4 yıllık ilişkimde hep ben mi fedakarlık yapıyorum, artık ayrılmalı mıyım?

4 yıllık ilişkim karşılıklı elbet sorunlarımız, problemlerimiz oldu finalde ikimiz de evliliği kafamızda silip sevgimiz için devam etmeye karar verdik kırk gün önce abisini kaybetti ve ben hayatımda yakinen hiç vefat vermememe rağmen olabildiğince yanında olmaya çalıştım kırk gün boyunca arkadaşlarımla görüşmeyi kestim sosyal medyalarımı kullanmayı bıraktım sadece ona odakladım kendimi her beni aradığında gönlü rahat olsun içi sıkılmasın diye elimden geldiğini amma iyi amma kötü yapmaya çalıştım fakat dün bana tak etti artık zaten son yılda kendimi hiç gibi hissediyordum önceden tanıdığım insan son bir kaç yılda çok değişti ilk başlarda 1-2 yıl boyunca gün içinde bana vakit ayırır benimle saatlerce konuşmak için delirirdi ama son özellikle 1 yıldır beni sadece boşluklarda değerlendiriyor sabah uyandığından gece uyuyacağı ana kadar dışarda tabii ki bu kadar dışarda olmanın kattığı bazı eksi anlar var ama dün tansiyonum yükseldi nefes alamıyordum mideme başıma vurdu kaç gündür vardı ama bir şekilde kapatıyordum dün artık dayanamadım tam o sırada beni aradı bu arkadaşlarım beni kötü yola sürekleyecek ilişkimize zarar verecek ben senin yanına gelmek istiyorum dedi saat akşam 9 buçuk o saatte çıkamazdım o an babam evde ve ben hiç sıkıntıya girecek halim yok gözlerimi sabit tutamıyorum o da dedi ki sağ olsun o zaman geliyorum hastaneye götüreyim seni sağ olsun geldi ben annemi de aldım götürdü nefes almakta saatlerce problem çektim artık ağladım korkumdan şansa tam abisinin ölümünün 40. gününe denk geldi o sıra da babası da biraz rahatsızlanmış arada böyle olduğu için serum almak için hastaneye gider kendisine çok sevgi ve saygı duyarım biz de yolladık gitsin diye ben de aynı zamanda serum aldım aynı zamanlarda taburcu olduk dün bekledim artık sabahtan benim yanıma gelene kadar zaten aynı arkadaşının yanındaydı arkadaşı kız arkadaşıyla görüşmeye gittiği sırada o da sonra gelip beni hastaneye götürmüştü zaten babasını evine bıraktıktan sonra koşa koşa tekrar o arkadaşının yanına gitti ben zaten kötüyken bile susup onun beni arayıp dertlerini anlatmasını dinledim yolda gelene kadar finalde artık saat iki oldu gerçekten çok yorulmuş ve korkmuştum artık aradığımda onun benle ilgilenmesini ve yatıp uyumamızı istedim zaten kendisi de sabah erken saatte kalkacaktı ve ben de artık dayanamadım aradım.
Devamı yorumlara yazmaya çalışacağım bütün yazıyı kabul etmiyor okuyup yorumlarsanız çok mutlu olurum …
4 yıllık ilişkimde hep ben mi fedakarlık yapıyorum, artık ayrılmalı mıyım?