Sevgilim varken eski sevgilim pişman olup tekrar yazdı, aklım neden bu kadar karıştı?

şu an on aylık bir ilişkim var ve sevgilim bana çok değer veriyor her anımda yanımda olmaya çalışıyor vs ama iki sene öncesinde çok çok sevdiğim bir çocuk vardı ve onunla neredeyse 2-3 ay sürdü ama çok kötü aşıktım ayrıldık ve bana ara ara tekrar yazdı ve daha sonrasında ben şu anki sevgilimle tanışmadan bir ay önce sevgili yapmıştı kızla çok sürmemiş ve ayrılmışlar ben onlar sevgiliyken şu anki sevgilim yokken ona bir şans daha vermek için yazmıştım ve o sıra yan yanalarmış kız bana kötü kötü şeyler yazdı neyse daha dün bana sosyal medyadan istek attı ben de ne yapmaya çalışıyorsun dedim ve pişman olduğunu aklında hep benim olduğumu söyledi sen benim için çok ayrıydın dedi seni ayrı bi yere koydum şimdi ne desen haklısın dedi özür dilerim ama asla böyle bir şey yapmayacağım bir daha olgunlaştım ve çok pişmanım dedi bunu daha önce o kızla tanışmadan önce de demişti ama şu an böyle söylüyor inanın çok aklımı karıştırıyor şu anki sevgilim de çok mutlu ediyor beni ama böyle bir durumda aklım karışınca kendimi sorguluyorum

Sevgilim varken eski sevgilim pişman olup tekrar yazdı, aklım neden bu kadar karıştı?