4 yıllık ilişkim bitmek üzere akıl verinn?

Arkadaşlar merhaba benim 4 senelik bir ilişkim var ailelerin bildiği evliliğe giden bir ilişki ilk 3 senemiz güzeldi kavgalar olsa da bir birimize sımsıkı bağlıydık üniversite yıllarımızdı ne ben onu ne de o beni hiç aldatmadı okul bitti o 4-5 ay önce işe başladı benden uzak başka bir şehirde ben ise evdeyim son 1 senedir ilişkimiz çok kötü bir hal aldı beni artık ne umursuyor ne de görüyor ben konuşmak istiyorum o hep kaçıyor her gün arar konuşuruz aldatmadığına eminim sosyal medya hesaplarımız dahi yok ve profillerinde benimle olan foto var ilişkimizi saklamıyor herkes biliyor zaten aynı mahalledeniz ilişkimizde tam anlamıyla bir çift yaşam olmasa da ufak tefek oldu beni kırıyor özür bile dilemiyor ağlıyorum hak ettin diyor ya yanımdayken çok iyi ama gidince bambaşka oluyor canım çok yanıyor bu yaz isteme nişan yapmayı planlıyoruz az önce beni kırdı döktü yaşın daha küçük dedi çocuk gibisin dedi ama ben çevremdeki insan beni olgunluğumla aklı başında yaşından büyük hareket eden biri olarak tanır onun yanında en doğal halimi sergiledim diye bana bu lafları diyor ve aramızda 2 yaş var beni paramparça etti ve gitti uyudu aradığımı gördüğü halde telefonu kapatmış ne yapmalıyım nasıl tekrar eski günlerdeki gibi olabiliriz lütfen akıl verin?
4 yıllık ilişkim bitmek üzere akıl verinn?