederim 🙏
Rica ederim 😊 umarım her şey gönlünce olur.
Sağol, umarım senin de her şey gönlünce olur hayatında 🙏😊
Bende evliyim 2014 de sevgili olduk 2020 de nisanlandk şu an evliyiz bende aşık değilim ama seviyorum kocamı aşk geçer sevgi saygı Baki kaldıkça sorun yoktur
Allah ayırmasın inşallah allah mutlu etsin mutluluklar. Ama benim merak ettiğim şey şu önceden aşık olup aşık olmaması geçse yine tamam derdim ama hiç bir zaman aşık olamamış o yüzden beni düşündürmüştü sizce hiç bir zaman aşık olamaması bile sorun değil mi
Amin inşallah Bende hiç aşık olamadım eşime de diyorum seni çok seviyorum ama aşık değilim oda bana hissettirmiyorsun aşk gelip geçer diyo mesela sevdiğini hissettiriyorsa sorun yok bence
Evet dedikleriniz mantıklı. Peki sizce aşk tam olarak ne demektir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlk görüşte o kelebeklerin uçuştuğu tutkulu aşk yerini zamanla daha sakin bir sevgiye bırakabilir ama yedi ayda hiç aşk hissetmediğini söylemesi biraz düşündürücü açıkçası 🥺
Sevgi çok kıymetli bir duygu fakat tutku ve heyecan olmadan ilişki bir süre sonra arkadaşlığa dönüşebiliyor. Bence kendine şu soruyu sormalısın: Sadece sevilmek sana yetiyor mu, yoksa gözlerinin içi gülerek sana bakan birini mi hak ediyorsun? ✨
Sen bu durumda kalbini dinleyip devam mı ederdin yoksa yolları ayırır mıydın? ☕💖