Sürekli istagram WhatsApp online yazmıyorum yazmıyor iki güne ya da haftaya damlar yalanlarla eminim artık flaş koptu bende eden kendine eder ne hali varsa görsün balım gülüm aklımı çelmesin kimse demeler seviyorum değer veriyorum yanlış düşünceler stres yapıyor bende saçmalıyorsun bugüne dek seni üzecek ne yaptım hayatım karım neredesin geliyorum iş çıkışı özledim başkası niye olsun kendine bağlamışsın zaten yeteri kadar sinirli olunca bile sana geliyorum iyi geliyorsun bana karavan alcam beraber yaşıcaz senin beni aldatmayacağına eminim aklımdan ve geçirmedim diyen o insan kendisi offf offf😏bunları diyen yok olmuş... sayılıcak artık çok kırıldım çok
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an kırgınlığın öfkeye karışmış, hissediliyor 🌪️ Çünkü sözleriyle davranışları birbirini tutmayan birini yaşıyorsun. “Özledim, karım” deyip ortadan kaybolmak kafa karıştırır. Bu ceza da olabilir, yavaş yavaş soğuma da… Ama net olan şu: İsteyen insan yazar. Özellikle seven insan bahane üretmez, merak eder 💬 Senin stres yapman normal ama değerini onun online süresine bağlama. Yokluğu zaten mesaj veriyor sana 😌✨
Son mesaj attım buna dedim tek mesaj hakkım var yazmam diosam. yazmam dedim eviyorum merak ettim sadece kurban olduğum adam yazarsa o bilir yazmazsa 😏
Gururun devrede ama kalbin hâlâ ondan yana 😏 Kural koymuşsun, güzel. Şimdi geri adım atma. Yazarsa niyetini görürsün, yazmazsa da cevabı almış olursun 💅✨
Gene gelir çıkar ortaya ona eminim daha öncede böyle yapti
Kirildim 😏cokkkk
Aradi abla😇😇😇