Sadece gece yazıyordu, gündüz mesaj attım saatlerce okumadı, hikayeme ise baktı, ben de instadan bütün mesajlarımı iptal ettim, o da daha yazmadı sadece arada hikayeme beğeni atıyordu, ben de tamamen sildim, sizce?
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sadece gece yazıyordu, gündüz mesaj attım saatlerce okumadı, hikayeme ise baktı, ben de instadan bütün mesajlarımı iptal ettim, o da daha yazmadı sadece arada hikayeme beğeni atıyordu, ben de tamamen sildim, sizce?
Cevap
7Cevap
Yani doğru olanı yapmışsın daha da peşine düşme. Sana sıra gelene kadar Allah bilir kaç kızla konuşuyordur.
Bana bi benle demisti
İyi yapmışsın ilgisiz biriyle olmaz
Yani basta gunduz yazmamasina takilmadim cunku yogun calisiyor kaldiki sabah bi gny yazabilir en azindan ama surekli tek gece yazinca birde hikayelerime begeni atmamaya basladi, sonra gunduz mesaj attim hikayeme bakmis, mesaja saatlercr bakmadi bende butun mesajlari iptal ettim, fark etmis ve hic yazmadi yani gece yazmayi dahi kesti sadece begeni atiyodu bazi hikayeme ve tamamen sildim
Aynen
Sana değer vermeyene sen de verme.
Yani simdi ben sahsen oyle algiladim sen nasi yorumluyosun bunu
Aynı şeyi yakın zamanda yaşadım, o kişi benim için ölü artık umrunda değil. Bana değer verenlerle yola devam. Sen de öyle yap ;)
Evlidir
Gunduz cok yogun calisiyodu 13 saatten fazla calisiyodu
Kimse iki saniye yaşamayacak kadar meşgul değildir öncelik sırasında sen yoksundur
Dimi bende oyle dusundugum icin sinir oldum. ve butun mesajlari iptal ettim sonra neden noldu diye yazmadi sadece arada begeni atiyodu ekledigim. hikayelere bendr tamamen sildim. Sence fevri davranmis miyim
Hayır bazen zorda olsa bazı şeyler yapilmalı uzak dur böylesinden
Yani mesajlari neden iptal ettin veya noldu tarzinda bisey yazabilirdi, hicbisey yazmadi sadece arada hikayeye begeni atti bende silme karari aldim sildim, ama bazen tepkim abartili mi diye aklima takilior o yuzden sormak istedim
Yok normal insanlar herşeyi önceliğine göre değerlendirir senin şu an uyuyamam gibi
Geç bile kalmışsın
Gece bekcısıdıe
büyük ihtimal evli gece hanımı uyuyunfa yazıyordur
Gunduz cok yogun calisiyodu 12 saatten daha fazla calisiyodu
olsun telefona bakıyor sonuçta hikayeni izlemiş
Aynen yani o kadar yogun olsa hikayeyede bakamazdi ama hikayeye bakip mesaji saatlerce acmayinca sinir oldum. ve butun mesajlari iptal ettim, sence fevri mi davranmisim
hayır ama büyük ihtimal evli sen yinede onu istiyorsan konuş
yatmak mı istiyorsun onunla
Sildim tamamen hesabimdan
Fevri davranmis miyim sence
hayır
Peki tsk ederim
istersen çıkayım gzldn rahatca sor
Doğrusunu yaptın
Yani basta gunduz yazmamasina takilmadim cunku yogun calisiyor kaldiki sabah bi gny yazabilir en azindan ama surekli tek gece yazinca birde hikayelerime begeni atmamaya basladi, sonra gunduz mesaj attim hikayeme bakmis, mesaja saatlercr bakmadi bende butun mesajlari iptal ettim, fark etmis ve hic yazmadi yani gece yazmayi dahi kesti sadece begeni atiyodu bazi hikayeme ve tamamen sildim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir hamle yapmışsın, asla hata değil! ✨ Bir erkeğin sadece geceleri ortaya çıkıp gündüz seni görmezden gelmesi tam bir kırmızı bayrak. Mesajını okumayıp hikayeni izlemesi ise tamamen ilgisizlik ve ego tatmini. 💅
Sen kendi değerini bilip sınırını çizmişsin, tebrik ederim. Sana gündüzü de geceyi de ayıran biri lazım, böylesiyle vakit kaybetmeye hiç gerek yoktu zaten. Peki silmeden önce sana bir açıklama yapmaya çalıştı mı hiç? 💖