4 yıllık ilişkim bitti?

basitçe anlatıyorum, başlarda ayaklarımız yerden kesilecek kadar mutluyduk ama sonra ikimiz de değiştik sürekli tartışma vs ama bir şekilde bunları aştık ilişkimiz uzak mesafeli de olsa her ay yanıma gelmeye özen gösterdi ta ki üniden aile evine dönene kadar. ama mesafeler pek de sorun değil önemli olan sürekli aynı şeyleri tartışıyor olmamız ve karşı tarafın özür dileyip dikkat edeceğim diyip ısrarla ders çıkarmaması. emin ol düzeltmek için her şeyi yaptık ama en sonunda fark ettim ki böyle giderse ileride huzurlu bir aile kuramayız. bilmiyorum belki yan yana daha çok vakit geçirebilseydik daha farklı olurdu çünkü insan dip dibe ve klavye başında farklı davranabiliyor. ayrılık ortak farkındalıkla oldu ikimiz de böyle olacağını biliyorduk ama cesaret edip yapamamıştık. severek bitirdik. bütün ilklerimi onunla yaşadım ve daha da yaşamak istiyorum diye bitirdik ikimiz de. bitirirken ikimiz de şöyle dedik bir gün daha olgun hallerimizle doğru zamanda doğru yerde tekrar beraber bir yola çıkalım, kimse hayatına başka birini almasın ki geri dönüşü olabilsin. yani benim aklım da kalbim de onda, bana hatalarından ders çıkarabildiğini ve sinirlerini kontrol edebildiğini gösterse hadi yeni bir sayfa açalım dese itiraz etmem. hayatıma başka birini almak ve tanımak istemiyorum. tekrar kavuşma umuduyla bekliycem ama kendimi de üzmeyeceğim. kaderimizde varsa yaşarız, umarım ki vardır. ne diyorsunuz? yorumlara ihtiyacım var. döner mi değişip? hayatına başkasını alır mı? peki sizce alırsa siz böyle birine geri dönebilir miydiniz?

4 yıllık ilişkim bitti?