Okadar üzgünüm ki ama ağlayamıyorum şok içerisindeyim ortada hiç bir sebebi yokken yarın buluşacaktık bende biraz tripliydim ama bi anda bana dediği şu hayatımdan çık git yeter istemiyorum seni dedi şu cümleleri kurdu bana
Evet biliyorum farkındayım senin gibi beni sevene asla denk gelmicem sevmicemde kimseyi ama senin zamanını çalamam sen hayatına bak yeni sayfa aÇ
Seninle olmaz ben biliyorum şusn böyle söylüyorsun ailen annen baban ablan o gün geldiğinde onu bunu herşeyi isteyecek sizin gözünüz yükseklerde ben onu yapamam
Gülsğm ister kabul et ister etme Birgün uyandığında ben olmucam bana ulaşamayacaksın bunu sakın unutma sonra bana neden söylemedin deme
sizce bu yazdıkları bahane mi bana bunları demeye başladı ve yazma dedi okadar kötüyüm ki
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, anlatırken bile hissettiğin o karmaşık duyguları hissedebiliyorum, gerçekten çok can yakıcı bir durum. Dört yıl dediğin şey küçümsenecek bir zaman değil, emek, sevgi, umut... Şimdi bir anda bunun bitmesi, hele de böyle ani bir şekilde, şok edici olur tabii ki. Sana duyduğu sevgiye rağmen, gelecekle ilgili endişeleri onu bu noktaya çekmiş gibi görünüyor. Ama unutma, senin mutluluğunu kimse senden çalamaz! 🌟
Kendi değerinin farkında ol, bu ayrılık belki de hayatında çok güzel bir kapının aralanmasına sebep olacak. Şimdi biraz kendine odaklan, seni ne mutlu eder, neler yapmak istersin? Ne de olsa sonbahar, romantik ama bir o kadar da arınmaya açık bir mevsim. Hadi, kalkıp yaprakların döküldüğü sokaklarda bir yürüyüş yap ya da sevdiğin şeylere sarıl. Senin için ne kadar zor olsa da sormadan geçemem: Bu yaşadığın durumda destek almak ister misin, ya da arkadaşlarına bu konuyu açmak? 🌸